Alla omenapuun...

20.7.2016


Heippa taas kaikille!

Mun loman kolmas viikko on jo puolessa välissä ja tässä kohden täytyy kyllä olla kiitollinen siitä, että otin sen neljännenkin viikon lomaa tähän samaan syssyyn. Jotenkin vaan ne kaks eka viikkoa meni ihan lepäillessä ja rentoillessa kotona paria kyläilyreissua lukuunottamatta ja vasta tällä viikolla olen saanut jotain aikaiseksi. Niin, täytyykö sitä sitten saada aina jotain lomalla aikaiseksi tai käydä jossain? En tiedä! Tällä viikolla olen kuitenkin saanut vähän siivoiltua ja pestyä jopa pari ikkunaa täällä kotosalla. Kotoilu on kivaa, mutta välillä on kuitenkin kiva päästä vähän ihmisten ilmoillekin, kun mihinkään lomareissuihin mulla eikä perheellä ole varaa eikä miehellä edes ole lomaa, kun on kausityöntekijä. Mutta siis eilen kotilomailu sai kaipaamaani vaihtelua ja sain viettää ihanan kesäisen iltapäivän ihanien blogiystävieni kanssa ♥ aina iloisen ja energisen Palanutta Siirappia ja Pumpernikkeliä-blogin Marikan luona.


Marika oli tehnyt heidän piharakennukseensa tosi kivan kesähuoneen. Valkoiseksi maalatut lautaseinät, kauniit kalusteet ja rätymatot lattialla toivat tilaan kivaa kodikkuutta. Mikäpä on tuolla iltaa istuessa, vaikka hiukan satelisikin! 



Tänäkin vuonna meitä suosi tosi hyvä ilma, kun kokoonnuimme Marikan omenanpuun alle kahvittelemaan. Välillä auringon säteet olivat jopa vähän liiankin polttavia. Marika olikin laittanut taas meille pöydän koreaksi ja valmistanut mm. jääkahvia, joka oli minulle uusi tuttavuus ja niin hyvää ♥ Voisi kuvitella, että kylmä kahvi on pahaa, mutta tämä hiukan kaakaolla maustettu kahvi jäillä on tosi hyvää. Haluan ehdottomasti tehdä sitä myös kotona.


 Omenapuun alla oli myös muutama amppari, jotka jahtasivat meidät lopulta sisälle Marikan kauniiseen kotiin. Bloggareita, kun ollaan, ensin kaikki pyörivät kameroineen ympäri kämppää tutkailemassa, mitä uutta ja ihanaa Marika oli kotiinsa laitellut. Yhdessä siinä sitten mietittiin, oliko uudet verhot hyvä ostos vai ei ja niinhän siinä sitten kävi, että sinne sisustamisen, kodin laittamisen ja kirppistelyn puoleen ne meidän jutut kääntyivät. Mutta ei se mitään, se on aihe, joka kiinnostaa meitä kaikkia ♥ 




Kiitos Marikalle jälleen kerran ihanien blogitreffien järjestämisestä ♥

ja kiitos seurasta

Laura - Raparperin alla blogista
Jessica - Sisustan ja Unelmoin blogista
ja 
Katja - Sydämellä tehtyä blogista

Toivottavasti nähdään taas pian ♥


10 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia, kyllä tuolla on varmasti kiva oleskella. Ja tollaset tapaamiset on kivoja.
    Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan munn blogissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Nämä meidän tapaamiset ovat kyllä ihan parhaita. Olemme niin samanhenkisiä, että juteltavaa riittää aina ja aika kuluu kuin siivillä.

      Poista
  2. Voi miten kiva oli tätä lueskella aamukahvilla! :) Oli niin ihanaa nähdä teitä kaikkia taas! Toivottavasti nähdään pian uudestaan <3

    Iloista loman jatkoa, nyt aurikokin taas hellii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marika ♥ Totta, oli niin ihana pitkästä aikaa taas kokoontua ja vaihdella kuulumisia! Meillä on kyllä niin hyvä porukka ♥ Olisi ihanaa treffata taas pian uudelleen.

      Poista
  3. Ihanalta kuulosti ja näytti teidän treffit :)

    Loistavaa loman jatkoa, itsellä vielä kaksi ja puoli viikkoa töitä ja sitten kirmaan 3 viikon lomalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marina ♥ Sinulla lomat vielä voiton puolella. Mulla puoliväli jo ylitetty, mutta en anna sen nyt häiritä. Meidän blogitreffit oli ihanat kuten aina ♥

      Poista
  4. Voi teillä on ollut ihana päivä! Marikan koti on kaunis! <3 Mukavaa loman jatkoa, täällä menossa vika lomaviikko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marita ♥ Totta, Marikan koti on erityisen kaunis ja hyvällä maulla sisustettu! Siellä kyllä viihtyy.

      Poista
  5. Blogitapaamiset on niin kivoja, on asioita jotka yhdistää ja joita ei voi oikein taas omien ystävien kanssa jutella. Ihanat bloginimetkin ystävilläsi ja nam mitä herkkuja. Kivoja kesäpäiviä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tiia ♥ Tuo on niin totta. Samanlaisuus yhdistää ja varmaan juuri siksi treffeillä aika juoksee ja jutub aiheet eivät lopu koskaan kesken.

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan