Valon lumoa

4.11.2014

Voi ihme, kuinka ulkona tulee jo tosi aikaisin pimeä! Eletään sitä vuoden pimeintä aikaa, joten on ihan pakko keksiä jostain vähän valoa pimeyden keskelle. Minä kävin taas tänä iltana viemässä ihmisille vähän valon lumoa. Kävin siis pitämässä Party Liten esittelyn erään vakkari emäntäni luona tuolla maalla. 

Lumottu metsämaa

Aikamoisen lumotun metsämaan halki kulki minunkin tieni tänään kutsupaikalle. Navigaattori on hyvä apukuski, jos vaan luotto pelaa kuskin ja "apukuskin" välillä. Meillä taitaa olla sukuvika, että navigaattoriin ei uskota. Kyllähän nyt ainakin kerran matkan aikana pitää kyseenalaistaa tuon apukuskin ohjeet. Niin kävi minullekin taas tänään, mutta onneksi tuo apukuski vie siitä huolimatta aina takuuvarmasti perille. Ihan itseäkin huvittaa/ihmetyttää, miten aina jotenkin vaan onnistunkin tuolla pikkuteillä ajautumaan pois raiteilta. Noh, pikku vikoja...

Lumottu tähtiyö

Party Lite konsultin työ on minulle enemmänkin harrastus. Minulta on monesti kysytty kutsuilla, kuinka paljon/usein käyn pitämässä kutsuja. Mietin tänäänkin kotiin ajellessani oikeaa vastausta. Ihminenhän harrastaa sellaisia asioita, joista pitää/nauttii. Minäkin pidän kutsuja sen verran päätyöni ohella, että hommassa säilyy mielekkyys. Mitään tiettyä määrää en siis voi sanoa, koska teen tätä esittelytyötä päätyöni ohella. Normi päivätyökin vaatii jo veronsa, joten kutsuilla käydään voimien, fiilisten ja tarjonnan mukaan. Nyt eletään vuoden parasta kynttiläsesonkia. Joulu alkaa hiipiä mieliin tätäkin kautta.

Rubiinin hohdetta Kuva PartyLite.fi

Party Liten tuotteita ei myydä kaupoissa. Voit hankkia niitä kotikutsuilta tai Party Liten verkkokaupasta. Verkkokauppa toimii, kuten mikä tahansa muukin verkkokauppa, mutta vaatii aina kirjautumisen jonkun konsultin sivujen kautta. Blogini sivupalkista löydät Pöllökuvan, josta pääset tutustumaan minun kotisivujeni kautta Party Liten verkkokauppaan. Verkkokaupasta löydät kaikki samat asikasedut kuin mitä saisit kotikutsuiltakin + verkkokaupan omat tarjoukset. Tilaukseen lisätään toimituskulut 5,90. Halutessasi saat tilauksellesi myös kotikuljetuksen hintaan 11.80. Maksutapana verkkokaupassa käy luottokortti (visa, visa electron ja mastercard). Tilaamillasi tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus ja kuuden kuukauden laatutakuu, joka kattaa vialliset ja kuljetuksessa vaurioituneet tuotteet. Se konsulentti kenen sivujen kautta kirjaudut verkkokauppaan ostoksille, saa tilauksestasi myyntipalkkion.

Loistavuus-somistepari nyt hintaan 29e.

Olen tänä syksynä kuullut paljon keskustelua tuikkujen palo-ominaisuuksista. Moni on valitellut, kun tuikut eivät pala kunnolla ja sammuvat, vaikka tuikkua on vielä jäljellä. Myös Pary Litella on tänä syksynä tiukennettu tuikkivien laatuvaatimuksia. Tuikkivia on testattu ja liekin korkeuden minimivaatimuksia on tiukennettu. Tästä johtuen tuikkivien sydänlankojen kokoa on kasvatettu, jotta pystyisimme tarjoamaan kaikille tuikkiviemme polttajille vakaamman palamisen. Itsekin olen tarkkaillut normaalia enemmän polttamiani tuikkivia enkä voi valittaa. Party Liten tuikkivat palavat hyvin ja ihan loppuun asti, jopa ulkona lyhdyssä. Voin siis puhtaalla omalla tunnolla suositella niitä kaikille. Jos haluat hankkia itsellesi esimerkiksi jouluksi hyviä ja laadukkaita kynttilöitä, klikkaa itsesi verkkokauppaan ostoksille. Klik, klik... (tämä ei ole mikään blogi yhteistyöjuttu)

Lämmin sydän-somiste

Blogini on saanut jälleen kaksi uutta lukijaa. Tervetuloa mukaan. Toivottavasti viihdytte mukana mahdollisimman pitkään. Kiitos myös kaikille kommentin jättäneille! Kommenttinne ovat minulle äärimmäisen tärkeitä ja ilahdun niistä jokaisesta. Itsekin yritän aina käydä kurkkimassa teidänkin blogeissa ja jättää jonkinlaisen jäljen käynnistäni.

Nyt on toinen ilta yksin kotona. Kaksi ensimmäistä iltaa on mennyt kodin ulkopuolella, mutta nyt on tämän viikon "pakolliset" iltamenot on hoidettu, joten loppuviikko meneekin sitten varmaan ihan fiilispohjalta. Mukavaa viikon jatkoa teillekin!

6 kommenttia:

 1. Anonyymi5.11.14

  itse tykkään kovasti myös party lite kynttilöistä,vaikka ovatkin tavallisia kynttilöitä kalliimpia mutta nuo tuoksut niissä vaan on valloittivia aina...viimeksi kun siskoni piti kutsut tilasinkin jouluisimpia tuoksuja ja ihania pari tietenkin pitänyt jo testata :) jouluksi vielä joutuu varmaan hommaamaan lisää ;) mukavia leppoisia iltoja sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksut ovat ihania ja niitä löytyy moneen makuun. Hinta on korkeampi, mutta laatukin on sitten parempi kuin kaupan tuikuissa. Kokeileppa tuota verkkokauppaa, jos tilaat jotakin vielä ennen joulua. Toimitus tulee noin viikossa :-D

   Poista
 2. Ostin eka Partyliten kynttilän kirppikseltä, ja voi hitsit mikä tuoksu ♥ Nyt on pakko saada lisää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut tosiaan myy niitä kirppiksillä. Itse en sitä konsulettina voi tehdä/harrastaa. Toivottavasti löydät lisää tuota tuoksua. Kannattaa käydä tutustumassa tuonne verkkokauppaan. Jos sinulla on tuoksun nimi tiedossa ja on vielä valikoimissa, saat sieltä kätevästi tilattua lisää lempituoksuasi.

   Poista
 3. Ihanan tunnelmallisia kuvia!
  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva, kun poikkesit blogiini ja jätit kommentin!
   Mukavaa viikonloppua sinullekin!

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan