Hygge ♥

17.12.2016

Olen tällä viikolla saanut kahtena iltana nauttia rakkaiden ystävieni seurasta ♥ Tämä on joulun ajassa just sitä parasta, kun saa nautiskella joulun tunnelmasta kaikessa rauhassa yhdessä itselle tärkeiden ihmisten kanssa ♥ Silloin jouluun pukeutuneessa kodissamme on ollut hyvä hygge. Minä sitten alkuun mietin, että mitä ihmettä tuo sana tarkoittaa, kunnes otin suoraansanottuna asiasta vähän selvää (hih...). Hygge sanahan tulee Tanskasta eikä sitä ole edes yritetty kääntää suomeksi. Paljon kynttilöitä, kotoisa ja jouluinen tunnelma, lasissa höyryävä glögi sekä tästä kaikesta nauttiminen yhdessä rakkaiden ihmisten kanssa on ihanaa hyggeilyä ♥ Mä tykkään ja tunnustaudun intohimoiseksi hyggeilijäksi.

Eilen illalla sain rakkaalta ystävältäni tuliaisiksi kuvissa olevan ihanaakin ihanamman piparikranssin. Mitkä värit ja ihana hohde tuossa kranssissa onkaan ♥ Olen itsekin joskus yrittänyt tehdä tuollaista, mutta hommahan meni sitten kirjaimellisesti ihan pipariksi. Siksi olenkin tästä lahjasta erityisen iloinen. Kiitos V ♥  Jouluiset leipomukset ja niiden ihanat tuoksut valtaavat tänään meidänkin kodin, sillä minulla on tänään leivontapäivä. Huomenna ajellaan äidin luo ilahduttamaan sitten häntä tämän päivän tuotoksilla. Jokos teillä on joululeipomukset leivonttuna?

6 kommenttia:

 1. Hieno piparikranssi. Olen leiponut jo yhden satsin pipareita ja joulutorttuja ja joudun/saan tehdä luultavasti vielä lisää. Vähän tekisi mieli kokeilla glögi-juustokakkua, mutta katsotaan nyt saanko aikaiseksi. Ja meikäläinen "hyggeilee" kans oikein mielellään! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Satu ♥ Tuo piparikranssi on niiin kaunis ♥ Meillä leivottiin ensimmäinen satsi joulupipareita lastenlasten kanssa jo marraskuun puolella ja eilen leivoin toisen satsin sitten meille jouluksi. Torttujakin on tehty jo useampaan kertaan aina tarpeen vaatiessa. Ajattelin kyllä tehdä yhden satsin valmiiksi pakkaseen, ettei tarvitse sitten joulun pyhinä niiden kanssa näperrellä.

   Poista
 2. Ihan mahtava tuliainen. Ihailin sitä jo Instassakin.

  VastaaPoista
 3. Kaunis kranssi ja tuliainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella hyvä idea korvata joulukukka tälläisellä!!

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan