Paluu videoiden pariin

15.8.2017

Viime viikonlopun Tubeconin ja Tädit tubettaa-kanavan tätien innoittamana kuvasin lauantaina MyDay-videon, joka on nyt julkaistu omalla YouTube kanavallani. Minullahan on ollut jo noin puolitoista vuotta oma YouTube-kanava, mutta en ole juurikaan lataillut sinne videoita. Syy miksi näin on, on ehkäpä siinä, että olen luonteeltani aikamoinen perfektionisti. Sen vuoksi tulee toisinaan vaadittua itseltään ehkä vähän liikaa. Seuraan aktiivisesti suomalaisia tubettajia ja nostan hattua heistä jokaiselle. Niin nuorissa kuin meissä aikuistubettajissakin on todellaa lahjakkaita sisällöntuottajia, jotka tekevät visuaalisesti todella laadukkaita ja hyviä videoita. Niinpä sitä sitten tulee herkästi verrattua näitä hyvinkin alkeellisia omia tuotoksia niihin sillä lopputuloksella, että ei omasta mielestään pysty tuottamaan mitään julkaisukelpoista materiaalia omalle kanavalle.

Aikuistubettajat ovat viime aikoina nostaneet hurjasti asemaansa, joka on todella hieno asia. Tubettaminen kun ei todellakaan ole vain nuorten etuoikeus. Olen miettinyt omaa tubettamistani tosi paljon. Minusta on mukava katsella toisten videoita ja niitä on kiva tehdä myös itse.  Vaikka olen hyvin avoin ja hyvin toisten ihmisten kanssa toimeentuleva ihminen, on kameralle puhuminen ja itsensä näyttäminen omilla videoilla ollut minulle todella vaikeaa. Mutta kuten Tiia Tädit tubettaa kanavalta sanoi viime perjantaina Radio Rockin haastattelussa, minäkin olen sitä ikäpolvea, joka on kasvatettu siihen, että itseään ei pidä tuoda julki eikä missään nimessä ainakaan saa itseään kehua. Silloinhan sitä leimautuu heti itserakkaaksi. Tässä on siis toinen syy, mikä on tähän asti rajoittanut sisällön tuottamista omalle kanavalle. Nyt olen pitkän harkinnan jälkeen päättänyt yrittää vielä kerran, josko tilanteeseen saataisiin muutos. Editointitaitoni eivät ole kummoiset, mutta näillä mennään. Katsotaan, kuinka mummon käy!


Nyt kanavalla siis MyDay viime lauantailta, jossa päivän tapahtumia ja puuhailuja, kun lapsenlapset tulivat mummolaan yökylään ja illalla nousee myrsky. Katsokaahan video ja painakaa peukkua ylös, jos tykkäätte. Kommenttilaatikkoon voi jättää palautetta, jos siltä tuntuu ja olisihan se tosi kivaa, jos joku tilaisi vielä minun kanavankin. Sillä motivoisit varmasti minua jatkamaan videoiden tekemistä.           

16 kommenttia:

 1. Täällä hymyilen vieläkin, ihania nuo lapset ♥ Kepsuttia ♥ Kiva oli käydä kirppistelemmässä sun kanssa ja muutoinkin olla matkassa mukana. Oon itsekin miettinyt vlogia mutta toistaiseksi vasta kytemässä. Täälläkin oli aivan kamala myräkkä, onneksi noita on harvoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla, että tykkäsit videosta. Vaikka itse olen tehnyt vasta muutaman videon, suosittelen niiden tekoa kaikille, joita se vähänkin kiinnostaa. Koskaan en ole aiemmin moista myrskyä nähnyt, mutta onneksi niitä tosiaan on harvoin.

   Poista
 2. Olipa kiva video, oli mielenkiintosta päästä mukanasi kirppikselle ja kokea tuo myrsky, onneksi meilläpäin ei sitä ollut.

  Ihanaa tiistaita Krisse <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sari ♥ Kiva, että tykkäsit voeosta. Hyvä, että säästyitte myrskyltä. Se teki joillekin tosi pahoja tuhoja täällä. Kivaa iltaa sinullekin ♥

   Poista
 3. Kiva video! Ja, wau! Itsestäni ei olisi tuohon, esiintymään videolla tai saatikka kuvaamaan/editoimaan.

  Aurinkoista tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kaisa ja kiva, kun pidit videostani ♥ Kyllä tuo itsensä näyttäminen videolla on vieläkin minulle vaikeaa, mutta raja on nyt ylitetty ja menty mukavuusalueen toiselle puolelle. Ehkäpä tilanne alkaa pikku hiljaa helpottaa.

   Poista
 4. Kivan videon olet tehnyt. Sinua on kiva ollut seurata myös snapissa.
  Ihanaa tiistaita ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Outi ♥ Mä olen tavallaan vähän snäpissä harjoitellut tuota itsensä esiintuomista ja kameralle puhumista, mutta kun siellä minulla on niin vähän yleisöä, että päätin palata kuitenkin tuonne YuoTubeen.

   Poista
 5. Kivan videon olit kuvaillut! Toivottavasti teet jatkossakin tällaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sari ♥ Kyllä mun olisi arkoitus tehdä näitä lisää, jos vaan kysyntää on.

   Poista
 6. Tästä se kuule lähtee ja ajattele tulevaisuutta 5-vuoden päähän, uskon että meistä bloggaajista tosi moni silloin aikuistubettaa. :)

  Ihania nuo pienten lasten äänet, voi että ollapa tuollaisia pikkaraisia meilläkin. <3

  Ihanaa päivää Krisse ja kiitos niin paljon Tätien mainitsemisesta blogissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tiia ♥ Tottakai mainitsin teidät! Olen ylpeä teistä ja teidän saavutuksista ja olette lisäksi niin inspiroivia. Toivon kyllä, että aikuistubettaminen yleistyy ja saa entistä enemmän julkisuutta.

   Poista
 7. Tosi kiva video😍 Jännä päästä kirppari kierrokselle näin videon välityksellä...sitä ei koskaan tiedä mitä ihania löytöjä tekee:) Suloisia nuo pienet yövieraat❤️ Mukavaa päivää sinne🌻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Kiva, kun tykkäsit videosta ja nuo pikkuiset ovat niin suloisia. Kyllä niiden kanssa sai monet naurut nauraa.

   Poista
 8. Wau Krisse - hyvä sinä! Hauska video ja olit niin luonteva.
  Aurinkoa päivää ja jatkoa odotellen ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marjo ja kiva, kun tykkäsit! Jatkoa on luvassa.

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan