Linnanmäki - Ravintolamaailma Herkkulinna

29.6.2018

Minulla oli tällä viikolla pitkästä aikaa kaksi viikkovapaata. Onnekseni juuri tuolle ensimmäiselle vapaapäivälle osui kutsu Linnanmäelle tutustumaan uuteen ravintolamaailma Herkkulinnaan. Niinpä hyppäsin heti puolen päivän jälkeen Kouvolasta junaan ja puksuttelin Pasilaan ja siitä kävelin sitten Linnanmäelle. Olin paikalla hyvissä ajoin, joten ehdin hiukan kävellä ja katsella Linnanmäkeä ennen muiden blogikamujen saapumista paikalle. Linnanmäki on tosi kiva paikka ja jos asuisin Helsingissä tulisin varmasti Lintsille vain viettämään aikaa ja tapaamaan ystäviä, vaikken huvilaitteisiin menisikään. Kiva oli nähdä taas myös pitkästä aikaa muitakin Suomen 40+blogien ihania naisia ja viettää mukava parituntinen heidän kanssaan samalla nauttien todella hyvistä ruoista.



Linnanmäelle on siis toukokuussa avattu uusi ravintolakokonaisuus entisen ravintola Jarrumiehen paikalle. Ravintolamaailma Herkkulinna pitää sisällään viisi erilaista ravintolaa, joista saa ihania herkkuja niin pieneen kuin vähän suurempaankin  nälkään. Huvipuistoreissu ei ole mitään ilman vohveleita. Herkkulinnan Cafe Vohvelitehtaassa asiakas voi itse suunnitella haluamansa suolaisen tai makean vohvelin ja seurata makupalan valmistumista tirisevällä pannulla. Vohvelitehdas tarjoaa myös muun muassa virkistäviä smoothieita ja erikoiskahveja. Linnanmäen nostalgisiin ikisuosikkeihin kuuluva ”makkaragrilli” on kokenut piristävän muodonmuutoksen, mutta tarjoilee edelleen tuttuja huvipuistoherkkuja Grilli-nimen alla. Keveitä ja rouskuvan tuoreita annoksia tarjoilee Salaatti & Varras. Asiakas voi koota itse mieleisensä salaatin ja kruunata sen vielä valinnaisella vartaalla. Aiemmin toisaalla huvipuistossa sijainnut Flores Freshmex tuo rouheampaan nälkään herkullisia burritoja ja runsaita nachoannoksia. Koko Herkkulinna kokonaisuuden kruunaa aurinkoinen terassiravintola Keidas, jossa on mukava hengähtää huvipäivän lomassa ja nauttia vähän pikku suolaista tai vaikkapa kesän uutta kuplivaa, värikästä ja pirskahtelevaa hattaraskumppaa.




Meitä bloggaajia hemmoteltiin ja pääsimme maistelemaan kaikkia Herkkulinnan herkkuja; salaatteja, ihania kana- ja kasvisvartaita, nachoja, bataattiranskalaisia ja nyhtöpossua ja -kanaa sekä kanafileellä täytettyjä purilaisia. Wau, nyt on Lintsillä tosiaankin panostettu hyvään ruokaan. Kaikki vaihtoehdot olivat todella maukkaita ja tuo purilaisen sämpyläkin oli niin ihanan pehmeää. Yksi tärkeä asia pitää myös mainita ja se on se, että myös erikoisruokavaliota noudattavat on täällä huomioitu. Kaikkia näitä herkkuja on saatavana myös gluteenittomana. Minusta tämä on todella hieno asia, koska liian usein olen törmännyt siihen, että esimerkiksi juuri gluteenitonta ruokaa on tarjolla aivan liian rajoitetusti ja huonolla tarjonnalla. Ravintolamaailma Herkkulinnassa tämäkin asia on huomioitu ja niinpä aurinkoinen terassiravintola Keidas soveltuu erittäin hyvin treffipaikaksi vaikkapa työpäivän jälkeen hyvän juoma- ja ruokatarjontansa vuoksi ihan jokaiselle.


Hyvän ruoan kruunaa aina hyvä jälkiruoka. Ruokailun pääteeksi saimme vielä herkutella ihanalla ja niin maukkaalla vohvelikakulla ja suussasulavilla macaronseilla. Kyytipoikana oli kahvia ja teetä. Lurps, niin hyvää! Hyvillä mielin en voi kuin suositella kaikille uutta ja viihtyisää ravintolamaailma Herkkulinnaa. Kannattaa käydä siis testaamassa monipuolinen ruokatarjonta tai vaikkapa vain istua hetkeksi alas ja kilistellä ystävien kanssa lasillisella kuohuvaa hattaraskumppaa.

Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaat tukevat lastensuojelutyötä. Vuoden 2018 lahjoitustavoite on 4,5 miljoonaa euroa. Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2018 ovat SOK/HOK Elanto, Unilever Finland Oy, Oy Hartwall Ab, MTV Oy sekä Bauer Media Oy. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Kiitos kutsusta Linnanmäki sekä Rilla ja Niina! Kiitos myös Heli ja Suomen 40+blogit ja kaikki ihanat naiset, jotka olitte paikalla ♥ Hyvää kesää kaikille ja toivottavasti tapaamme taas pian mukavien yhteisten tapahtumien äärellä!

18 kommenttia:

  1. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa. Oli mukava rupatella herkuttelun lomassa, onneksi sääkin suosi meitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! Liian harvoin tulee minun lähdettyä yhteisiin tapahtumiin, mutta nyt sattui kerrankin vapaapäivä sopivasti. Mukavaa kesän jatkoa Sinulle, Tuuli ♥

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Ruoka oli tosi herkullisennäköistä, mutta myös erittäin hyvää.

      Poista
  3. Onpa herkku poikineen! :)
    Nyt rupesi kyllä tekemään mieli bataattiranskalaisia, kuinka se silmä ne tuolta kaiken herkun keskeltä bongasikaan.
    Upea päivä teillä ollut aina mukavassa Linnanmäessä.
    Ja totta tuonne voisi kyllä lähteä vaan viettäämään aikaa. Oma pää, kun ei enää kestä minkäänlaisia vemputtimia.
    Mukavaa viikonloppua Krisse! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sari ♥ Meillä oli kyllä tosi upea tapaaminen tuolla Lintsillä. Hyvää ruokaa seurasta puhumattakaan. Kivaa viikonloppua Sinullekin ♥

      Poista
  4. Anonyymi29.6.18

    Herkullisen näköiset kuvat :)

    VastaaPoista
  5. Aivan huippuhienoja kuvia ja olipa kiva nähdä, näytit todella freesiltä ja kauniilta! Voi että miten upea oli ruokatarjonta, olen ihan fiiliksissä vieläkin. Mukavia työpäiviä & hyviä energioita sinne kaakkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Heli ♥ Kuvia tuli otettu hurja määrä, mutta aina sama juttu, vain muutamat kuvat kelpuutan postaukseeni. Omaan kuvaani en oikein ole tyytyväinen koskaan kuvissa. Poseeraamista pitäisi harjoitella :) Mutta ruoka oli ihan super hyvää ja olen niin iloinen, että lähdin mukaan tähän tapahtumaan. Kyllä kannatti! Oli niin kiva nähdä teitä kaikkia pitkästä aikaa. Jatkossa yritän osallistua useammin koulun ja töiden niin salliessa. Mukavaa kesän jatkoa Sinullekin ♥

      Poista
  6. Vitsi miten herkullisen näköisiä pöperöitä! :D Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Hanna ♥ Kyllä, kaikki oli kyllä niin hyvää ja mikä parasta noita kaikkia saa ostettua normaalistikin annoksina tuolta ravintolamaailmasta.

      Poista
  7. Teillä on ollut varsin herkullinen tapaaminen. Kyllä vaan harmitti, että en töiden takia päässyt paikalle.
    Ihanaa viikonloppua sinulle Krisse <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Outi ♥ Meillä oli kyllä tosi herkullinen tapaaminen. Ruoan äärellä on ihana kokoontua ja tavata ystäviä.

      Poista
  8. Oi, miten ihania kuvia olet Linnanmäeltä ottanut. Itsellä ei aika riittänyt alueen kuvaamiseen, joten näitä kuviasi oli todella kiva katsoa. Ja niinkuin sanot, meitä hemmoteltiin. Herkullisia ruokia saimme maistella. Oli loistava ruokatarjonta. Ja oli niin kiva nähdä sinutkin mukana Linnanmäen iloisissa ja maukkaissa tunnelmissa. Meillä kaikilla oli niin mukavaa... Energiaa ja iloa työpäiviisi ja kesääsi. Nähdään taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tuula ♥ Oli kyllä tosi kiva nähdä vihdoin ihan livenä. Ilta oli mukava ja kaikki ruoat olivat niin hyviä. Toivottavasti näemme taas pian ♥ Mukavaa ja aurinkoista kesää Sinullekin, Tuula ♥

      Poista
  9. No jopas on herkut! Meillä täällä ollaan hyvin onnellisia jos huvipuistossa on mäkkäri: tarkoittaa sitä, että hinnat eivät karkaa pilviin.

    Olen ollut lasten kanssa Lintsillä muistaakseni vuonna 2003, Tai 4. Ne oli niitä hyviä vuosia, kun vielä viisihenkistä perhettä ei maksatettu kuoliaaksi lentohintojen ja hotellien kanssa. Lapsetkin tykkäsivät Lintsistä. Ja minä myös. Jonot eivät olleet ollenkaan samaa luokkaa kuin Kalifornian Disney Landissä tai Flroridan Disney Worldissä. Landistä muuten lähdettiin kesken päivän pois: se suurin piirtein ainoa päivä kun Kaliforniassa satoi.

    Mä haluaisin näiden ruokien lisäksi tulla maistelemaan Uuutta Iloista Teatteria. Siellä näyttää olevan aina mahtava meininki meneillään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, Johanna ♥ Ihanat herkut meillä oli tuolla. Tuo on ihan totta, että monilapsiselle perheelle huvipuistopäivä ei ole ihan halpaa lystiä.Siitäkin huolimatta Lintsi on kyllä kiva paikka ja Uuteen Iloiseen Teatteriin olisi tosiaankin kiva joskus päästä.

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan