Kukkailoittelua

24.4.2016


Mansikkatilan mailla blogin Taina on kehitellyt Kukkailoittelua haasteen, jossa on tarkoituksena jakaa kukkien ilosanomaa ja kauneutta. Haasteeseen voi osallistua linkittämällä oman kukkapostauksensa Mansikkatilan mailla blogin Kukkailoittelua postauksen loppuun. Mukaan kelpaavat kaikki kukkapäivitykset. Haasteeseen voi osallistua myös Instagramissa. Siellä haasteeseen kelpaavat kaikki kukkakuvat. Kuviin tulee lisätä #kukkailoittelua ja #mansikkatilanmailla. Taina kokoaa mukana olevista postauksista ja kukkakuvista jonkinlaisen koosteen omaan blogiinsa ensi perjantaiksi. Lisäksi olisi suotavaa, jos lisäisit omaan postaukseesi tai blogisi sivupalkkiin tuon yllä olevan Kukkailoittelua logon ja linkittäisit sen Mansikkatilan mailla blogiin.





Oma iloittelukimppuni on hempeän vaaleanpunainen neilikkakimppu, jonka nappasin eilen kauppareissullani mukaan ihan vain ruokakaupasta. Minusta ne olivat niin kauniin värisiä, että oli ihan pakko ostaa juuri tämä kimppu. Täytyy kyllä myöntää, etten ole koskaan aiemmin ostanut kotiin neilikoita. Täytynee myös tunnnustaa, että en hirveän paljon ole koskaan raaskinut ostaa leikkokukkia kotiin ihan vain omaksi iloksi, jos ei joka vuotisia tulppaanikimppuja lasketa. En tiedä, miksi muka ei raaski ostaa, kun eiväthän nämäkään neilikat maksaneet kuin 3,25 kimppu. Kukkakaupoissa hinnat ovat varmasti korkeampia ja siinä varmasti syy, miksi en ole koskaan käynyt ostamassa ihan kukkakaupasta itselleni kukkakimppua. Aika hassu tuo ihmismieli, miten se jaottelee asioita ja ohjailee meitä tekemään ostopäätöksiä. Aika nuppuinen on vielä tämä minun iloittelukimppuni, mutta uskon, että se tuo iloa tuolla ruokailuhuoneen pöydällä vielä pitkään ♥


Tällä eilen anoppilasta nappaamallani kukkakuvalla osallistuin Kukkailoittelua haasteeseen tuolla Instan puolella. Käykäähän sielläkin kurkkimassa ihania kukkailoittelukuvia ja vaikket itse tänä viikonloppuna osallistuisikaan haasteeseen, kannattaa käydä kurkkaamassa tuolta Mansikkatilan mailla blogin Kukkailoittelua postauksen lopusta noita mukana olevia postauksia.

Kaunista sunnuntaita Teille kaikille ♥


25 kommenttia:

  1. Kiitos Krisse!<3 Todella kauniit neilikat! Hyvällä lykyllä neilikat kestää kolmekin viikkoa, eikä niille yleensä tarvitse edes tehdä sen kummenpia hoitotoimenpiteitä. Ovat siis todellakin hintansa väärti kukkaostos.:)

    Myönnetään, että joskus ostan tietoisesti kukkia, joiden kestävyys ei ole paras mahdollinen, mutta hetkittäinen kauneus on sitäkin upeampi.;) Esim. magnoliankukkaset ovat yleensä kauniit yhden päivän, mutta toki sitä nuppujen aukemistakin on kiva seurata, sama vika monilla hedelmäpuiden kukilla, kaunista, mutta lyhytikäistä.:D
    Iloista sunnuntaita!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Taina ♥ Kiva olla mukana tässä haasteessa! Olisipa ihanaa, kun nämä neilikkani kestäisivät niin kauan. Olen monesti kyllä haaveillut siitä, että olisi ihanaa, kun kotona olisi aina leikkokukkia maljakossa, mutta se on jäänyt haaveeksi.

      Poista
  2. Ihanan hennon väriset neilikat. Meillä on useinkin neilikoita. Yleensä teen seuraavaksi viikonlopuksi niistä lyhyen kimpun ja vaihdan maljakon, ihan kuin olisi taas uudet kukat. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, Outi ja tervetuloa blogini lukijaksi ♥ Toivottavasti viihdyt mahdollisimman pitkään blogini parissa. Kävinkin jo vastavierailulla blogissasi. Hyvältä näytti! Minäkin mietin, että voisin myöhemmin jakaa tuosta kimpusta toiseenkin maljakkoon ja yksittäinen oksa olisi varmasti kaunis ihan yksinään vanhassa lasipullossa.

      Poista
  3. Mä huomasin tuossa taannoin että mulla kukkakuvia lähes joka postauksessa, eli iloittelua harvase päivä :) Kauniita neilikoita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Maiccu ♥ Mä tykkään katsella kukkakuvia blogipäivityksissä. Kukkakuvat on niin kauniita. Niiden kuvaaminen vaan ei ole ihan helppoa. Omat kuvaustaitoni ovat vielä lapsen kengissä :))

      Poista
  4. Oi miten kauniita kukkia, ihania kuvia olet ottanut niistä.
    Rentoa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  5. Ihanat, hurmaavat kimput!

    VastaaPoista
  6. Neilikat on ehdottomasti yksi lempikukistani <3 Niin herkkiä ja pitkäkestoisia! Meillä ei ole ollut nyt pariin viikkoon leikkokukkia, kun olen kiikuttanut vaan pihalle ja kuistille noita ruukkunarsisseja ja orvokkeja, mutta viimeistään äitienpäiväksi pitää ostaa taas keittiön pöydälle kimppu :)

    Mukavaa alkavaa viikkoa sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marika ♥ Mä olen kantanut mun narsissit jo roskiin. Muutaman orvokin ostin kevätmessuilta ja en nyt tiedä, ostanko niitä enää lisää lainkaan. Ostaisi sitten suoraan kesäkukkia, jotka "ehkä" kestäisi koko kesän. Seuraava ostos voisi olla muutama pelargonia. Niitä voisin pitää jo nyt tuossa kuistilla. Mukavaa alkavaa viikkoa Sinullekin ♥

      Poista
  7. Neilikat ovat lemppareita, no monen muun joukossa. Kauniit kuvat.
    Jäin samalla lukijaksesi, tervetuloa vastavisiitille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Esther Helmiä ♥ Tervetuloa blogini lukijaksi. Toivottavasti viihdyt blogini parissa mahdollisimman pitkään.

      Poista
  8. Kauniita kukkia ja ihania kuvia. <3 Tulin hyvälle tuulelle. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tiina ♥ Kiva, jos kuvistani oli sinulle iloa :))

      Poista
  9. Eikö olekin ihanaa, että ruokakaupasta saa edullisesti piristystä kotiin? Ostan aika usein jonkun kukkakimpun etenkin viikonlopuksi, harvoin raaskin käydä kukkakaupasta (vaikka ei sielläkään pikkukimpulle paljoa hintaa tule välttämättä).

    Tuo neilikka on siitä kiva, että sen voi todellakin jonkun ajan päästä leikata lyhyemmäksi, kuten tuolla jo Lumikallion Outi vinkkasikin. Käy vaikka hakemassa kukkakaupasta yhden harsokukan oksan kaveriksi.

    Ja varmasti yksittäin vanhoissa pulloissa tai lasimaljakoissa olisi tosi kaunis.

    Ihanaa alkanutta viikkoa Krisse <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tuija ♥ Ruokakauppojen kukkavalikoima on tosi kätevää, kun saa samalla reissulla myös kukat kotiin. Tuo onkin hyvä idea hakea joku harsokukan oksa tms. neilikoiden kaveriksi. Kiitos siitä!

      Poista
  10. Nätit kukat! Oksaneilikat ja neilikat ovat aivan loistavia kotikukkia kestävyytensä ansiosta. Ja väreissä on hurjasti valinnanvaraa mielialan mukaan. Itse tykkään kovasti myös limen värisistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Riitta ♥ Limen väriset neilikat ovat varmasti myös kauniita. Tytöllä oli aikanaan limen värisiä ruusuja ylioppilaspäivänä. Ne olivat tosi kauniita.

      Poista
  11. Ihania kukka kimppuja ♥ Kukista tulee niin hyvä mieli ja niin ihana tuoksu, ne piristää mieltä ja pitkän talven jälkeen myös kotia!! :)Ihanaa vappu viikkoa teille sinne Krisse ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Katja ♥ Kukat on kyllä aina kauniita ja niistä on paljon iloa :)) Kivaa vappua Sinne teillekin!

      Poista
  12. Kauniit kuvat ihanista kukista!

    VastaaPoista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan