Kevään juhlaa

30.4.2015

Hei, se on Wappu ny!

Meillä viime vuodet on vietetty vappua hyvinkin rauhallisissa merkeissä, jos sitä on vietetty lainkaan. Mies on pääsääntöisesti ollut aina työreissulla ja minä sitten puolestani olen ollut yksin tai tytön kanssa kotona. Tänä vuonna tilanne on ihan toisenlainen. Aloin jo hyvissä ajoin kysellä mieheltä, mitä haluaisi tehdä vappuna, kun tiesin, että olemme vapun ihan kahden. Miehen lapset ovat äidillään ja minun tyttöni matkaa tänään poikakaverinsa kanssa Helsinkiin pojan vanhempien luokse vapun viettoon. Siitä olen todella iloinen mm. siksi, että tyttö pääsee oikein Ullanlinnan mäelle huomena vappubrunssille ♥ Me puolestaan miehen kanssa sitten kutsuimme meille muutamia pariskuntia istumaan iltaa. Ilmeisesti olimme kuitenkin liian myöhään liikkeellä, koska vain yksi pariskunta pääsee tulemaan. Noh, kiva, että edes yksi! Mukava naapuripariskuntamme saapuu siis ilahduttamaan meidän vappuiltaamme.

Olemme molemmat pariskunnat hyvän ruoan ystäviä, joten aiomme avata tänään grillikauden. Kaasupullo on vaihdettu täyteen, grillattavat ostettu ja naapurit lupasivat tuoda salaatin tullessaan. Patongit unohdettiin ostaa, mutta ne haen sitten tänään vielä töiden jälkeen. Illalla leivoin vielä kokeeksi gluteenittomia pestomozzarellarullia. Toivottavasti ovat hyviä. Rullat olivat nimittäin tosi helppoja tehdä, joten näistä voisi onnistuessaan tulla uusi tarjottava allergisille vieraillemme jatkossakin. Jälkkäriksi  syömme perinteisesti munkkeja ja juomme kotitekoista simaa. Munkkeja en tänä vuonna ehtinyt tekemään itse, joten turvauduin kaupan pakastealtaaseen. Ihan hyviä vaihtoehtoja sieltäkin löytyy.

Nyt vaan vielä viimeiset järjestelyt, ostokset ja koristelut ja vappu voi alkaa. Toivotaan, että saamme viettää sitä ainakin poutaisessa säässä, vaikkei siitä auringostakaan olisi haittaa. Meillä on nimittäin viime päivien aikana satanut niin paljon, että mies jo suunnitteli pitkospuiden rakentamista pihalle, että pääsisi kuivin jaloin tuonne huvimajaan. Nurmikko siis suoraan sanottuna lainehtii. Savimaa, kun ei ole ehtinyt ihan imeä itseensä sitä kaikkea vettä, mitä taivaalta on tullut. Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein aurinkoista ja mukavaa vappua ♥
 

12 kommenttia:

 1. Mukavan kuuloiset vappusuunnitelmat teillä! Ja ihana lamppu edellisessä ♥ täälläkin olisi pitkospuille tarvetta pellonreunan savimaalla kun ollaan, hyvä idea :) Oikein hauskaa vappua sinne teille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos P ♥ Meillä on tosi iso toi nurmialue eikä se todellakaan ole tasainen. Jokaikinen notkelma ja monttu on nyt täynnä vettä, murr... No, en se kesä kuivaa minkä kasteeekin...toivottavasti...mutta pitän ajan se kyllä savimaalla vie.

   Poista
 2. Mukava ja rauhallista kuuluu meidänkin suunnitelmiin, grillaaminen taitaa jäädä sateen vuoksi, mut muutoin voi syödä hyvin ja nauttia yhdessäolosta.
  Oikein mukavaa vappua Krisse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on grilli tuolla huvimajassa, joten päästään sateeta suojaan. Siellä on muutenkin mukava istuskella, syödä ja rupatella. Kesän mittaan täytyy jatkaa sen sisutamista. Haluaisin sinne itselleni sellaisen rottinkituolin ♥ Siinä olisi mukavampi istuskella kuin penkillä.

   Poista
 3. Oikeen mukavaa wappua teille ja toivottavasti se aurinkokin sieltä pilkahtaa. Meille myös tulossa muutama pariskunta ja herkkuruokia tietty mussutellaan siinä kuoharin lomassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit ♥ Aamulla ainakin meillä yritti jo aurinko paistaa, joten eiköhän tästä ihan hyvä vappu tule :)

   Poista
 4. Hauskaa ja makoisaa vappua Krisselle <3

  VastaaPoista
 5. Anonyymi30.4.15

  Ihanan rentoa ja iloista vappua teille päin <3

  VastaaPoista
 6. Täällä vietellään juurikin sitä rauhallista vappua kera siman ja munkkien. Mies hilppasee töihin justiinsa ja minä kirjan kanssa luultavasti vällyjen väliin ihan just :) Teille sinne ihanaa iltaa ja maistuvia grilliherkkuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se välillä menee! Mukava ilta takana ja grillikausi avattu. Oli herkkua, namskis!

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan