Tunnustusta blogilleni ♥

26.10.2016

Blogini on saanut jopa kahdesta eri blogista Blogger Recognition Award- tunnustuksen. Tunnustuksen saaminen tuntuu hyvältä ♥ Kiitos Marikalle sinne Marjakujalle ja Tainalle Mansikkatilan maille-blogiin tästä kunniasta!!Tunnustuksen saaminen tuo mukanaan velvoitteita: 

1, Kirjoita postaus palkinnosta logoineen.
2. Kerro lyhyesti, kuinka aloitit bloggaamisen.
3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille.
4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi.
5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajaksi.

Olen kirjoittanut nykyistä blogiani nyt kaksi vuotta, vaikka kaikenkaikkiaan olenkin blogannut jo kohta kai liki kymmenen vuotta. Aloitin blogiurani perustamalla leivontablogin. Jossain vaiheessa tuli kuitenkin halu kirjoittaa myös muista asioista. Niinpä blogini on vuosien varrella muuttanut muotoaan ja nimeään useampaan kertaan. Lopulta halusin pitää leivontablogini erillään muista aiheista ja perustin sitten tämän toisen blogini. Pikku hiljaa tämäkin blogi alkaa löytämään oman tyylinsä ja muotonsa elämänmakuisena, aitona ja toivottavasti minunnäköisenäni blogina, Laajemmin tämän blogin perustamisesta ja bloggaushistoariastani voit lukea tämän blogin ensimmäisestä päivityksestä. 

Haluan rohkaista kaikkia, jotka ovat joskus miettineet oman blogin perustamista, Kannattaa kokeilla ja katsoa hetki, miltä homma tuntuu. Löytyykö siitä omasta arjesta aikaa bloggaamiselle, koska aika aikaavievää hommaahan tämä kuitenkin on. Postaukset eivät synny ihan käden käänteessä. Yhden postauksen parissa saa helposti pari tuntia kulumaan ihan huomaamatta. Minä ajattelen kuitenkin niin, että tämä on minulle harrastus, jolle haluan suoda tietyn osan vapaa-ajastani, koska pidän niin kirjoittamisesta kuin valokuvaamisestakin.

Kun sitten olet luonut itsellesi oman blogin, satsaa kunnon blogipohjaan. Esimerkiksi täältä bloggerista löytyy valmiita blogipohjia, joita voi käyttää, mutta blogipohjia voi myös ostaa esimerkiksi Etsy.comista. Heidän blogipohjansa voi asentaa itse tai niille voi ostaa myös asennuksen, kuten minä tein tämän uuden blogipohjani kanssa. Suosittelen. Vähän on enemmän tässäkin asiassa eli yksinkertainen ja selkeä blogipohja on helppo lukea ja seurata, varsinkin kun valitset vielä selkeän fontin teksteihisi. Lisäksi kannataa panostaa kuviin, joita lisäät blogiisi. Vähän heilahtaneet tai sumeat kuvat eivät houkuttele ainakaan minua. Itse tykkään myös kuvista, jotka ovat riittävän isoja. Kuvilla saa blogiin paljon lisää näyttävyyttä. Muista myös oikolukea postauksesi ennenkuin painat sitä julkaise nappia. Itse vaihtelen monesti lausejärjestyksiä, korjaan kirjoitusvirheitä ja muokkaan muutenkin vielä tekstiä ennen postauksen julkaisemista. Kannattaa siis nähdä hiukan vaivaa kirjoitusasun ja koko blogin suhteen. Olen varma, että se kannattaa.

Viimeisenä ohjeena aloittelevalle bloggaajalle haluan sanoa, että ole aktiivinen. Ensinnäkin postaa säännöllisesti useamman kerran viikossa. Ole aito, äläkä matki muita. Kirjoita ja postaile niistä aiheista, jotka sinua oikeasti kiinnostavat. Näin saat blogistasi varmasti mielenkiintoisen ja itsesinäköisen. Lue ja seuraa myös muiden blogeja. Muista kommentoida! Näin saat luonnollisella tavalla oman blogisi muiden bloggaajien ja lukijoiden tietoisuuteen, mutta älä tyrkytä. Liika tyrkyttäminen saa ainakin minut lopettamaan blogin seuraamisen hyvinkin pian. 

Lopuksi on vielä tunnustuksen jakaminen eteenpäin. Moni bloggari on jo saanut tämän tunnustuksen, mutta en anna sen nyt häiritä. Annan siis tietoisesti tunnustuksen myös sellaisille blogeille, jotka ovat tämän jo saaneet, mutta jotka myös minun mielestäni sen ansaitsevat. Tämä tunnustus on Teille!Kuten jo aiemmin mainitsin, moni on jo tämän tunnustuksen saanut, joten en odota, että teette enää uutta postausta aiheesta. Ihania blogihetkiä ja bloggaamisen iloa teille kaikille ♥

22 kommenttia:

 1. Kiitos Krisse!<3 Enpä tiennykään, että sulla on takanasi noinkin pitkä bloggaushistoria! Olet ollut etujoukoissa silloin 10 vuotta sitten. Bloggaaminen on ainakin koko ajan suositumpaan ja se tekee erottumisen vaikeaksi, tai sen, että lukijat ylipäätään löytävät blogiin.
  Mulla on kans ollu mielessä valmiin blogipohjan hankkiminen, kun ensin Villa Valkon Katille tuli uusi ja upea, ja sitten sinulle. Molempien blogit näyttää todella, todella hyvälle! Ajattelin, että tässä syyslomalla olisi aikaa taas tuollaistakin tehdä, mutta mitäs menin ottamaan kirpparipöydän. NYT mun oikeasti täytyy lähteä penkomaan poikien vaatehuonetta. Piti mennä jo!:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, Taina ♥ ja kiva kuulla, että tykkäät blogini uudesta ulkoasusta! Tuo on niin totta, että tänä päivänä muista erottuminen on entistä vaikeampaa bloggaamisen yleisyttyä. Uskon, että omaan blogiin panostaminen kannattaa. Sinun blogissasi on jo nyt upeat kuvat. Pidän niistä tosi paljon. Mukavaa loman jatkoa Sinulle!

   Poista
  2. Kiitos!:) Vaatehuoneinventaario ohi tältä illalta..:/

   Poista
  3. Ha haa! Nyt vain toivotaan, että kauppa käy.

   Poista
 2. Hyvät ohjeet ja vinkit :)

  Täytyisköhän munkin vaihtaa blogipohjaa?? Niin kauan oon siitä haaveillut, enkä vaan saa aikaiseksi. Tuntuu, että kaikki muut ehtii vaikka mitä 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tuija ♥ Jos sinusta tuntuu, että uusi blogipohja on hyvä juttu ja sitä halaut, vaihda. Blogipohjia on monen hintaisia, jotan kannattaa selailla niitä kaikessa rauhassa. Kun mieluisa pohja löytyy, ei muutakuin klikkaat sen ostoskoriin ja yhdessä päivässä sinulla on jo täysin "uusi" blogi.

   Poista
 3. Aikalailla samoilla ajatuksilla tein tänään omaan blogiini tullutta tunnustusta.
  Aitous on se mitä minä haen blogeista.
  Ihanaa keskiviikkoiltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Outi ♥ Aitous on tärkeä asia. Kun bloggari onnistuu luomaan omanlaisensa blogin, on hänen helpompi varmasti myös erottua muiden joukosta. KIvaa torstaita Sinulle, Outi!

   Poista
 4. Kiitos tarinastasi ja tunnustuksesta! <3 Kylläpä ilahdutti saada tunnustusta, kun itse arjen kiireen keskellä mietin jatkanko koko bloggaamista.

  Iloa ja onnellisia hetkiä sinulle tähän lokakuun loppuun! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIitos, Marika ♥ Kiva kuulla, että tunnustuksen saaminen ilahdutti! Pidän blogistasi tosi paljon ja tietenkin toivon, että löytäisit arjestasi ajan bloggaamiseen. Mukavaa syysloman loppua koko perheelle ♥

   Poista
 5. Kiitos Krisse tunnustuksesta ♥ vastaan siihen mielelläni koska vielä muualta sitä ei minulle ole mielestäni tullut.

  Sinun blogisi on sinun näköisesi ja se on asia mistä pidän. Henkilön persoonan on tultava läpi tekstistä ja kuten sinäkin arvostan hyviä kuvia. Kirjoitan aiheista siten, että ne ovat sinulle tärkeitä ja koskettavia. Uusi blogipohjasi on upea! Ja kivoja, isoja kuvia - hyvä Krisse!

  Ihanaa loppuaviikkoa ihanuus♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marjo ♥ Kirjoittaminen on minulle ollut aina aika helppoa. Kun hyvä ja kiinnostava aihe löytyy, teksti syntyykin sitten melkein kuin itsestään. Valokuvaamisen harjoittelu jatkuu vielä. Haluan löytää ne parhaat kuvakulmat :)) Kuvilla on minulle suuri merkitys. Toistenkin blogeissa kiinnitän aina ensimmäisenä huomioni kuviin. Ihanaa loppuviikkoa Sinullekin, Marjo ♥

   Poista
 6. Kiitos ihana! <3 Tämä oli jo toinen tunnustus jonka sain! Ehdin jo tehdä postauksen aiemmin, mutta kävin linkkaamassa blogisi postaukseen. Kiitos ja mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marita ♥ Sinullakin on todella ihana blogi. Pidän tyylistäsi ja erityisesti blogisi kuvat ovat todella hyviä. Pidän myös blogeista, jotka päivittyvät tasaiseen tahtiin. Kiva päästä lukemaan aina uusia postauksia. Kivaa päivää Sinullekin ♥

   Poista
 7. Oli mukava lukea historiaasi bloggaajana ja hyviä neuvoja niin aloittelevalle kuin meille kaikillekin bloggaajille.
  Niin, ja tuo toka kuva oli erityisen kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Unelmoiden ♥ Ihailen usein toisten blogeissa kauniita kuvia, niinpä on mukava kuulla, että itsekin onnistuu välillä omien kuvien kanssa. En nimittäin pidä itseäni vielä kovinkaan kokeneena ja hyvänä valokuvaajana, vaikka siitä niin kovasti pidänkin.

   Poista
 8. Näitä on aina kiva lukea, samalla oppii uutta aina bloggaajasta😊. Täytyykin käydä kurkistamassa noita blogipohjia, jos vaikka...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anu ♥ Jos uusi blogipihja on harkinnassa, kannattaa ehdttomasti käydä kurkkaamassa myös nuo verkkokaupan pohjat. Valikoima on runsas ja sieltä löytyy varmasti jokaiselle mieluisa pohja.

   Poista
 9. Onnea ansaitusta tunnustuksesta! :)
  Olipa kiva lukea blogihistoriaasi ja tykkään kovasti näistä sinun kuvistasi! Toinen kuva on aivan erityisen ihana ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Ansku ♥ Ompa ihanaa saada palautetta omista kuvista ja vieläpä näin hyvää, kun en tosiaan pidä itseäni vielä kovinkaan taitavana valokujaana. Kiva kuitenkin, että niistä on iloa lukijoilleni.

   Poista
 10. Kiitos paljon Krisse tunnuksesta. <3 Kiva lukea sinun tarinaasi bloggaajana, oletkin jo oikein alan pioneeri. :) Olen niin samaa mieltä monista asioista bloggaamisessa, tärkeitä asioita olet kirjoittanut. Mukavaa sunnuntai päivää sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Outi ♥ Blogannut olen jo pitkään, mutta tässä lifestyle-blogin pitäimisessä on takana vasta muutama vuosi. Leivontablogin ja lifestyleblogin pitäminen on aika erilaista. Tämän lifestyleblogin oma tyyli ja punainen lanka on löytynyt vasta hiljattain. Toivon, että se löytää oman lukijakuntansa ja tuo iloa sen seuraajille.

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan