Toukokuun viimeisenä

31.5.2018

Lämmin toukokuu on aikaistanut kaikkien kukkien kukintaa. Omena- ja kirsikkapuut ovat kukkineet, samoin norjanangervot ja lumipalloheisi työntää jo kukkapallojaan kovaa vauhtia. Myös luonnon kukkakauppa on avannut ovensa. Yleensä muistan keränneeni lupiineja tien varsilta kesäkuun puolivälissä ja juhannuksen aikaan, mutta nyt keräsin ensimmäiset jo tällä viikolla. Lämpö on tehnyt tehtävänsä.

Luonnonkukista saa tehtyä ihania kukkakimppuja. Itse kävin yhtenä iltana poimimassa tämän kesän ensimmäisen. Nuo luonnonkukkakimput ovat niin kauniita ja herkkiä. Olen aina suosinut niitä myös kesäjuhlien somisteena. Miksi maksaa kalliita hintoja kukista, kun niitä saa ilmaiseksi luonnosta ihan läheltä. Tulevana viikonloppuna juhlitaan kaikkia koulunsa päättäneitä, joten nyt kannattaa hyödyntää luonnon kukkakaupan tarjonta. 

Meilläkin juhlitaan tulevana viikonloppuna lasten koulumenestystä. Tällä kertaa vaan juhlimme sitä ensimmäisen kerran miehen kanssa erillämme eli kumpikin omansa kanssa. Tämä järjestely on kuitenkin kaikista viisain, koska kahdessa paikassa yhtä aikaa oleminen on hiukan haasteellista. Itse lähden kohta tyttäreni luokse valmistelemaan juhlia. Toivon tälle ja huomiselle päivälle hiukan vähemmän hellettä, että tarjoilujen tekeminen ei olisi ihan niin hikistä hommaa. Ihanaa on kuitenkin päästä taas laittamaan juhlia, vaikka siinä onkin aina paljon hommaa, mutta mitäpä sitä ei olisi valmis tekemään oman lapsensa eteen.


Onko sinulla tulossa juhlat viikonloppuna? Onko juhlavalmistelut jo hyvällä mallilla? Teetkö kaiken itse vai oletko tilannut valmista? Aiotko hyödyntää luonnon kukkakaupan tarjontaa?

9 kommenttia:

 1. Ihania kukkasia. Kukat taitavat olla tosiaan melkein kuukauden etuajassa. Jaloruusut ja juhannusruusut pukkaavat jo nuppuja, samoin lupiineiden kukkia jo ihmettelin. Huimaa!
  Kivaa toukokuun vikaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin... Piti vielä toivotella mukavia juhlia <3

   Poista
  2. Kiitos ♥ Minä luulen myös, että kuukausi ollaan nyt etuajassa. Toivottavasti tämä kukkaloisto jatkuu pitkälle kesään.

   Poista
 2. Ihania kimppuja! Luonnonkukat on kyllä kauniita❤ Aurinkoista toukokuun viimeistä päivää ja mukavaa valmistujaisvìikonloppua❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Päivikki ♥ Luonnonkukat ovat kyllä niin kauniita. Aurinkoista loppuviikkoa Sinullekin ♥

   Poista
 3. Oi, miten ihana luonnonkukkakimppua ❤ Nyt näitä ihanuuksia on tienpientareet ja niityt täynnä. Lupiinitkin ovat jo kukassa. Tänä vuonna kesä yllätti meidät :)

  Minulla on tiedossa kahdet lakkiaiset lauantaina. Onneksi eivät mene päällekkäin.
  Aurinkoista toukokuun viimeistä ja tsemppiä juhlavalmisteluihin ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marjo ♥ Kesä yllätti kyllä meidät aivan täysin tänä vuonna. Toivottavasti tätä kesää riittää kukkineen kaikkineen vielä pitkään. Mukavia lakkiaisia sinullekin, Marjo ♥

   Poista
 4. Upeita kimppuja! Luonnonkukista saa tosiaan aivan ihania kimppuja <3 Aurinkoista alkavaa kesäkuuta ja kivoja juhlia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Piia ja kiva, kun tulit käymään blogissani ♥ Yhdistelemällä erilaisia kukkia saa kyllä niin kauniita kimppuja. Kesää kauneimmillaan. Aurinkoista kesäkuun alkua Sinullekin ♥

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan