Unelmien vuosi 2017

17.11.2016


Unelmien vuosi - millainen se olisi? Tähän kysymykseen minäkään en osaa vastata. Luulisin, että meillä jokaisella se olisi hiukan erilainen. Unelmien vuosi pitäisi sisällään juuri niitä itselle tärkeitä asioita ja ilon aiheita ♥ Frida Koti kaupungin laidalta-blogista on tehnyt yhdessä Kaunis arki kotiisi-blogin Merjan kanssa vähän erilaisen vuosikalenterin tulevalle vuodelle 2017.

Jokaisen päivän kohdalla on tilaa kirjata asioita, joista juuri sinä päivänä on kiitollinen. Kalenterissa on  myös valmiiksi muutamia ilonaiheita, joista voimme varmasti jokainen löytää itsellemme jotakin. Lisäksi kalenterissa on tilaa myös omille muistiinpanoille.
Kalenteri on täynnä Fridan ottamia huikean kauniita kuvia, joita ei voi olla ihailematta. Kalenterista löytyy myös henkilökohtainen aarrekartta ja oma kiitollisuuspäiväkirja. Minä uskon, että tämän kalenterin avulla jokainen pystyy tekemään tulevasta vuodesta edellistä paremman, jos vain niin itse haluaa.

Marjon matkassa-blogissa oli reilu kuukausi sitten arvonta, jossa oli palkintona yksi Unelmieni vuosi-kalenteri. Arpaonni oli myöden ja minä voitin tämän ihanan kalenterin itselleni ♥ Kiitos Marjo ♥

21 kommenttia:

 1. Harmi että ehdin jo ostaa uuden kalenterin ensi vuodelle, tuo olisi ollut ihana. Seuraava vuonna sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla itselläkin vähän sama tilanne, kun töiden puolesta saan aina vuosikalenterin. Pähkäilen tässä otanko kaksi kalenteria käyttööni vai ilahdutanko jatain läheistäni tällä ihanuudella?!

   Poista
 2. Voi mikä tuuri! <3 Kalenteri on varmasti ihana! Onnea voitosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marita ♥ Kalenteri on tosi kiva ja kaunis. Fridan kuvat ovat niiin ihania ♥

   Poista
 3. Onnea vielä kerran Krisse ♥ Nyt sinulla on oma Unelmieni vuosi-kalenteri :) Fridan kuvat ja Merjan kanssa yhdessä ideoima kalenteri aarrekarttoineen on ihan huikea. Tuskin maltan odottaa, että pääsen täyttämään sitä ensi vuonna... ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marjo ♥ Tämä on kyllä tosi hieno keksintö ja ihanaa, kun arvoit yhden kalenterin meidän kaikkien blogisi seuraajien kesken ♥

   Poista
 4. Ihanan näköinen kalenteri, saakohan nuita tilata jostain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä tosi kaunis kalenteri. Minusta on tosi kiva, että siinä on reilusti tilaa omille muistiinpanoille ja merkinnöille. Kyllä tätä on saanut tilattua jostain, mutta nyt en osaa suoralta kädeltä sanoa mistä!! Joissain sisustusliikkeissä tätä on myös ollut myynnissä.

   Poista
  2. Sari, ainakin Sisustusliike Dreamsin verkkokaupassa on vielä tätä kalenteria myynnissä!

   Poista
 5. Tuo kalenteri on kyllä niin kaunis <3

  VastaaPoista
 6. Tuo kalenteri on ollut tarkoitus hankkia vaan vielä en ole saanut aikaiseksi - jospa vaikka itselle joululahjaksi sen ostaisi:) Minähän olen jo useamman vuoden pitänyt kiitosvihkoa ja tuo korvaisi senkin hienosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämäpä onkin hyvä joululahja itselle ♥ Kiitollisuuspäiväkirjan pito on ehdottomasti otettava ensi vuonna päivä- ja viikko-ohjelmaan mukaan.

   Poista
 7. Mulla on aikomus hankkia vielä tuo kalenteri! Neilikassa on niitä ainakin myynnissä.:) Frida on uskomaton!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fridan kuvat ovat kyllä tosi upeita. Mä vaan siis ihailen niitä ja niiden kuvakulmia. Kiva, jos saat itsellesi Neilikasta tämän upean kalenterin ♥

   Poista
 8. Hei!
  Käyhän kurkkaamassa blogiini!
  Siellä on sinulle kiva yllätys!
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 9. Sulle käy nyt ihana tuuri noiden arvontojen kanssa ♥ Olet ne ansainnut!!! Multa löytyy myös tämä kalenteri ja yritän tämän avulla toteuttaa ainakin onnellisempaa vuotta jos ei ihan unelmia vielä saavuta ♥ Ihanaa päivää ystävälle!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Katja ♥ Kalenteri on hyvä apuväline onnellisuuden saavuttamiseen. Tämän avulla on helppo pysähtyä miettimään elämässä oikeasti tärkeitä asioita.

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan