Naiset ♥

30.10.2016Viime maanantai-iltana me taas kokoonnuttiin. Naiset ♥ Ihana neljän naisen porukka. Entisiä työkavereita, nykyisiä ystäviä ♥ Edellisestä tapaamisestamme oli kulunut huomaamattamme jo useampi kuukausi, joten jo olikin sitten korkea aika kokoontua päivittämään kuulumisia. Yksi meistä oli muuttanut uuteen kotiin, joten ehdottomasti kokoonnuimme siellä. Pitäähän se tupatarkastus käydä tekemässä. Talo oli vanha rintamiestalo, jota Ystäväni oli  rempannut ja laittanut naisen kädellä, ihan itse. Kuten kuvista näkyy, niin kaunista ♥  Hyviä löytöjä talon vintiltä, onnistuneita valintoja tapettihyllyltä ja uskallusta rempata oman maun mukaan.


Talon emäntä keitti meille ihanaa kasvissosekeittoa ja  paistoi sämpylät. Mitä voisi enää enempää odottaa saavansa työpäivän jälkeen? Ei mitään. Se vaan on joka kerta niin täydellistä näiden ihanien naisten kanssa. Juttu jatkuu siitä, mihin viimeksi jäätiin. Jokainen saa oman vuoronsa puhua ja toiset kuuntelee. Kukaan ei tunne oloaan ulkopuoliseksi, vaan kaikki olemme tasavertaisia. Aina.


Jälkkäriksi herkuteltiin vielä tuhdilla pätkissuklaakakulla, hmmm...niin hyvää! Olen sanonut tämän ennenkin, mutta sanon sen taas uudelleen. Olen onnekas, kun olen saanut nämä ihanat naiset ystävikseni ♥ He ovat niitä, joille ensimmäisenä laitetaan viestiä, kun elämä potkii päähän. Niitä joille voit kertoa ne kaikista noloimmatkin jutut ja jotka ilon hetkellä nauravat kanssasi vedet silmissä. He ovat niitä arkipäivän enkeleitä ♥ Toivon, että teillä jokaisella on ainakin yksi tälläinen enkeli ♥

12 kommenttia:

 1. Ystävät ♥ Kaunis koti ja ihana tunnelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, elämän tärkeimpiä asioita ♥ Ystävätapaamiset ovat todella voimauttavia. Niiden voimalla jaksaa taas arjen pyörityksessä.

   Poista
 2. Naiset 💕 ystävät 💕 Ihania herkkuja olette saaneet jo koti on upea! Mukavaa alkavaa viikkoa 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jassuntassu ♥ Talon emännällä on silmää sisustaa ja laittaa ja ruoka oli todella hyvää.

   Poista
 3. Ihanaa kokoontua naisporukalla! <3
  Kotikin on kaunis ja voi mitä herkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naisissa on voimaa ja energiaa!! Mä niin tykkään just tälläisistä vanhoista rintamamiestaloista. Niissä on niin oma tunnelmansa ♥

   Poista
 4. On aina niin kiva nähdä muita rintamamiestaloja ja niiden tunnelmia :) Tosi kaunis koti ja ihana lautaseinä ja katot! <3 Ystävien kanssa vietetyt hetket on tärkeitä, ne antaa voimia jaksaa arkista aherrusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisten kodeista ja varsinkin rintamamiestaloista inspiroituu ihan mielettömän paljon. Niistä saa taas ehkä joskus kadoksissa ollutta motivaatiota laittaa omaa kotia...ja niitä ideoita. Ystävät on tärkeitä ja ilman heitä elämä olisi tyhjää.

   Poista
 5. Rintamamiestalossa kasvaneena voin todeta, että ne ovat kyllä niin kodikkaita ... ☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kodikkuus on juuri se asia, mikä niissä niin paljon viehättää ♥ Se tunnelma on jotain niin ihanaa ja koskettavaa.

   Poista
 6. Kiva tunnelma ja ihanalta kuulostaa tapaaminen tärkeiden ystävien kanssa. Tuo kakku..njams! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnelma oli tosiaan ihana tuolla ystäväni luona. Hänellä on niin silmää ja taitoa laittaa kotia kauniiksi. Kakku oli hyvää ja niin suklaista. Sopi siis täydellisesti nautittavaksi naisporukan tapaamisella ♥

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan