Kylässä kauniissa rintamamiestalossa

21.6.2017




Kuten kaikille on varsin hyvin tullut jo varmasti selväksi minun pääasiani viime viikolla oli sunnuntaisten rippijuhlien järjestäminen. Ihan koko viikkoa ja jokaista päivää en aamusta iltaan vain puunannut ja laittanut juhlia, vaan viikkoon mahtui kyllä muutakin. Keskiviikkoillaksi olin saanut kutsun ihanaisen blogiystäväni Marikan luokse blogitreffeille. Pieni irtiotto juhlien järjestelyistä oli erittäin tervetullut ja voimaannuttava. Paikalla oli itseni lisäksi neljä muuta paikallista bloginaista. Olemme pitäneet näitä blogitreffejä jo useamman vuoden ajan, jonka ansiosta meistä on tullut tuttuja toisillemme. Niinpä meidän treffeillä ei harrasteta mitään turhaa pönötystä, vaan tunnelma ja fiilis on aina ihanan rento, kuten nytkin.

Marikan kodissa olemme treffanneet useampaan kertaan ja joka kerta sinne on yhtä ihana mennä. Marika asuu perheensä kanssa vanhassa rintamamiestalossa pienen kirkonkylän keskustan tuntumassa. Vaalea koti on sisustettu kauniisti ja myös tämän talon emäntä pitää aidosti vanhoista esineistä ja huonekaluista. Marikan vaaleaan kotiin on sinne tänne ripoteltu ihania pastelli värejä. Viimeisin uudistus on tehty ruokailutilan päätyseinään, johon oli laitettu kaunis kukkatapetti. Itsekin kiinnitin kaupassa tuohon tapettiin huomioni tietämättäni, että Marika oli myös ihastunut siihen. Kodista löytyy myös paljon kivoja yksityiskohtia, kuten nuo Riviera Maisonin seinälle laitettavat maljakot. Marika kertoikin pitävänsä niissä aina joitain kukkia, jos ei aitoja niin sitten tekokukkia.



Tärkeä osa meidän blogitreffejämme on kahvipöydän ympärille kokoontuminen nauttimaan jokaisen mukanaan tuomia herkkuja. Tälläkin kerralla pöytä notkui ihanista tarjottavista. Katja toi mukanaan herkullisen ja niin kauniin mansikkakakun. Kakku oli kasattu Riviera Maisonin uuteen irtopohjavuokaan, jonka alusta on posliinia ja kakun voi nostaa suoraan sen päällä tarjolle. Miten kätevää. Kyseinen vuoka on ehdottomasti nyt myös minun hankintalistallani. Laura oli leiponut vaniljakuppikakkuja ja suklaa-kookos-fudgeja ja talon emäntä oli leiponut maittavaa raparperipiirakkaa, jota saimme syödä ihanan kuohkean vaniljakastikkeen kanssa. Jessican ja minun panokseni oli tällä kertaa karkeissa ja sipseissä, mutta nekin maistuivat kaikille pikku naposteltavana seurustelun ohessa. Marika oli keittänyt myös kesäistä raparperi-viinimarjamehua. Mehu oli niin kauniin väristä ja ihanan raikasta. 



Sää suosi meitä tälläkin kertaa, joten ehdimme herkuttelujen välissä istuskella myös pihalla omenapuun alla. Talon piha on todella soman boheemi. Monenlaisia kesäkukkia ja perennoita oli siellä täällä pitkin pihaa ja kuten Marika itse sanoikin rikkaruohot eivät haittaa. Kukat voivat kukkia niiden seassakin. Ennen kotiinlähtöä ehdimme vielä tavata perheen isännän ja suloiset lapset. Lapsetkin ovat kai jo tottuneet meidän vierailuihin, koska eivät enää vierastaneet meitä lainkaan, vaan kertoivat reippaasti, mitä kivaa he olivat isän kanssa illan aikana tehneet. Kiitos Marikalle vielä kerran kutsusta ja kaikille muillekin kamuille kiitos seurasta ♥ Taas oli ihan huippu kivaa nähdä ja olla yhdessä. Toivottavasti tapaamme taas pian ♥

6 kommenttia:

  1. Voi, miten viehättävä koti! Hurmaavia huonekaluja menneestä maailmasta. Niin kodikasta. Ja tuo hellakin.
    Kiitos, että pääsin vierailulle.
    Ihanaa juhannuksen odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tuula ♥ Marikan koti on aina yhtä kaunis. Joka kerta siellä vieraillessani löytyy jotakin uuttaa kivaa ihasteltavaa ♥

      Poista
  2. Onpa kaunis koti!
    Ja paljon ihania vanhoja juttuja; varsinkin tuo harmaa puusohva<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhat huonekalut ovat minustakin todella kauniita. Niissä on häivähdys sitä historian havinaa ♥

      Poista
  3. Tuo sivusta vedettävä ja sininen kaappi, oih ja voih niin ihanat. Ihania herkkujakin teillä siellä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sininen kaappi on vanha puutyöverstaan työkalukaappi. Minustakin se on tosi ihana ja miten maljon sen uumeniin saakaan "hävitettyä" tavaraa. Herkut ovat tärkeässä osassa meidän tapaamisiamme, niin nytkin.

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan