Mikkelin Asuntomessujen satoa vol 2

6.8.2017


Suomen Asuntomessut ovat tänä vuonna Mikkelissä. Jo kolme viikkoa avoinna olleet messut ovat keränneet huippuyleisön, sillä eilen iltpäivällä messuilla ylitetiin 100 000 kävijän rajapyykki. Asuntomessut ovat käynnissä vielä ensi viikon sunnuntaihin asti. Tähän mennessä Asuntomessujen kävijätutkimuksen 2. väliraportin mukaan kävijät ovat olleet tyytyväisiä messuvierailuunsa. Sanoma Media Finland Oy:n tekemän väliraportin mukaan 93,1 % messututkimukseen vastanneista piti messuja erinomaisina tai hyvinä. Vapaassa palautteessa mieleen painuvimpia asioita messuilla ovat olleet alueen upeat maisemat, luonnon ja järven läheisyys, terassit, hienot talot ja messualueen siisteys.

Villa Saimaanhelmi
Yksi tämän vuoden asuntomessujen varmasti kuvatuimmista ja tykätyimmistä kohteista on ollut tämä Villa Saimaanhelmi enkä yhtään ihmettele. Talo on todella valoisa ja luonto on täällä hyvin läsnä isojen ikkunoiden ansiosta. Nämä messualueen maisemat ovat kyllä niin kauniita, että niitä ei oikeasti meinaa edes käsittää. Kyllä sitä mielellään istuisi tuossa olohuoneen sohvalla ja vain katselisi tuota upeaa maisemaa Saimaalle päin. Olohuone on mielettömän korkea kokonaisuus, jossa taide ja takka pääsevät oikeuksiin.


Kohteen sisustuksen lähtökohtana on ollut siihen muuttavan perheen toive lämpimästä valkoisesta kodista, joka on mielestäni saatu toteutettua hyvin. Vaaleaa sisustusta on piristetty lempeillä tekstiilivalinnoilla ja tehostettu mustilla valinnoilla. MinunVALO
Toinen paljon julkisuutta saanut ja varmasti myös hyvin pidetty kohde on MinunVALO. Se on loftmaisella otteella sisustettu funktionaalinen koti, joka soveltuu niin lapsiperheille kuin aikuisille pariskunnillekin. Sen sisustussuunnittelun on tehnyt ja toteuttanut monille tuttu sisustussuunnittelija Anita Koponen. Koti on sisustettu henkilöille, jotka eivät etsi ihan tavallista peruskotia. Myös tässä kohteessa tilat olivat hyvin korkeat ja olohuoneesta oli upeat näkymät Saimaalle.
Loft-tyyli kulkee hyvin läpi talon ja sillä on saatu muodostettua mielenkiintoinen yhtenäinen kokonaisuus. Tässä kohteessa on jotain mistä pidän, ehkä tietynlainen rouheus kiehtoo minua. En kuitenkaan voisi kuvitella asuvani tässä kodissa. Loft-tyyli pikkuripauksena kotini sisustuksessa olisi minulle riittävä. 
Asuntomessut Mikkelissä ovat avoinna vielä viikon eli 13.8. asti. Messut ovat avoinna joka päivä kl.10-18. Kannattaa siis ehdottomasti mennä itse paikan päälle tutustumaan eri kohteisiin, joita löytyy messualueelta huikeat 31. Asuntomessut tarjoavat vinkkejä ja tietoa niin uudisrakentajille, remonttireiskoille kuin kodin sisustuksesta kiinnostuneillekin. Itse jään mielenkiinnolla odottamaan kahden vuoden päästä täällä Kouvolassa olevia Asuntomessuja. Mukavaa sunnuntaita kaikille ja kivoja messumatkoja kaikille Mikkeliin suuntaaville!

16 kommenttia:

 1. Kiva kuvakooste meidän messupäivästä :) Saimaa ja luonto olivat kyllä ehdottomasti näiden messujen parasta antia. Myös upeat talot - kuten nämä tässä postauksessa - sekä sisutusratkaisut kiinnostivat. Mukavaa sunnuntaita Krisse ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marjo ♥ Meillä oli kyllä huippukiva messupäivä yhdessä. Kyllä luonto ja Saimaa oli ihan huikeaa näillä messuilla ja jäi kyllä parhaiten minunkin mieleeni. Talot olivat tietenkin hulppeita, mutta mitä muutakaan ne voisivat olla. Kivaa sunnuntaita Sinullekin ♥

   Poista
 2. Oi miten hienoja kuvia!♥ Upeita taloja, upeilla näkymillä!! Kiva olisi päästä tuollaisia messuja ihastelemaan,niin pajon nähtävää! Mukavaa sunnuntaita sinne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Minusta oli kyllä tosi kiva käydä tuolla messuilla, kun en ole koskaan aiemmin asuntomessuilla käynyt. Suosittelen.

   Poista
 3. Upeita taloja ja hienoja sisustuksia!
  Mutta on nuo huikeat maisemat silti parasta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisemat ovat kyllä ihan parasta tuolla, vaikka kaikki muukin oli hienoa ja tyylikästä.

   Poista
 4. Nuo maisemat on kyllä todella ihania tuolla. ♥ Mutta voi apua noita pestävien ikkunoiden määriä... =D (nimimerkillä En meinaa saada edes meidän talon kaikkia ikkunoita pestyä mitenkään...) Mua mietityttää myös se, että kun on kovasti ikkunapintoja, niin läkähtyykö sisälle kesähelteillä, jos sisälle paistaa... Ei tosin sitä vaaraa ole tänä kesänä tainnut olla! =D Tekisi kyllä ihan älyttömästi mieli mennä käymään tuolla messuilla, saa nähdä loppuuko aika ennen kuin sinne asti pääsisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikkunoiden määrä on valtava, mutta luulenpa, etä talojen omistajat ei niitä itse pese. Jos on varaa ostaa tuollainen talo, on varmasti varaa palkata myös siivoaja/ikkunanpesijä. Mutta maisemat on kyllä niin kauniit ♥ Viikko aikaa vielä käydä tutustumassa messuihin. Suosittelen, jos vaan suinkin mahdollista lähteä käymään.

   Poista
 5. Tuolla ei taidetta edes tarvitse, sen kun katselee ikkunasta ulos. Upean näköinen paikka tuo Saimaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Ikkunoista voi katsella jättimäisiä maisematauluja. Itse tykkään katsella maisemia ja tuijottaa järvelle. Olisi ihana omistaa talo järven rannalla.

   Poista
 6. Kylläpä olikin kauniita koteja! Tuolla alueella luonto on kyllä niin vehreä että siellä kelpaa asustella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonto on varmasti mieletön voimavara tuolla asuville ihmisille. Niin kauniit ovat kyllä nuo maisemat ♥

   Poista
 7. Voihan upeus! Kiitos inspiroivasta materiaalista 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kaisa ♥ Kiva kuulla, että postaukseni on inspiroinut sinua.

   Poista
 8. Oi, että mitä sisutuksia. Taas tuli useampi idea syksyiseen oman kodin sisustukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos postaukseni synnytti sinulle uusia sisustusidoita! Kivaa uutta viikkoa Sinulle, Kaisa ♥

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan