Pitsiä ja röyhelöä ruokailuhuoneeseen ♥

27.11.2016

Ruokiluhuoneen remontin jälkeen meillä on ollut ikkunassa läpi vuoden beiget puolipellavaiset sivuverhot. Olen ollut niihin ihan tyytyväinen, koska pidän tosi paljon pellavasta materiaalina. Yksinkertaista ja kaunista ♥ Kesällä tilasin kuitenkin Jotexilta vähän mummolamaiset pitsiverhot ikkunaan. Huomasin kuinka koko huone valoistui niiden vaaleuden myötä. Vaikka kesä meni, pitsiverhot jäivät. Mieltä ahdisti ajatus laittaa beiget verhot takaisin ikkunaan. Niinpä eräänä iltana surffailin hiukan taas Jotexin verkkokaupassa ja klikkailin ostoskoriin uudet, valkoiset verhot ♥ Olen monissa blogeissa ihaillut näitä kyseisiä verhoja ja ystiksen luona nähnyt nämä ihan livenäkin. Mä niin tykkään näistä ja kun mulla on nyt menossa tämä kodin valkaisu muutenkin niin sopivat mun plääniin paremmin kuin hyvin. Verhot eivät ole kovin leveät, mutta se on meidän tapauksessa vain plussaa. Kangas on ihanan kevyttä ja hiukan läpikuultavaa...ja niin romanttiset ♥ Mitäs tykkäätte? Oliko hitti vai huti?

4 kommenttia:

 1. Hitti ehdottomasti, nuo on tosi suloiset ja kepeät. :) Hyvää 1.adventtia sinne. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Outi ♥ Mä tykkään itse myös näistä tosi paljon. Hyvää 1. adventtia Sinullekin ♥

   Poista
 2. Nätit on verhot :) Minusta valkoinen on oikein hyvä talviväri, niinkuin lumi! Miksi pimentää koti tummilla verhoilla ja tekstiileillä, kun on muutenkin niin synkkää ja valotonta?
  Olet selvästi piristynyt ja voimaantunut viime aikoina, hyvä suunta! <3 Voi hyvin ystävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marika ♥ Tunnen itsekin voivani nykyisin paremmin kuin aikaisemmin. Mielenkiinto kaikenlaista tekemistä kohtaan on palannut. Pystyn ja jaksan tehdä paljon enemmän kuin ennen. Se tuntuu hyvältä :))

   Olen samaa mieltä, että hus pois kaikki tummat värit ja vaaleat värit tilalle tuomaan valoisuutta ♥

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan