Arkea parhaimmillaan ♥

29.5.2016

Viikonloppu alkaa olemaan lopuillaan ja kuinka ihmeen nopeasti se taas menikään?! Tämän viikonlopun vietin ihan täysin kotona. Joku voi ajatella, että ompa tylsää, mutta rehellisyyden nimissä se ei sitä todellakaan ollut. Sain nimittäin heti perjantaina töistä kotiuduttuani lapsenlapseni meille viikonlopun viettoon ja nuorisokin on viihtynyt nuorin vävykokelas mukaan lukien kiitettävän hyvin tänä viikonloppuna kotosalla. Viikonloppu on siis pitänyt sisällään vilskettä ja vilinää sekä vauhtia ja "vaarallisia tilanteita".

Lastenlasten ollessa meillä pyhitän kaiken aikani heille. Yhdessä touhutaan kaikenlaista mummolakivaa niin ulkona kuin sisälläkin eikä hiukan mullin mallin olevasta kodista silloin stressata. Pienten mentyä on sitten taas aikaa pistää paikat ojennukseen. Viikonloppu oli toivottavasti myös noille pikkuisille ikimuistoinen. Näillä kilometreillä (satunnaiset) yöheräämiset ja jatkuva hoivaaminen vievät voimia.Luonto on ajatellut järkevästi, kun on järjestänyt asiat niin, että lapset tehdään nuorena. Vaikka haikein mielin joka kerta hyvästelen nuo lapsukaiset, samalla rehellisyyden nimissä huokaisen helpoituksesta, kun pääsen oikaisemaan hetkeksi sohvalle. Siinä sohvalla maatessani voin palata niihin mukaviin hetkiin ja lasten hauskoihin lausahduksiin, mitä mennyt viikonloppu piti sisällään. Samalla ajaukset väistämättä siirtyvät ajassa eteenpäin ja huomaan miettiväni, että "Koskahan nuo pikkuiset tulevat seuraavan kerran taas mummolaan?".

19 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, ihania hetkiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anne ♥ Viikonloppu oli kyllä oikein onnistunut ja mukava.Olen aina tykännyt siitä, kun on elämää ympärillä.

   Poista
 2. Onneksi aina ei tarvitse olla menossa. Se on usein jopa parasta. :) Me vietettiin lauantaina neljäveen suunnittelemaa päivää. Toiveet oli simppelit: käynti kahdessa eri leikkipuistossa ja pizzan tekeminen yhdessä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä mä nautin ja tykkään kotoilusta tosi paljon! Olen kai vähän sellainen himahiiri :) Teidän lauantai kuullosti kyllä tosi kivalta. Ihana tyttö sinulla ♥

   Poista
 3. Kotoilu perheen kanssa on aina ihanaa ilman mitään menoja tai aikataulutuksia ♥ Teidän viikonloppu kuulosti aivan ihanalta ja mummon mussukat varmasti nautti mummolassa olostaan!! :) Kivaa uutta viikkoa ystis ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Ystäväiseni ♥ Kyllä mä uskon, että nämä yhteiset hetket ovat kullan arvoisia. Olemme halunneet luoda alusta asti hyvät suhteet näihin pikkuisiin ja olla mukana heidän elämässään ♥ Onneksi se mahdollisuus on meille suotu.

   Poista
 4. Kuulosti oikein ihanalta viikonlopulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sitä se myös oli ♥ Meillä on ne omat juttumme mitä puuhaillaan yhdessä.

   Poista
 5. Voi miten suloisia nämä pienet <3
  Rentoa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
 6. Ihania sekä arvokkaita hetkiä sinulle ja pienille! Aurinkoista alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Kyllä. Mummon syli on aina avoin näille ihanuuksille ♥

   Poista
 7. Ihania pikkaraisia ja nuo varpaat! <3

  Aurinkoista viikkoa Krisse <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tiia ♥ Kyllä ne on niin ihania. Mäkin aina ihastelen ja tunnustelen noita pieniä käsiä ja jalkoja.

   Poista
 8. Uskon, että viikonloppusi oli ihana♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, sitä se nimenomaan oli! Vaikka välillä väsyttikin, niin siitä huolimatta viikonloppu oli ihana ♥

   Poista
 9. Hyvä arki kantaa myös niiden kurjempien päivien yli <3 Ihania pikkuihmisiä ja ihana mummi siellä häärimässä! :) Aurinkoista alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marika ♥ Totta, hyvien hetkien voima on yllättävän suuri. Niillä luodaan pohja kaikelle muulle.

   Poista
 10. Ihania söpöläisiä siellä <3 Yöheräilyt on raskaita, toiset vielä iltatähtiä tekevät tässä iässä (+40) mutta itse huokaisen helpotuksesta kun nuorinkin jo 10v ja saa viikonloppuisinkin nukkua pitkään :) Sulla chiliä jo sieltä tulossa, meillä ei vielä reppana edes kuki :D Aurinkoista viikonjatkoa!

  VastaaPoista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan