Mennyt viikko

30.1.2015

Viimeinen viikko täällä blogin puolella onkin mennyt erilaisten haasteiden parissa. Niinpä nyt olisi varmasti aika päivitellä hiukan meidän kuulumisia. Pääpiirteittäin meillä on eletty ihan normaalia arkea. Lapset käy koulussa, minä olen ollut taas tämän viikon töissä ja mies on käynyt auttelemassa remppahommissa vanhempiensa luona sekä puuhastelee vanhan moottoripyöränsä entisöinnin parissa.

Rakkaat remonttireiskat ♥

Ensimmäinen työviikko sairaslomani jälkeen on mennyt ihan hyvin. Voinnissani ei ole tapahtunut vielä mitään merkittävää muutosta parempaan. En ehkä ole iltaisin ihan niin väsynyt kuin aiemmin, mutta muuten siis tilanne on aika ennallaan. Illat ovat kuluneet perinteisesti nojatuolista tai sohvalta telkkaria katsoen. Seuraan viikolla päivittäin niin Emmerdalea kuin Salattuja Elämiäkin. Kyllä, mä katson Salkkareita! Monen mielestä varmasti ihan skeidaa, mutta se on sellasta "aivot narikkaan"-katsottavaa. Emmerdalesta tykkään tosi paljon ♥ Telkkaohjelmissakin mua kiinnostaa ihmisten elämä höystettynä ripauksella rakkautta. Vaikka Emmerdale on tietenkin kuvitteellinen juttu, mutta ne yorkshireläiset maisemat on niin kauniita jajaja...mä vaan tykkään ♥ Onnekseni mies on hoitanut nuo kotiaskareet, niin minä olen voinut rentoutua telkkaria katsellen. Kaksi koneellista olen saanut ihan itse kuitenkin pestyä pyykkiä ja eilen illalla tein pannaria. Olen todella iloinen siitä, että olen saanut edes jotakin aikaiseksi. Pannariin otin ohjeen Maritan blogista Villejä Lupiineja. Turhaan ei tuota pannaria kehuttu maailman parhaaksi, oli se niin hyvää. Kiitos Marita, että jaoit ohjeen kanssamme ♥

Jatkotutkimuksista ei ole vieläkään tullut kaikkia tuloksia, joten ei lääkärikään sitten ole vielä minulle soitellut. Odottavan aika on pitkää. Eilen jo soittelin työterveyteen, kun en enää jaksanut odotella. Hoitaja epäili, että tänään tulisi viimeiset tulokset ja lupasi, että maanantaina lääkäri sitten soittelee. Plääh, vieläkin pitää odottaa yhden viikonlopun yli! Näin jo viime yönä unta tuloksista. Lääkäri totesi, että mulle pitää aloittaa joku pussilääkitys. Juu, luit oikein! En mäkään tiedä mikä se on. Unessakin kyselin lääkäriltä, mikä se on. Lääkäri tuumasi vaan, että "Nauti nyt vielä elämästä ja noista korkkareista, kun voit. Puhutaan siitä sitten myöhemmin lisää". Okey! Korkkarit jalassa olin sit kai sipsuttanut lääkärin pakeille, kun nekin mainittiin unessa ja kyllä mä ne muistankin. Ihan nätit ne oli, hih... (nainen) Olen viime aikoina alkanut näkemään tosi paljon unia. Ehkä olen aiemminkin nähnyt, mutta en ole enää aamulla muistanut niitä. Nyt muistan ainakin osia ja pätkiä niistä.

  
Tyttö on ollut jo toista viikkoa kipeenä. Välillä kuumetta ja tyttö valkoinen kuin lakana, välillä parempi. Keskiviikkona tyttö oli koulun lentopallojoukkueen kanssa pelaamassa Nurmossa koulujen välisissä finaaliotteluissa. Kauhean pitkä päivä tuli koululaisille, kun juna lähti aamulla klo.6.27. Ennen kuutta lähdettiin jo kotoa kohti rautatieasemaa eli herätys oli viideltä. Yhdensuuntainen junamatka kesti neljä ja puoli tuntia. Pelit alkoi puolilta päivin. Tytön osalta pelit eivät vastanneet odotuksia. Liikkamaikka ei antanut tytölle juurikaan peliaikaa. Se tietenkin harmitti tyttöä, kun olisi halunnut pelata. Sen vuoksihan matkaan oli lähdetty ja vielä noinkin kauas kotoa. Pelien jälkeen sitten sama matka junalla kotiin + kaksi lisämatkustustuntia, kun myöhästyivät jatkoyhteydestä Tikkurilassa illalla ennen yhdeksää. Kaiken kaikkiaan siis 11 tuntia junassa yhden päivän aikana + turnaus. Huh huh sanon minä! Tytölle nousi vielä uudelleen kotimatkalla kuume, joten ei mitään herkkua tuo kotimatka ainakaan ollut ja lisänä vielä nuo vastoinkäymiset.


Nyt on edessä taas viikonloppu. Mies lähtee huomena Messukeskukseen MP-messuille ja minä menen Lahteen tapaamaan lapsenlapsiani. Hirveesti tekis mieli tuunailla jotain kotiin. Haluaisin saada lastenhuoneet kuntoon. Yläkerran lastenhuone kaipaisi vähän remppaakin, mutta nyt vaan ei ole mahdollista tehdä sitä. Täytyy kuitenkin käydä pähkäilemässä siellä, voisiko huoneelle antaa jonkinnäköistä tekohengitystä ja ensiapua. Hmm....


Tervetuloa myös blogini uudet lukijat ♥ Teitä on nyt jo huikeat 45. Ihanaa ♥  Kiitos myös teille vakkarilukijoilleni, jotka jaksatte niin ahkerasti kommentoida näitä mun päivityksiä! Blogin pitäminen tuntuu entistä mukavammalta, kun tietää, että joku oikeesti käy täällä näitä mun turinoitani lukemassa. Ihanaa viikonloppua teille kaikille ja nähdään taas ♥

14 kommenttia:

  1. Kyllä meilläkin seurataan salkkareita :D
    Tsemppiä odotteluun, tylsän kauan olet joutunut jännittämään :/ Oikein hyvää Lahden reissua ja mukavaa viikonloppua kuitenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, meneehän tässä tulosten odottelussa nyt vähän odotettua kauemmin, mutta pääasia, että asiat selviää...lopulta! Mukava nähdä noita pikkuisia huomena pitkästä aikaa ♥ Mukavaa viikonloppua Sinullekin, Marika ♥

      Poista
  2. Oottavan aika on niin pirun pitkä!!! Koita kestää, pian on taas maaanantai:)
    Sulla on kyllä super kaunis tyttö<3!
    Meillä on tullu lunta niin paljon, että aivan jo kyllästyttää ainainen portaiden harjaus ja auton raputus...
    Kivaa kuiten, kun on viikonloppu ja aamulla saa nukkua pitkään, mukavaa viikonloppua Krisse<3 <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos tsempeistä, Sari ja mukavaa viikonloppua Sinullekin ♥

    VastaaPoista
  4. Emmerdale pitää laittaa nauhalle, jos ei ehdi sitä katsomaan, se on nähtävä joka kerta!
    Meidän neiti harrastaa lentopalloa ja tiedän nuo matkustamiset, välillä olen mukana pidemmillä matkoilla. Rankkaa se on, tosi aikaiset herätykset, matkustaminen ja sitten pitäs vielä pistää parastaan kentällä ja iltamyöhällä vasta takaisin kotoa. Mukavaa vierailua lastenlasten luo :) Ja pian se maanantai sieltä tulee <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuitiina! Meillä ei ole tallentavaa digiboxia, joten katsottava aina heti. Olen siis arki-iltoina naulattuna nojatuoliin kuudesta seitsemään :)

      Poista
  5. Anonyymi31.1.15

    Samoja ohjelmia täälläkin tulee katseltua jos ehtii iltaisin omilta touhuiltaan telkan ääreen!Mukavaa että työviikko sujunut ja tsemppiä odotteluun ❤️ Onneksi on viikonloppu ja voit keskittyä iloisiin asioihin ja rentoutua ❤️ Rentoa viikonloppua siis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Viime yönä tuli nukuttua pitkät yöunet. Niiden avulla jaksaa paremmin. Rentoa viikonloppua Sinullekin!

      Poista
  6. Tsemppiä tulosten odotteluun! :)

    Emmerdalea seurasin aikanaan ihan tosi paljon, nykyään harvemmin. Salkkareita meillä ei kyllä katso kukaan, ei oo meidän juttu kyllä yhtään. ;D Mutta kyllä meillä vastaavaa "hömppää" kulutetaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Laura! Mullakin oli pitkä tauko Emmerdalesta. Yhteen aikaan, kun en oikein katsonut mitään telkusta. Nyt menee nämä "helposti katsottavat".

      Poista
  7. Moikat :) Täällä yksi jonka omatunto kolkuttelee kun ei oo kerenny sanastakaan kommentoimaan tännekkään kun on vaan niin haipakkaa ollu :) mutta nyt tilannetta siis korjataan :D Emmerdale <3 Ihan mun paras arkiviikon piristäjä, tykkään niin siitä sarjasta ja kun se on niin tätä elämää koko sarja <3 Oikein ihanaa loppu viikonloppua sulle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka sinullekin ♥ Kiva, kun nyt ehdit poiketa "meillä" ja kommentoida! Kiitos ♥ ja ihanaa sunnuntaita Sinullekin, Katja ♥

      Poista
  8. Nii ja hei ne tulokset... tsemppiä odotteluun mutta hyvin kaikki menee, mä uskon sen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä ♥ Huomenna kaikki selviää ja onneksi lääkkeillä voidaan sitten korjata mahdolliset vaivat, jos tarve niin vaatii.

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan