Jouluttaako, ei jouluta...pian kyllä jouluttaa...

20.11.2014

Aika juoksee ihan hurjaa vauhtia. En meinaa pysyä sen perässä. Taas on viikon puoliväli ylitetty ja pian on edessä viikonloppu. Viikonloppuna onkin luvassa paljon mukavia juttuja. Tulevana viikonloppuna alkaa nimittäin mun joulunaika ihan lopullisesti. Tulevan viikonlopun aikana tulen viettämään paljon aikaa ystävieni kanssa. Perjantaina luvassa kahvihetki blogiystävien kanssa, lauantaina lähden katsastamaan Tallinnan Joulumarkkinat ja sunnuntaina tapaamme vielä konsulettiystävien kanssa meillä kahvikupposen äärellä. Paljon kaikkea mukavaa ja jouluista siis tiedossa. Ihme, jos ei tämän viikon jälkeen jo jouluta minuakin oikein kunnolla.

Tänne Pierren suklaakahvilaan on pakko mennä lauantaina.

Blogini on saanut taas pari uutta lukijaa. Mahtavaa! Tervetuloa mukaan. Toivottavasti viihdytte kaikki matkassani mahdollisimman pitkään. Blogiini on tällä hetkellä klikkailtu kylään yli 5000 kertaa. Se on aika paljon se. Päivässä noita vierailuja on viidestäkymmenestä sataan. Pari viimeistä päivitystäni ovat saaneet myös ennätysmäärän kommentteja, joista olen jokaisesta äärettömän iloinen. Kommenttejanne on niin ihana saada ja lukea. Kiitos, Ystävät!
 
Mitä olen sitten hommaillut tämän alkuviikon? Päivät menee töissä eikä iltaisin juuri jaksa mitään. Maanantaina menin töistä suoraan salille ja nyt on kintut kippeet. Noh, se on tervettä kipua...kestän sen kuin nainen! Tiistai-illan vietin taas äitini kanssa. Juteltiin, kahviteltiin, katseltiin vähän telkkua ja leipasinpa minä hänelle yhden kahvikakunkin Sydämellä tehtyä-blogin hyvällä ja helpolla ohjeella. Isänpäivän aikaan tein tuota kakkua ensimmäisen kerran yhdessä F:n kanssa. Kakku on siis tosi helppo tehdä, kun siinä ei tarvita mitään sähköisiä laitteita, vaan kaikki ainekset vaan sekoitellaan ihan käsipelillä sekaisin. Kakku säilyy viikonkin muovipussissa ihan hyvänä, ellei tule syötyä sitä ennen. Tämä kahvipöydän herkku oikeastaan vain paranee vanhetessaan ja maistuu myös hyvin kuuman glögin kanssa. Suosittelen kokeilemaan. Ohjeen löydätte tuolta Katjan Sydämellä tehtyä-blogista.

 
Eilen olin suunnitellut siivoavani alakerran töiden jälkeen. Meillä ei nimittäin ole suuremmin siivottu moneen viikkoon. Imuroitu kyllä, mutta sitäkin vähän harvakseltaan. Pyysinkin miestä nakkaamaan matot pihalle ennenkuin kotiudun töistä. Tuo varokeino kannattaa meillä tehdä tai muuten homma vaan jää helposti kokonaan tekemättä. Auto on vähän reistaillut pariinkin otteeseen tällä viikolla. Niin kävi eilenkin ja kotiintulo viivästyi. Elättelin mielessäni jo kauhukuvia kasvavista villakoirista, mutta mies yllätti. Kotiin saapuessani alakerta oli siivottu, ruoka valmista ja uunissa tulet. Hieno homma! Olen varmasti aiemminkin täällä tämän sanonut, mutta ei kai tätä liikaa voi hehkuttaa. Arvostan siis tosi paljon sitä, että mies osallistuu noihin kotiaskareisiin. Kumpa muistaisin vain sanoa sen joskus hänellekin, hih...

Aina ei minunkaan kodissani ole ollut tämä tilanne. Ikävä kyllä, unohdan sen kai aina aika ajoin. Välillä joku pikku örkki istahtaa olkapäälleni ja muistuttaa minua asiasta. Tämä pikkuveijari vierailee luonani useinmiten silloin, kun olen nalkuttanut miehelleni kaikista pienemmistäkin asioista, mitä vaan olen keksinyt. Joskus vaan on sellaista, että mikään ei muka ole hyvin. Herätessäni tuosta tilasta taas todellisuuteen tunnen olevani todella kiittämätön. Nyt juuri on sellainen hetki. Tänään on siis kiitoksen aika.
 


12 kommenttia:

  1. Voih. Mulla olis paljonkin sanottavaa omakohtaisesti tuosta kotitöiden työnjaosta... mutta jätän sanomatta. Joka tapauksessa mun olkapää-örkki on majaillut kans tukevasti paikallaan viime viikot.... siis pitkään jo, ja koko ajan örkin koko vaan kasvaa... taitaa kohta räjähtää!!! Eikä toinen tule vastaan millään, joten tilanne vaan kiristyy koko ajan. Argh!!

    Huomenna nähdään, onko aikataulu edelleen sama?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli, kun kuitenkin kommentoit, vaikket kaikkea kirjoittanutkaan, mitä olisit halunnut. Muista kutenkin, että täällä blogissani voit tuulettaa ja lasettaa päätä tyhjäksi. Minä kyllä kuuntelen/luen. Jep, huomenna nähdään. Aikataulu on sama. Jee, kiva nähdä!

      Poista
  2. Anonyymi20.11.14

    Niin me ailahdellaan... <3 Voi, vietä IhanaIhana Tallinnan Jouluviikonloppu <3 Mun matkakohteessani ei ollut oikein vielä "joulu esillä", mutta kaikkea muuta ihanaa kylläkin.
    Ja todellakin on upeaa, että Mister osallistuu. Muista sanoa! Muista pussata! On hienoa, että sä osaat asiasta kuitenkin nauttia, kun olet sen toisenkin puolen nähnyt...
    Ja hei, se joulu tulee sieltä vähemmälläkin. Mäpäs muistutankin sua nyt jo näin etukäteen, että anna armoa itsellesi, taas ;) Se joulu tulee, vaikkei sitä kaikkea vouhkaamista jaksaisikaan tehdä. Vaan ne pienet palat, jotka itselle on tärkeitä. Älä anna ympäristön painostaa, kun ovat niin sun tekemään Täydelliseen tottuneet.
    Vähempi voi ollakin joskus parempi.
    Ajatuksin, hyvää mieltä ja ihanaa reissua toivotellen <3
    Tiedät kyllä kuka K;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ystäväiseni! Mä olen vakaasti päättänyt, että en vouhkaa. Mä itseasiassa vihaan sitä. Mä rakastan joulun tunnelmaa ja hyvää fiilistä. Sitä lähden tuolta Tallinnan Joulumarkkinoilta nyt hakemaan yhdessä monien työkamujen ja etenkin yhdessä rakkaan ystäväni kanssa. Joo ja mä yritän tänään puhua ja pussata <3

      Poista
  3. Voi kuinka ihana reissu tulossa ♡ täällä on joulunavaus lauantaina ;) tyttöni siellä laulamassa ja joulupukki, joten kyllä rupeaa jouluttaan täysillä..
    Aiemmin mieheni piruili, et joka ilta astiat vaan katoo ennen 10..kun jätin hoitamatta iltaduunia ennen, oli keittiö siivottu ja piruilu loppu, nykyään hoidetaan yhdessä, paitsi vapaapäivinä minä haluan hoitaa..
    Ai niin 17v hääpäiväkin lauantaina ♥ mut töitä taas viikonloppu, täytyy sit muulloin juhlistaa, kai ;)
    Mukavaa torstaita ja tulevaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monella paikkakunnalla taitaa olla nyt tulevana viikonloppuna tuo jouluavaus!? Teillä erityisen tunnelmallinen ja varmasti myös herkkä tilaisuus tulossa.

      Hei, onnea hääpäivänne johdosta! Ehdottomasti sitä kannattaa juhlistaa. Jos ei virallisena päivänä pysty, niin sitten joku muu päivä <3

      Poista
  4. Kiitollisuus ja armollisuus itseä ja muita kohtaan on ne missä aina uutena vuotena lupaan petrata! :)
    Kyllä se joulu ja joulun tunnelma alkaa väkisinkin löytyä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä lupauksia! Sopisivat varmasti meille kaikille. Ainakin jokaisen olisi hyvä välillä pysähtyä miettimään asiaa. Mukavaa joulun odotusta sinulle, Taina!

      Poista
  5. Anonyymi21.11.14

    Ihanainen viikonloppu tulossa sinulle,nauti ja luulen että joulu lähtee käyntiin kun pääset Tallinnaan käymään.....ihanan rentoa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Yritän nauttia ja keskittyä vain joulutunnelmaan. Mukavaa viikonloppua Sinullekin!

      Poista
  6. Tuo resepti on vanha, sukupolvelta toiselle kulkeutunut ja toimii edelleen erittäin hyvin!! Olen iloinen kuullessani että en ole turhaan sitä blogiin jakanut :) Kiitos Krisse seurasta eilen ja kutsusta, oli mukavaa <3 Siä oot vaan niin semmonen ihana!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi, Katja! Halusin sinut ehdottomasti mukaan. Erityiskiitos tuosta viimeisestä <3

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan