JALAS Zenit EVO -turvajalkineissa yhdistyy urheilullisuus ja tyylikkyys

25.5.2018

                                                                                                                     Kaupallinen yhteistyö: Jalas

Meillä on ollut syytä iloita, kun mies sai viimein vakituisen työpaikan eräältä paikalliselta rakennusfirmalta. Monta vuotta kestäneet pätkätyöt ovat nyt taakse jäänyttä elämää. Rakennusalan työt ovat miehelle mieluisia eikä häntä haittaa, vaikka työ onkin fyysisesti aika raskasta. Mies on tottunut tekemään raskasta työtä ja pitkiä työpäiviä eikä hän kyllä kotonakaan vapaa-ajallaan oikein malta eikä osaa olla tekemättä mitään. Aina hän tuolla ulkona jotain puuhastelee ja touhuaa.

Yksi todella tärkeä asia, mikä on hyvä huomioida rakennusalan töissä on hyvät työjalkineet. Maasto, missä työtä tehdään on vaihteleva ja usein myös epätasainen. Lisäksi työmaalla saattaa olla vaara astua esimerkiksi naulaan. Kesällä myös kuumat ilmat asettavat lisävaatimuksia jalkineille. Mies pääsikin testaamaan heti uuden työkohteen alettua Jalaksen uusia Zenit EVO-turvajalkineita. Suosittu Jalas Zenit-turvajalkinemallisto on laajentunut uudella EVO-mallistollaEVO-mallistoon kuuluu kuusi turvajalkinemallia kolmella eri suojaluokituksella. ESD-sertifioiduissa turvajalkineissa on uusi seitsenkerroksinen vaimennus, ja jokainen kerros on suunniteltu tukemaan ja suojaamaan jalkaa sekä varmistamaan erinomaisen käyttömukavuuden.  

Ensinäkemältä noita kenkiä ei uskoisi turvajalkineiksi, vaan voisi luulla, että ne ovat ihan tavalliset lenkkarit. EVO-mallistossa onkin kiinnitetty erityistä huomiota myös ulkonäköön. Evo-mallisto on aivan uudenlainen turvajalkinemallisto, jossa yhdistyy sekä urheilullisuus että tyylikyys. Niinpä jalkineiden tyylikäs muotoilu tekee niistä monikäyttöiset ja myös vapaa-aikaan sopivat. Meillä ainakin mies tykkää pitää näitä turvajalkineita myös kotona ja kauppareissuillakin. 


Mies valitsi noista kuudesta erilaisesta mallista JALAS® Zenit EVO 7138 – S3 SRC.  Näissä turvajalkineissa on uudenlainen L6 BOA® -kiinnitysjärjestelmällä, jonka ansiosta kengät on helpot ja nopeat laittaa ja ottaa pois jalasta. Kengän päällä olevan pyörylän avulla nauhoja voidaan löysätä ja kiristää. Aluksi vain nostetaan nappi ylös ja lopuksi painetaan alas. Miehen ensimmäinen kommentti turvajalkineista oli, että "Ompa nämä kevyet". Perinteisesti nahkaiset turvajalkineet ovat melko raskaita ja hiostavia, joten jalkineiden keveys oli tosi mieluisa ja positiivinen asia. Mies myös kertoi, että jalat pysyvät näissä jalkineissa kuivina koko päivän. Jalkineissa onkin antibakteerinen vuori, jonka ansiosta jalat eivät hikoile. Raksahommissa on todella tärkeää, että turvajalkineissa on naulaanastumissuoja sekä alumiininen varvassuoja niinkuin näistä Jalaksen turvajalkineissa on. Lisäksi niissä on muovinen Stabilizator-kiertojäykiste, joka lisää vakautta ja estää jalan vääntymistä sekä  kaksoisiskunvaimennusvyöhykkeillä varustettu FX3 Supreme -pohjallinen, joka antaa vakautta työskentelyyn.  Epätasaisella alustalla liikkuttaessa tämä on erittäin hyvä ominaisuus.

Mies kertoi myös, että jalkineet ovat todella pitävät. Miehen työkohde on saaressa, joten ainakin tavarakuormia purkaessa joudutaan liikkumaan välillä märkien kallioidenkin päällä ja eihän sitä koskaan tiedä, millaiseksi tämä Suomen kesä vielä muuttuu. Loppukesä voi olla hyvinkin sateista ja silloin työskentelyolosuhteet ovat taas täysin erilaiset. EVO-jalkineiden RPU-ulkopohja antaa parempaa pitoa märillä ja öljyisillä pinnoilla.  Pronose -kärkivahvike lisää vielä jalkineen kärjen kulutuskestävyyttä. 

JALAS Zenit EVO -turvajalkineet ovat suunniteltu kevyttä tai keskiraskasta sisä- ja ulkotyötä tekevien tarpeisiin. Ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi varasto-, huolto- ja korjaamotyöntekijöille. Malleissa on käytetty innovatiivisia valmistusmateriaaleja, jotka tekevät jalkineista jopa 10–15% kevyempiä kuin aiemmat Zenit-mallit. Lähes saumaton kudottu kangaspäällinen takaa sukkamaisen istuvuuden ja erinomaisen hengittävyyden. Mieheltä Jalaksen uudet EVO-turvajalkineet saavat täydet kymmenen pistettä. Mitään moitittavaa hän ei niistä löytänyt. Työkavereissa turvajalkineet olivat kyllä aiheuttaneet hiukan kateutta. Jalas Zenit EVO-turvajalkineiden uudet mallit ovat nyt saatavina merkkiä myyvistä liikkeistä. 

Kiitos Jalakselle testiin saaduista turvajalkineista!

4 kommenttia:

 1. Ensinnäkin paljon onnea miehen vakituisesta työstä! Nuo nykyiset turvajalkineet on kyllä yllättävän hyvän näköisiä, naisillekin löytyy aika kivoja jo! :)
  Muutenkin kivoja juttuja ja tuhannesti kauniita kuvia mahtuu kevään postauksiisi! <3
  Iloista oloa ja jauniita kesäpäiviä sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Taina ♥ Kaikki kehittyy ja niin myös nämä turvajalkineet. Hyvää myös se, että naisten mallit on huomioitu. Näitä EVO:ja ei kyllä millään uskoisi turvakengiksi ulkonäön perusteella.

   Aurinkoista kesää Sinullekin, Taina ♥

   Poista
 2. Onnittelut sekä uudesta työstä että myös näistä huippujalkineista miehellesi!

  Turvakengät ovat tärkeä (lue: muyös pakollinen) työvaruste rakennuksilla
  joten niiden on todella oltava toimivat. Pitkät työpäivät pitävät huolen siitä,
  että jos kengät eivät istu niin illalla kyllä viimeistään jalat siitä ilmoittavat.
  Kirjoitit hyvin, että "sukkamainen istuvuus" on tärkeää. Keveys on toinen tärkeä juttu.
  Kun itse työ hyvin fyysistä täytyy askelten olla "keveitä".

  Itse en tällä hetkellä omista omia turvakenkiä ja kun menen työmaakäynneille joudun
  käyttämään lainakenkiä. Pitäisi ehdottomasti hankkia omat koska lainajalkineita ei
  kaikille työmailla löydy aina oikeassa koossa. Ei ole kovin turvallista vaappua
  pari numeroa liian suurilla kengillä liukkaalla.

  Mukavaa sunnuntaita ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marjo ♥ Työkengät kannattaa aina valita hyvin ja oikea koko on myös tärkeä seikka niitä valittaessa. Näitä EVO-turvakenkiä on tosiaankin kuutta eri mallia, joten uskoisin, että niistä löytyisi sinullekin sopivat. Mukavaa sunnuntaita Sinullekin, Marjo ♥

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan