Vanha kaunotar ♥

19.10.2016
Olen vuosia ihastellut vanhoja ompelukoneita. Entisaikaan on panostettu paljon enemmän koneiden ulkonäköön kuin nykypäivänä ja siinä on varmasti yksi syy, miksi niin moni haluaa sellaisen omakseen. Ompelukoneissa olevat koristekuviot ovat todella kauniita. Useimmat vanhat koneet ovat kiinni niihin kuuluvissa pöydissä. Niinpä olen harmikseni ajatellut, että en koskaan voisi itse saada sellaista, koska sellainen  ei vaan mahdu meille mihinkään. Kauniitahan nuo omepelukonepöydät ovat, varsinkin niiden metalliset koristejalat, mutta kun nämä tilat kodissamme ovat hiukan rajalliset tai sitten pitäisi pistää jotenkin koko kodin järjestys uusiksi, mutta siihen minulla ei nyt vain ole aikaa eikä kyllä viitseliäisyyttäkään.

Tässä aiemmin syksyllä näin kuitenkin täällä internetin ihmeellisessä maailmassa kauniin vanhan ompelukoneen ilman pöytää. Silloin minulla heräsi uudelleen toivon kipinä, josko itsekin löytäisin sellaisen. Aloin selata nettikirppiksiä ja toria "sillä silmällä". Ei kauaakaan, kun löysin Torista kuin sattumalta vanhan kaunottaren ja vieläpä omalta paikkakunnalta. Laitoin äkkiä viestiä myyjälle toivoen, että ompelukone olisi vielä myymättä, sillä hintakaan ei päätä huimannut. Onnekseni sain pian myyjältä viestin, että ompelukone olisi vielä myymättä. Saman tien löin kaupat lukkoon. Nyt minulla sitten komeilee olohuoneessa tämä vanha kaunotar ♥ Olen niin onnellinen ja iloinen löydöstäni. Etsivä löytää, sanotaan. Niin kävi minullekin ja taas uskon, ettei koskaan pidä luovuttaa.

Ihanaa lokakuista iltaa kaikille ♥

11 kommenttia:

 1. Näissä on vain jotain niin mahtavaa tunnelmaa ;) Hyvä löytö! Pitäsikö hakea varastosta sisälle omani, joka on omassa pöydässään kiinni. Siksi saakin välillä lähtöpassit varastoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, Marika ♥ Käy ihmeessä hakemassa, jospa se löytäisi sitten oman paikkansa kodistanne.

   Poista
 2. Niin kaunis <3 Vanhat tavarat ja huonekalut on kyllä tosi kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Vanhat tavarat ja huonekalut ovat mulle aarteita. Onneksi niitä aina välillä löytää ja oma aarrevarasto kasvaa niiden myötä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eikös olekin?! Tykkään kyllä tosi paljon ♥

   Poista
 4. Voi kun tulee lapsuus mieleen. Äidilläni oli hyvin samannäköinen kone ja vielä käytössä, siis ei enään vaan silloin kun olin lapsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, Tuija ♥ Ennen kaikki koneetkin olivat varmasti paljon kestävämpiäkin kuin nykyään sen lisäksi, että ne olivat kauniinpia ♥ Ajatella, että tälläinen kaunotar on ollut silloin ihan jokapäiväistä ja tavallista.

   Poista
 5. Onpa kaunis. Kälylläni on vanha iso, huollettu Singer työhuoneellaan päivittäisessä käytössä nahkatuotteiden ompelussa

  VastaaPoista
 6. Onpa kaunis. Kälylläni on vanha iso, huollettu Singer työhuoneellaan päivittäisessä käytössä nahkatuotteiden ompelussa

  VastaaPoista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan