Kippo kutsuilla

5.5.2016

Mä en muista, koska olisin viimeksi ollut Tupperware kutsuilla. Sain kuitenkin ystävältäni kutsun sellaisille ja minähän menin. Otin vielä kaverinkin mukaan. Täytyy kyllä myöntää, että mä olin vähän niinkuin odottanutkin, että joku kaveri emännöisi kutsut ja mä pääsisin vieraaksi. Näin nimittäin työkaverilla kivan Tupperin juomapullon. Mulla veden juominen meinaa aina unohtua, niin ajattelin, että kun olisi kunnon vesipullo aina mukana, niin tulisi ehkä juotuakin enemmän. No, nyt mulla on sitten oma juomapullo! Kaveri löysi sen vielä poistokorista, joten investointini oli pelkkää säästöä :))
Kutsuilla esittelijä teki kutsujen emännän avustuksella suklaakakkua...mikrossa. Tosi kätevää ja niin suklaista ♥ Mun on kyllä pakko myöntää, että tarjoilut ja hyvä seura on tälläisillä kippokutsuilla aina se paras juttu. Nytkin homma meni pääosin kyllä ihan kaverin kanssa terassilla istumiseksi ja seurusteluksi. No, uskon, että se ei kuitenkaan ketään häirinnyt?!

Huomasin muuten just, että meidän pihatuomi vihertää jo ♥

14 kommenttia:

 1. Just miettisin että vieläkö tupperware kutsuja pidetään. Pidetään ilmeisestikin. Täytyykin selvittää kuka täällä meilläpäin pitää. Tarvetta olisi tai onkohan enää myynnissäkään, mutta "migrokattila" tarttis saada, vanha kun on jo hieman kärsinyt. Aurinkoista helatorstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä pidetään ja ainakin tämä esitteljä tuntui olevan hyvinkin omistautunut asialle! Mallistot ja tuotteet ovat uudistuneet. Ota ihmeessä yhteyttä johonkin esittelijään. Uskon, että jos ei ihan samaa "mikrokattilaa" enää löydy niin varmasti joku vastaava ja ehkä vieläkin parempi. Aurinkoista helatorstaita Sinullekin ♥

   Poista
 2. Itsellä on muutama vuosi aikaa kun oli kutsuilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minunkin edellisistä kutsuista on tosi pitkä aika...vuosia!

   Poista
 3. Paljon on tainnut Tubber hommat muuttua siitä kun olin nuori. Aah minkä suklaakakun silmäni bongasivatkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki muuttuu ajan myötä. Tupperin ohjeella tehty mikrokakku ja niin suklainen ♥

   Poista
 4. Minä en ole kutsuilla ollut, mutta tilasin juuri juomapullosta edustajalta/esittelijältä, on tosi hyvä, kun voi pestä astianpesukoneessa.
  Herkullisen näköinen kakku!
  Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo juomapullo on kyllä hyvä. Korkkikin vaikutti tosi tiiviiltä. Tärkeää, että voi kuljettaa vesipulloa käsilaukussa.

   Poista
 5. En edes muista, milloin olen viimeksi ollut kutsuilla. Tytöt olivat pieniä, joten siitä on todella pitkä aika. Huomio kiinnittyi kakkuun, aivan ihana. Aurinkoista viikkoa sinulle. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä tupperware tekee nyt uutta paluutaan, en tiedä! Kakku oli tosi suklainen ♥

   Poista
 6. Munkin viime vierailusta tuppereilla on vuosia, oompa joskus nuorena itse esitellytkin niitä. Kivoja kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maiccu ♥ Munkin mies on aikanaan ollut esitellijänä, hih...siksi meillä löytyy aikamoinen repertuaari esim. tupperin säilytysrasioita.

   Poista
 7. Siitä on todella monta vuotta kun itsekin olen ko. kutsuilla käynyt. Ihania herkkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suklaakakku menee aina :)) Itsellä tosiaan sama juttu. Hirveen usein ei edes ole ollut mahdollisuutta mennä.

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan