Kolmas väri

19.1.2015

Jokin aika sitten sain Kotoisaa arkea-blogin Heliltä värihaasteen. Haasteesen vastaaminen on osaltani vielä kesken. Ensimmäisenä esittelin kotimme valkoisia juttuja ja toisena harmaita. Kolmantena värin olin miettinyt kuvailla ja esitellä teille kotimme ruskeita juttuja, mutta totesin, että niitä on niiiiin paljon, että en ryhdy siihen. Niinpä esittelenkin nyt värin, josta pidän paljon. Se tuo kevään väistämättä mieleen ja taitaa olla yksi sisustuksen trendiväreistäkin (oikeesti en tiedä niistä mitään...siis trendeistä) tällä hetkellä. Väri on siis vaaleanpunainen. Paljoa sitä ei meiltä löydy, mutta jotain pieniä ripauksia kuitenkin.


Syksyiseltä Helsingin reissultamme ostin tuon ihanan kynän telineineen meidän vieraskirjan viereen keittiöön. Muistan, kun lapsuudessa tuollaisia mustia oli pankeissa ja posteissa. Vähän piti siis fiilistellä lapsuusmuistoja ja kotiuttaa tuo meille. Home tekstin ostin myös joskus viime syksynä paikallisesta sisustuskahvilasta käydessämme siellä ystäväni kanssa kahvilla. Mitään varsinaista paikkaa minulla ei sille ollut eikä ole oikein vieläkään, mutta tämä kai lukeutuu niihin ostoksiin, jotka oli vain pakko saada. Ehkäpä juuri tuon värin takia!? Vaaleanpunainen kitchen-laatikko on palvellut kunniakkaasti jo pitkään, useamman vuoden aikana. Se kätkee sisäänsä tiskipöydällä kaiken ylimääräisen, mitä pitää tiskipöydällä olla, mutta et halua pitää niitä näkösällä. Ostos jostain fb:n kirppisryhmästä.


Astiapuolelta meiltä löytyy muutama ihan kiva vaaleanpunainen juttu. Ensimmäinen on vaaleanpunainen Mariskooli. Minulla on ollut näitä enemmänkin, mutta ihastus näihin on hävinnyt vuosien myötä ja olen myynyt osan pois kirpparilla. Tämän kuitenkin jätin. Yläkuvasta löytyy neljä minusta todella ihanan suloista isoa teemukia. Ne olen ostanut jostain prisman alesta jokunen vuosi sitten muutamalla eurolla. Kertaakaan niistä ei varmaan ole kukaan mitään juonut, mutta ovathan ne niin kivan näköiset keittiön avohyllyllä. Yksi keräilykohteeni on muumimukit. Kokoelmastani löytyy kolme vaaleanpunaista mukia; Rakkaus, Sosuli ja uusin Niiskuneiti-muki. Muumimukit ovat meillä jokapäiväisessä käytössä.


Tytön huoneesta löytyy myös jotakin vaaleanpunaista. Monissa muutoissa jo vuosia on mukana kulkenut vaaleanpunainen säkkituoli. Sen joulupukki toi eräänä jouluna ja hämmästys oli suuri, mutta niin oli pakettikin. Säkkituoli on varmasti yksi tytön tärkeimmistä tavaroista, joka epäilemättä tulee aikanaan muuttamaan tytön mukana sitten sinne ihan omaan ensimmäiseen kotiinkin. Tytön kenkävarastosta löytyy myös vaaleanpunaiset Reinot, joita äitikin saa välillä käyttää, kun tarvitsee pihalle mennessä saada nopsaan jotkut kengät jalkaan.

Tälläisiä vaaleanpunaisia juttuja meiltä löytyy. Nyt en enää haasta ketään mukaan, koska aika moni tuntemani bloggari on jo haasteen saanut. Itse yritän kuitenkin viedä omalta osaltani haasteen tämän viikon aikana loppuun.

8 kommenttia:

 1. Kivoja pinksuja jutskia sulla Krisse!

  VastaaPoista
 2. Kiva väri tuo vaaleanpunainen. Siskoni käyttää sitä sekä pukeutumisen että sisustuksen piristeenä. Minä en jotenkin osaa. Nyt voisinkin hankkia kevättä tuomaan pinkit sohvatyynyt ja vaikka huovan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joillekin tuo vaaleanpunainen väri sopii hyvin pukeutumiseenkin, mutta minäkään en sitä osaa käyttää. Nyt taisi ainakin Jotexilla olla just kivoja vaaleanpunaisia huopia yms. kevätmallistossa. Varmasti löytyy sisustukseenkin kivoja vaihtoehtoja.

   Poista
 3. Ihana vaaleanpunainen, sopii pikku ripauksina minusta piristämään sisustusta ja miksei pukeutumisessakin!
  Kivoja vaaleanpunasia sulla:)
  Ja upea, uusi bannerikin!
  Kivaa maanantai iltaa Krisse<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sari ♥ Innostuin aikani kuluksi hiukan uudistamaan tuota banneria. Ihan kiva tuli! Mukavaa alkanutta viikkoa Sinullekin, Sari ♥

   Poista
 4. Anonyymi19.1.15

  Mukavia vaaleanpunaisia sisustusjuttuja sinulta löytyykin :) Minullakin on tuollaiset vaaleanpunaiset reinot, ne on mun suosikit ;) Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Mukavaa alkanutta viikoa Sinullekin ♥

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan