Omenapuun kukkia ja kesäloman odottelua

2.6.2017


Ei voisi kyllä kesäkuu enää kauniimmin alkaa. Meillä nimittäin vanha ja iso koristeomenapuu on aivan täynnä kukkia ja se on niiiin kaunis. En ehkä tiedä mitään yhtä kaunista kuin omenapuun kukka. Olen monena iltana pyörinyt omenapuun ympärillä ja ihmetellyt ja ihastellut omenapuun ja sen kukkien kauneutta. Kukkien väritkin ovat juuri ne kaikista ihanimmat ♥ valkoinen ja vaaleanpunainen ♥ Pörriäisiä kukissa tuntuu myös olevan, mutta ne eivät ole haitanneet minua. Olisipa kiva, jos tämä kukinta aika kestäisi pidempään, mutta pian tämä kauneus on ohi, ikävä kyllä. Kukinta on tämän kyseisen puun ainut hyvä puoli ja siksi se on saanut olla pihallamme. Syksyllä saamme nimittäin kärrätä kottari kaupalla pieniä omenan nappuloita kompostiin. Niin turhaa puuhaa, mutta nyt ihaillaan ja nautitaan tästä vielä, kun voimme.

Kesäkuu on muuten alkanut todella kylmänä eikä lainkaan kesäisenä, kuten kuvitella voisi. Eilen meillä oli ukkosta ilmassa ja taivaalta tuli ihan reilun kokoisia rakeitakin. Ihmettelen kyllä suuresti, jos aiemmin viikolla istuttamamme kurpitsan taimet selviävät tässä säässä. Ilma ja yöt kylmenivät nimittäin heti seuraavana yönä, kun olimme miehen kanssa istuttaneet ne tuonne pihan perälle. Ensimmäinen yö meni siis ilman suojaamista, mutta muiksi yöksi taimet on suojattu. En kyllä kestä, jos taimet eivät selviä.

Toukokuukin se sitten meni menojaan. Se toi päätöksiä elämääni, jotka lähtevät ohjaamaan minua ihan eri suuntaan. Päätöksiä, joiden vuoksi elämäni on niinsanotusti hiukan sekaisin ja normaalia raskaampaa kulkea. Uskon kuitenkin, että asiat järjestyvät. Jos ei aivan toivomallani tavalla niin ainakin jotenkin. Ensi viikko on vielä töitä ja sitten jäänkin kesälomalle. Kituviikko siis edessä. Mites teillä? Joko kesäloma häämöttää tai on jopa alkanut? Missä fiiliksissä mennään? Onko ilmat lannistaneet vai vieläkö jaksatte uskoa ihanaan kesään?


20 kommenttia:

 1. Omenankukka on kyllä kaunis ❤️

  Itselläni ei ole lomaa ollenkaan, syyskuussa vasta tiedossa lomailua. Mutta kyllä sitä jaksaa, kun on asennoitunut asiaan alusta asti.

  Ihanaa viikonloppua Krisse 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tuija ♥ Uskon, että jaksat ahertaa kesän töissä. Sinulla on niin hyvä asenne elämään ja työhön.

   Kivaa viikonloppua Sinullekin, Tuija ♥

   Poista
 2. kauniit kuvat ja kaunis teksti <3
  Kun yksi ovi sulkeutuu toinen avautuu...sanotaan. Uskon, että löydät sen uuden oven, kun ajatukset ja tunteet selkeytyy. Voimia <3

  Mun loma??? No nyt olen viimeistä päivää talvilomalla ;D oikeesti!!! Kesäloma sitten myöhemmin...

  Ja uskon, toivon ja vaadin että oikea kesä tulee ja tuo mukanaan auringonpaisteen ja lämmön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Satu ♥ Minäkin yritän jaksaa uskoa siihen, että se ovi löytyy. No, nythän on kyllä ihan talvilomaan sopivat säät, joten kannattaakin kesälomailla vähän myöhemmin :)) Mutta kyllä mäkin uskon, että ensi viikon jälkeen tulee myös ne kesäilmat ♥

   Poista
 3. Mikä upea kukkameri <3 Kyllä se kesä sieltä tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kaunis ♥ Kyllä se tulee. Tänään on jo vähän lämpimämpää.

   Poista
 4. Oi, miten kaunista!
  Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kaisa ♥ Tuo puu on kyllä tosi upeannäköinen. Kivaa viikonloppua Sinullekin ♥

   Poista
 5. Ihastuttava puu! <3 Toivottavasti tämä tuuli ei vie kaikkia kukkia kerralla!

  Meillä omenapuut pitävät näköjään välivuoden ja kukkia, tai oikeastaan nuppuja, on vain kourallinen. Viime vuonna niitä (ja omenoita) oli aivan hirvittävästi.

  Ihanaa viikonloppua ja tsemppiä kituviikkoon, jospa sen jälkeen alkaisi se luvattu kesä? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marika ♥ Kukat ovat ainakin vielä pysyneet puussa, vaikka tuuli on ollut välillä tosi rajua. Olen kuullut muidenkin sanovan, että tavallisissa omenapuissa on tänä vuonna ollut vähän kukkia. Taitaa siis olla tulossa vähän heikompi omenavuosi?!

   Kituviikko tosiaan edessä, mutta mä kestän sen ja mikä parasta me nähdään pian ♥

   Poista
 6. Todella upeat kukat <3

  Mulla alkoi tänään kesäloma, fiilis loistava! :D

  Ihanaa viikonloppua ja voimia vaikeisiin päätöksiin <3 Asioilla on tapana järjestyä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Niina ♥ Kyllä se asiat järjestyy, vaikka tämä välivaihe, kun kaikki on levällään, onkin tosi raskasta. Ihanaa lomaa sinulle ♥ Mä aloitan loman sitten viikon päästä.

   Poista
 7. Onpa upean näköistä. Ihana kukkameri, mutta puussa :)
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Outi ♥ Tuo omenapuu ei petä minään vuonna. Saamme nauttia sen kukkaloistosta joka kevät ♥

   Poista
 8. Talvilomaakin on vielä pari päivää pitämättä, mutta enköhön saa ne ja pari ekaa kesälomapäivääkin pidettyä. Varsinainen loma on kuun lopusta viisi viikkoa, siinä on ylitöitä mukana.

  Omenapuut ovat minunkin suosikkejani. Ja niitä pörriäisiä tarvitaan. Jos ne eivät pölytä, jäämme ilman ruokaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sinulla on ihanat lomat edessäpäin! Kunnon irtiotto töistä tekee varmasti hyvää. Jokainen tarvitsee välillä lepoa ja vapaa-aikaa. Tsemppiä ja jaksamista viimeisiin työviikkoihin ennen lomaa!

   Poista
 9. Aivan mielettömän kauniissa kukassa omenapuu ♥ Täällä vielä lomaan tovi, vasta heinäkuussa. Mukavaa kesän alkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maiccu ♥ Äkkiä tämä kesäkuu varmasti menee ja sinäkin pääset lomailemaan. Aurinkoista sunnuntaita Sinulle ♥

   Poista
 10. Aivan satumaisen upeita kuvia. <3 En lannistu, koska ensi viikolla Kreikkaan, luotan siihen, että siellä on takuuvarma aurinko, heh mun tuurilla sielläkin sataa sitten mies-ja naismuistin. <3 Tänään oli muuten tosi kaunis päivä, toivottavasti sielläkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tiia ♥ Nyt on luvattu suomeenkin vähän lämpimämpää. En nyt mitään superhelteitä kaipaakaan, mutta sellaista mukavaa t-paaitakeliä kuitenkin. Ihanaa lomaa Sinulle, Tiia ♥

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan