Neljäs väri

25.1.2015

Lupailin tuossa alkuviikosta hoitaa viiden värin haasteen omalta osaltani loppuun tämän viikon aikana. Noh, ihan ei taida nyt lupaus täyttyä, mutta neljännen värin saan kuitenkin teille esiteltyä. Neljäs väri onkin sitten musta.


Kynttilähulluna ihmisenä meiltä löytyy hirvittävä määrä erilaisia kynttilänjalkoja, lyhtyjä, tuikkukippoja tms. Yläkuvassa muutamia niistä...mustana. Tuo roikkuva kynttilä"amppeli" tai miksi sitä nyt voisi kutsua on PartyLiten vanhempaa mallistoa. Olen saanut sen emännän lahjana aikoinaan, kun emännöin ihka ensimmäiset kynttiläkutsut kotonani. Sen alkapuolella on sitten kaksi suurinta PartyLiten Mirador-lyhtyä. Nämä lyhdyt olivat somisteena myös meidän häissämme kaksi vuotta sitten. Ylhäällä oikealla sitten monelle tutun näköinen lyhty Ikean mallistosta ja alhaalla miehen minulle kurkkupurkista askartelema tähtilyhty ♥


Toisessa kuvakollaasissa on sitten mustia juttuja meidän olkkarista. Musta peuranpää on ZBH:n koruteline, mutta meillä se on vaan ihan sinällään koristeena. Sen edessä oleva tähti on syyslomareissun tuliainen Cafe Latte Spiritistä Espoon Leppävaarasta. Tähti on Lene Bjerren valmistama. Niitä löytyy myös isompina tuolta ihanasta, pikkuisesta lifestylepuodista, jos tykästyit.  Onkos kukaan koskaan poikennut siellä? Ylhäältä oikealta löytyy hiukan hämyinen kuva meidän sohvapöydästä...tai sen jalasta. Pöytä on miehen käsialaa ajalta ennen mua. Alatasolla Perfect Homen kirjapiilot, jossa säilytetään tuikkuja ja kaukosäätimiä. Alakuvassa sitten jo monissa kuvissa vilahtanut musta tähtityyny tuosta mun nojatuolistani. Tyynynpäällisen olen saanut joskus siskoltani, kun hänellä ei ollut sille käyttöä. Minullehan se totta kai kelpasi, onhan siinä tähti ♥

Tälläisiä kuvia tällä kertaa. Nyt kirppikselle ja sitten leppoisan ja laiskan sunnuntain viettoon ♥

10 kommenttia:

 1. Ihania mustia juttuja! Kyllä tyyny olisi minullekkin kelvannut!
  Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siskot on paarhautta ♥ Ne ainaa jaksaa muistaa "pikku" lahjoilla ♥ Ihanaa sunnuntai-iltaa Sinullekin!

   Poista
 2. Mustat yksityiskohdat antaa kivasti särmää sisustukseen :) Nättejä lyhtyjä teillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Kiitos Marika ♥ Lyhdyt on yks mun heikkouksista =)

   Poista
 3. Kivoja mustia yksityiskohtia! Mä olen vasta viimeiden vuoden aikana alkanut lämpenemään mustalle. Tuo niin kivasti särmää valkoisen sisustuksen rinnalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole varmasti ainut, joka on vasta viime vuosina alkanut pitämään mustasta väristä sisustuksessa. Nythän se tuntuu olevan suorastaan trendiväri valkoisen rinnalla.

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan