Vapaapäivä ♥

14.10.2016

Minulla on tänään ollut vapaapäivä, vaikka onkin perjantai. Yleensähän se on minulla siis työpäivä. Tänään olimme kuitenkin saaneet kutsun vanhemman lapsenlapsemme päiväkotiin isovanhemien aamupalalle, joten järjestelin työni niin, että pääsimme osallistumaan tuohon tapahtumaan ♥ Oli tosi kiva päästä tutustumaan päiväkodin arkeen ja näkemään hoitajat ja tilat, missä se oma pikkuinen viettää kuitenkin todella suuren osan arjestaan, kun molemmat vanhemmat käyvät töissä. Ihanaa oli myös nähdä taas tuota ihanaa, omaa pikkuista ja pidellä häntä hetki sylissä ♥ Ikävä taisi olla molemminpuolista.


Päiväkotivierailun jälkeen hoitelimme vähän kauppa-asioita. Pyörähdin ensin yksikseni paikallisessa kauppakeskuksessa ja sen jälkeen käytiin miehen kanssa yhdessä täydentämässä ruokavarastoja. Aamu herätys oli tänään hiukan normaalia aikaisempi tuon päiväkotivierailun vuoksi, että oli ihan pakko ottaa pienet päikkärit iltapäivällä. Se taitanee kuitenkin olla ihan sallittua varsinkin näin vapaapäivänä.


Päikkäreiden jälkeen olikin sitten mukava lähteä ystiksen kanssa lenkille. Täytyy kyllä rehellisesti tunnustaa, että jos olisin vain itsekseni päättänyt tänään käydä lenkillä, olisi lenkki jäänyt tekemättä. Ystävissä on siis voimaa. Ehdottomasti kannatti lähteä, sillä ilma oli ihana ja olo sekä mieli hyvä lenkin jälkeen. Tästä täytyy siis tehdä tapa. Seuraava kerta onkin jo sovittuna alkuviikolle.

Nyt loppuilta telkkua ja oloilua kynttilöiden valossa ♥ Ihanaa iltaa Teillekin ♥

Ps. Teidän tekemienne vaahteranlehtikranssien innoittamana minäkin kokeilin viime sunnuntaina tehdä sellaisen. Harmikseni käytin kranssiin liian ohutta rautalankaa, joten tästä tulikin sitten tälläinen pöytäkranssi, mutta ihan kaunis se on näinkin :))

16 kommenttia:

 1. Hieno vaahteranlehtikranssi!
  Mukavaa tuollaiset isovanhempien päivä päiväkodissa!
  Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sari ♥ Oli kyllä niin mukava päästä osallistumaan tuohon tilaisuuteen ♥ Ihanaa kun tuollaisia järjestetään ♥

   Poista
 2. Kaunis Kranssi.. vaahteranlehdistä on mukava askarrella kaikkea kivaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tuula ♥ Monena vuonna olen suunnitellut tälläisen tekoa, mutta vasta nyt kokeilin. Ihan se ei onnistunut kuten olisin toivonu, mutta virheistään oppii ja seuraava kranssi päätyy jo oveen :))

   Poista
 3. Toivottavasti lenkki meni hyvin. Kaunis kranssi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tuija ♥ Kyllä meni...oli oikein mukavaa :))

   Poista
 4. Ihana kun sait järjestettyä työsi niin, että pääsit päiväkotiin mukaan. Tärkeä hetki lapselle. Kaunis kranssi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Mä uskon myös, että näillä tepahtumilla ja hetkillä luodaan sille omalle pikkuiselle niitä lapsuusmuistoja ♥

   Poista
 5. Kaunis tuo kranssi, kiva idea! Nuo päiväkodin tapahtumat ovat kivoja, samoin kuin kouluilla on kodin ja koulun yhteistyöpäiviä - saa vähän tuntumaa siihen miten nämä lapsukaiset aikaansa päivisin viettää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maiccu ♥ Torstai-iltana olin tytön koululla vanhempainillassa. En hirveästi ole noita harrastanut, mutta nyt oli mukava kuulla uudistetusta yo-tutkinnosta ja sen sähköistämisestä ja tosiaan nähdä se paikka, missä tyttö päivänsä viettää. Tämä lukio on nimittäin entuudestaan minulle täysin vieras.

   Poista
 6. Onpa hieno kranssi.

  VastaaPoista
 7. Jee nyt on hieno uusi ilme. Tosi raikas ja selkeä. :) Ihana kranssi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Outi ♥ Halusin yksinkertaisen, kauniin pohjan blogiini ja sen myös sain. Olen niin iloinen myös näistä isommista kuviasta ♥

   Poista
 8. Kaunis kranssi! <3
  Meidän nuorimmalla oli kanssa päiväkodissa juuri isovanhempien päivä, ja mukavaa kuului olevan kaikilla. Hienoa että pääsitte paikalle, nuo jutut hän varmasti muistaa vielä aikuisenakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Taina ♥ Mä uskon myös, että osallistumisilla näihin tapahtumiin on suuri merkitys noille pikkuisille. Parhaamme mukaan pyrimme osallistumaan niihin, vaikka välimatkaa onkin jonkin verran.

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan