Juhlat takana ja kesäloma edessä

19.6.2017Nyt on rippijuhlat juhlittu ja kaikki meni lopulta hyvin, vaikka se uskonpuute ja epätoivo iski kuitenkin jossakin vaiheessa loppuviikolla. Olin aivan varma, etten millään ehdi ja saa tehtyä kaikkea, mitä pitäisi. Joka päivä tein valmisteluja, lähinnä siivouksia, järjestelyjä ja loppuviikosta sitten myös leipomuksia. Väsymys painoi myös ajoittain niskassa, joten itkupotkuraivareiltakaan ei säästytty. Lauantaina meillä oli muutenkin epäonni päivässä mukana, kun autosta poksahti takalasi, ruohonleikkurista katkesi hihna (kaupat jo kiinni) ja astianpesukonetta tyhjentäessä yksi juomalasi hajosi keittiön laattalattialle tuhannen sirpaleiksi. Sirpaleita siis oikein sateli sinä päivänä, joten kyllä nyt pitäisi onnea riittämän tuleviin vuosiin. 

Juhlapäivänä kaikki oli kuitenkin valmista, kun vieraita alkoi pikkuhiljaa saapua kirkosta tänne meille. Itse en tällä kertaa kirkkoon ehtinyt tai sitten olisi pitänyt herätä vielä aiemmin kuin viideltä. Koristelin nimittäin kaikki kakut vasta sunnuntai aamuna ja täytin tuulihatut, joten touhua ja puuhaa oli kyllä yhdelle aamulle ihan riittämiin. Myös talon emäntä oli kuosissa juhlaväen saapuessa. Tukka hyvin ja kulmat kunnossa. Oma päivän outfit oli mustat pillifarkut ja Zizzin pusero, jossa mustalla pohjalla isoja, erivärisiä kukkia. Kuinka yllättävää minusta ei ole kuvia. 

Juhlat menivät siis hyvin. Tarjoilut onnistuivat hyvin ja niitä oli riittävästi. Tunnelma oli mukavan rento eikä muutamat sadekuurotkaan onnistuneet latistamaan sitä. Rentoudesta kertoo ehkä myös se, että vedin koko päivän paljain jaloin. Mihinkäs niitä kenkiä nyt olisi tarvinut? Turhaan olisi vaan jalat turvonneet :)) Miehelläni on todella suuri suku ja koskaan ei ole mahdollista kutsua kaikkia, joita haluaisi. Tällä kertaa saimme iloksemme kuitenkin aika monta sellaista vierasta, jotka eivät olleet vielä koskaan aiemmin käyneet meidän yhteisessä kodissamme ♥ Mutta nyt on juhlat juhlittu ja minulla alkaa ihan oikeasti kesäloma. Taidankin ottaa sen kunniaksi palan kakkua.

8 kommenttia:

 1. Ihana kuva rippilapsesta. Onnittelut! Ja, oi mitä tarjoiluja. Juhlat on kyllä aina kivoja, mutta kyllä niissä työtä on.
  Mukavaa alkanutta lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Tarjoilut ovat minulle aina tärkeät. Tällä kertaa mukana useampi uusi resepti eli vähän riakillä mentiin, mutta se kannatti. Juhlissa on yllättävän paljon niitä pieniä hommia, mitä pitää tehdä ja joita ei kokemattomampi juhlien järjestäjä tule heti ajatelleeksi ja siksi saattaa sitten se paniikki lopulta iskeä. Tänään ainakin vielä paistaa aurinko ja minulla on huilipäivä, joten ei paha.

   Poista
 2. Juhlat on varmasti olleet kivat ja kaikin puolin onnistuneet! Rankkaa niitä on järjestellä kuitenkin. Nyt relax, pala ja toinenkin kakkua ja hyvää lomaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Heli ♥ Juhlat olivat kivat, mutta rehellisesti sanottuna olin illalla kyllä aivan puhki kaikellatapaa.

   Poista
 3. Oi mitä herkkuja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hanna ♥ ja kiva, kun poikkesit blogiini! Toivottavasti pistäydyt toistekin.

   Poista
 4. Anonyymi21.6.17

  Mukavat oli juhlat kauniissa kodissa, kiva oli tavata ja kakut ja muut herkut myös ihania! T. Marjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi ♥ Oli ihanaa saada sinutkin vihdoin vieraaksemme.

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan