Vähän erilainen vapaapäivä

15.4.2015

Minulla oli tänään, keskellä viikkoa, normaalista poiketen vapaapäivä. Ystäväni pyysi minua mukaan Zizzin kanta-asiakkaille suunnattuun ilmaiseen stailaustilaisuuteen. Minulla oli kellokortille kertynyt hiukan ylitöitä, joten miksikäs ei. Telkkarista olenkin monesti katsellut erilaisia muuttumisleikkiohjelmia ja ihastellut, kuinka huikeisiin muutoksiin sitä ammatti-ihmisten käsissä voikaan päästä. Hiljaa mielessäni olen salaa myös toivonut itse pääseväni joskus tälläiseen. Nyt ei ihan muuttumisleikistä voi puhua, mutta stailauksesta kylläkin. Eilen kävin jo Zizzissä sovittelemassa/valitsemassa itselleni asukokonaisuuden, josta pidän ja jossa viihdyn. Farkku- ja tennarityttönä valinta oli lopulta aika helppo. Tänään kävin sitten ensin aamulla kampaajalla (sinne olisin mennyt muutenkin) siistimässä taas hiukseni. Sitten vain meikittömänä Zizziin maskeeraajan tuoliin.



Täytyy kyllä sanoa, että siinä ei kauaa nokka tuhissut, kun meikki pohjistuksineen oli valmis. Meikki oli minusta ihan kiva. Täytyisi kai itsekin opetella laittamaan vähän muutakin kuin sitä ripsaria, hih... Sitten olikin vaatteiden vaihdon aika ja eikun kuvauksiin. Kuvaaja oli saksasta ja tiesi kyllä, mitä teki. Hän opasti koko ajan, mihin asentoon menen. Miten seison. Missä kädet on ja missä katse...ja smile. Voi että on vaikeaa hymyillä kauniisti ja luonnollisesti! Mies oli myös mukana ja otti itse kuvaustilanteesta muutamia kuvia. Hirveästi ei voinut ottaa, ettei häirinnyt itse kuvaajaa työssään.



Kaikista valokuvaajan ottamista kuvista sai valita itselleen parhaat. Yhden sai ilmaiseksi ja loput kuvat olivat sitten maksullisia. Itselleni otin kaksi meistä parasta kuvaa.



Mukava kokemus, jota suosittelen kyllä kaikille, joilla on mahdollisuus osallistua tälläiseen.

25 kommenttia:

  1. Kivat vaatteet ja kuvat, ja voi vitsi miten mahtava juttu muutenkin!! Tollaseen olis todella kiva kyllä päästä! Tuleeko susta nyt kansikuvatyttö? ;)

    Ja hei missä välissä sun tukka on kasvanut noin pitkäksi? Olen jotenkin tottunut näkemään sinut tuon ekan kuvan kaltaisissa, sivuilta hyvin lyhyissä hiuksissa ja nyt yhtäkkiä tuolla toisella poskella onkin pitkää tukkaa - tuosta kasvokuvasta en ollut tuntea sinua!! Mutta nuo sun säihkyvän siniset silmät on kyllä hyvä tunnusmerkki, eihän tollasia oo kellään muulla, ihanat!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin tosi paljon noista vaatteista. Niissä oli tosi kiva ja rentoa olla. Niin mun oloiset ♥ Ei musta tule kansikuvatyttöä, ei todellakaan. Tuo toinen puoli mun hiuksista on pikku hiljaa kasvatettu pidemmäksi. Toinen puoli on aina leikattu tosi lyhyeksi. Vähän muutosta monta vuotta olleeseen tyyliin.

      Poista
  2. No jopas - ihania kuvia !!! Oikein unelmaa ois joka naiselle päästä ammattilaisen käsiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, tuo oli tosi ihanaa hemmottelua! Menisin kyllä uudestaan, jos olisi mahdollista ihan vaan ton hemmottelun vuoksi, hih...

      Poista
  3. Oi vauuuuu! Huippua, että lähdit mukaan, varmasti erilainen ja kiva kokemus ja niin nätit kuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän kyllä jännitti, mutta kyllä kannatti! Kiitos kehuista, Marika ♥ Omista kuvistaan vaan tuppaa olemaan kovin kriittinen.

      Poista
  4. Ihana kun pääsit mukaan tuollaiseen ❤ Varmasti mukava kokemus! Ja kauniita kuvia- sulla on kyllä mielettömän upean väriset silmät ❤ Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos P ♥ Oli mukavaa olla mukana, mutta myös nähdä samalla toisia kuvattavia ja vaihtaa kokemuksia heidän kanssaan.

      Poista
  5. Olipa sulla kiva, erilainen päivä! Ja tosi ihanat hiukset ja meikki, koko nainen!
    Olis kyllä jännää joskus päästä toisten meikattavaksi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kokemus ♥ Hiusten lopullinen malli vielä hakusessa, mutta tykkään tuosta toispuolisuudesta. Suosittelen tälläistä kaikille, jos vain tarjoutuu mahdollisuus.

      Poista
  6. Anonyymi15.4.15

    Upea näky kokonaisuus, kaunis Krisse <3 Ihana hiustyyli sinulla <3

    VastaaPoista
  7. Kylläpä sulla oli huippu vapaapäivä. Kivat vaatteet ja tuo huivi sopii hyvin silmiesi väriin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati ♥ Tälläiset jutut on sitä arjen luksusta ja niden voimalla taas jaksaa.

      Poista
  8. Voi mikä vapaapäivä ja ihana malli ihanissa kuvissa! <3

    VastaaPoista
  9. Aivan mahtava päivä sinulla ollut ja aivan mahtavia kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa ♥ Oli kyllä mukava saada vinkkejä vaatteiden valintaa ja olla meikattavana. Valokuvaaminen oli sitten ihan oma juttunsa. Minulle nuo kaikki asennot eivät todellakaan olleet kovin luontevia ja käskystä hymyileminen on vaikeaa. Kaikekaikkiaan kuitenkin kiva kokemus.

      Poista
  10. Moikkis <3 Sä osasit ottaa kaiken niin rennosti ja fiinisti, minä kyllä en :D
    Ihanat kuvat, kauniista aikuisesta naisesta!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja ♥ Mä viihdyin tosi hyvin noissa vaatteissa. Tykkäsin tosi paljon myös sun asukokonaisuudesta. Olemme varmasti molemmat hyvin kriittisiä itsemme suhteen, mikä ei aina ole hyvä juttu. Minusta sinä olit todella luonteva kuvissa ja hymysi on niin kaunis ♥ niinkuin koko nainenkin.

      Poista
  11. Anonyymi16.4.15

    Sä olet kaunis.
    K :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos K ♥ Itsestä ei kyllä aina tunnu siltä :(

      Poista
  12. Wau! Näyttää tosi hyvältä!
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Titti ♥ Mukavaa viikonloppua Sinullekin ♥

      Poista
  13. Onpa hyviä kuvia! Kivat farkut!<3
    Mua harmittaa, kun Lahden Zizzi lopetti melkein alkuunsa. Nyt lähin on juurikin tuo teidän Veturi. Jää kaikki kivat tarjoukset ja jutut käyttämättä..:/

    VastaaPoista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan