Poikkesin puutarhalla

14.5.2016






Ulkona on edelleen ollut ihan mielettömän lämmintä ja aurinkoista. Taisi olla helatorstai, kun tämä kesä alkoi. Viime päivinä ainoastaan melko kova tuuli on ollut riesana. Noh eipä se suuremmin tietenkään tuolla töissä haittaa, kun olen suurimman osan päivästä sisällä toimistossa! Blogeissa ja instassa olen ihastellut kauniita kesäkukkakuvia. Itsellä ei ole tähän päivään asti ollut kuin nuo muutamat kevätmessuilta ostamani orvokit. Niinpä huristelin tänään paikalliselle puutarhalle ihastelemaan valtavaa kukkaloistoa. Valikoimaa oli siis todella runsaasti. Valinnan vaikeushan siinä sitten meinasi tulla. Niinpä valitsin mukaani perinteisiä vanhoja tuttuja petunioita ja pelargonioita, mutta myös jotain ihan uutta eli nelikkaa ja olikohan tuo köynnös nyt sitten hopeaköynnös?! En muista! Joka tapauksessa asetelmasta tuli minusta ihan nätti ♥ Toivotaan, että ei enää tule yöpakkasia, ettei palellu nämä mun tämän päiväiset ostokseni. Pelargoniat olinkin suunnitellut laittavani tuohon kuistille vanhan vaakan päälle, joten siinä ne eivät ainakaan palellu, vaikka yöpakkasia vielä tulisikin. Jokos teillä on kesäkukat ostettu ja laitettu?

22 kommenttia:

  1. Kauniit kukkaostokset. Roosa ja hopea sopivat hyvin yhteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Riitta k ♥ Olin oikeastaan vähän yllättynyt siitä, kuinka hyvin nuo värit sopivatkaan yhteen. Tykkään ♥

      Poista
  2. Ihanan kesäiset kuvat!
    Minä ostan myös aina kestäviä Pelargoneja.
    En ole vielä ostanut kesäkukkia. Pitäisi lähipäivinä käydä ostamassa.
    Mukavaa lauantai iltaa Krisse!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sari ♥ En minäkään vielä kaikkia kukkia ostanut,mutta vähän kuitenkin jo jotain. Meillä on sellainen kuormalavasta tehty kukkateline ja siihenkin uppoaa aika monta kukkaa. Mukavaa lauantai iltaa Sinullekin ♥

      Poista
  3. Ihanat kukat olet laittanut <3 me käytiin ostamassa taas uusi katos paviljonkiin ja siinä samassa tuli ostettua muutama kukkakin. Myös taimitarhalla olen vieraillut ahkeraan sillä viime talvi tappoi suuren osan perennoista. Kyllä otti pattiin kun tajus ettei kaikki kukat nousekaan sieltä maasta. No puutarha on arvaamaton ja ehkäpä just siksi niin kiehtova

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Maarit ♥ Voi ei...mulla taitaa olla sama juttu tuolla mun yrttilavassa vai kuuluukokaan niiden sirltä nousta. Ainakin ruohosipuli on ennen noussut, huoh... Mä oon niin surkee näissä.

      Poista
  4. Muutamat kukat on tullut ostettua, pelargonioita pääasiassa. Ajatteln tämän kesän mennä vähän maltillisemmin, koska vietämme suurimman osan kesästä mökillä. Mökille olen ne muutamat kukat ostanut, ja ne riittää sinne. Kotona on etuovella vähän kukkaloistoa. Takapihan katetulla terasilla riittä pelargonia tai kaksi, avoterassille en laita mitään. On niin paahteinen paikka, enkä viitsi kastelua sälyttää naapurin harteille.

    Taimitarhat on kyllä pahoja. Siellä kun on tarjontaa ja upeita taimia, hulluksihan siellä tulee.

    Ihanaa viikonloppua Krisse 💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tuija ♥ No juu, kyllähän se kukkaloiste tuolla puutarhalla oli aivan mieletöntä. Täytyy kyllä poiketa vielä uudestaan. Näin siellä nimittäin yhden perennan, jota oli lapsuudenkodissani ja ajattelin nyt hankkia meille tuonne Japanilaiseen puutarhaan. Joku kivikko/kalliokasvihan se on, johon tulee pieniä liiloja kukkia. Mukavaa viikonloppua Sinullekin, Tuija ♥

      Poista
  5. Oulussa on ollut nyt pari päivää sateista ja kylmää eli ei vielä oikein tohdi kukkia laitella. Ihan himppasen kuitenkin kävin ostamassa orvokkeja ja lumihiutaleita. Josko huomenna ne tarkenisin istuttaa:)
    Tämän päivän olen siivonnutkin täydet 12h tätä huushollia. Huh, mutta jopas on saunaa myöten puhdasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, siellä pohjoisemmassa on varmasti vielä tosiaan noita yöpakkasia, kun niitä saattaa olla vielä täällä kymenlaaksossakin! Meillä pitäis siivota myös tai musta tuntuu, että siihen olisi aina tarvetta, mutta kylppäri-sauna systeemi vaatisi nyt jotain vähän perusteellisempaa pesua, huoh...

      Poista
  6. Minä en ole vielä laittanut mitään - ..taidan odottaa vielä varman päälle. Täällä on ollut pakkasöitä, eikä kovin lämmintä ole päivällään :/ Mutta ihanasti vihertää ja pian on loma :O..kunpa vain jaksaisi tulla lämmin kesä - niin, että kauniita ilmoja riittäisi kaikille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonto on kyllä viimeisen viikon aikana muuttunut niin vihreäksi, ettei sitä oikein meinaa käsittää. Sitä vaan ihmettelee, että milloin tämä on tapahtunut?! Voi hitsi, sinulla alkaa tosiaan ihan kohta pitkä kesäloma! Minä lomailen sitten heinäkuussa, mutta tänä vuonna kaikki neljä viikkoa yhteen putkeen. Toivottavasti silloinkin ilmat on kohdillaan.

      Poista
  7. Kauniita. Minulla on myös puutarhapahe. Mutta kai kuuluu vuodenaikaan? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tiina ♥ Mä olen aina sanonut, etten ole mikään puutarhaihminen, mutta keväällä on tälläinen kausi, että iskee halu laittaa noita kesäkukkeja vähän jokanurkalle tuonne pihamaalle. Kesän mittaan sitten vain iskee se ongelma, että niitä pitäisi myös jaksaa hoitaa ja kastella säännöllisesti, huoh...

      Poista
  8. Kauniita kesäkukkavalintoja, varsinkin neilikat ja pelargoniat! Omat kesäkukat vielä hankkimatta, mutta perennavalikoimaa täydennelty sieltä täältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Hensku ♥ Minustakin nuo neilikat ovat tosi kivoja ja niiden pitäisi olla kestäviäkin. Pelargonien väri on myös mieluinen.

      Poista
  9. Kauniita kukkasia, pelagoniat ovat kyllä ihania kesäkukkia, täälläkin niitä laitellaan kuistilla.
    En ole vielä ostanut puutarhalta kuin orvokkeja, mutta tuossa parin viikon päästä varmaan jo ostan.

    Mukavaa alkanutta viikkoa sulle Krisse <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sari ♥ Kesäkuun alku ja tuo touko-kesäkuun vaihde on varmasti ilmojenkin puoleen turvallisin ja yleisin aika laitella kesäkukkia. Itsekin ajattelin sitten vielä ostella vähän lisää kukkia :))

      Poista
  10. Mä ostan kesäkukkia aina useammassa erässä, ei sitten tunnu niin paljolta se rahanmeno.:P Toisaalta kesällä en kyllä yleensä juurikaan ostele leikkokukkia, kun niitä voi kerätä luonnosta.
    Kauniit kukkaset!<3 Mullakin on joka kesä varmasti pelargonioita, sillä ne ovat paitsi kauniita, myös kestäviä.:)
    Ihanaa, kun osallistut Kukkailotteluun!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Taina ♥ Minulla on ihan sama juttu. Useammassa erässä ostelen. Olisi kyllä tosi hyödyllistä opetella talvettamaan nuo pelargoniat,mutta tähän asti mun pelargoniat ovat olleet yksivuotisia.

      Kiitos sinulle mukavasta Kukkailoittelu haasteesta!

      Poista
  11. Eipä ole vielä tullut kukkia uloa laiteltua!

    VastaaPoista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan