Laatuaikaa ystävien kanssa

23.11.2014

"Sellainen lahja, joka ei näy
mutta tuntuu hyvältä, kun sen saa,
on lahjoista parhaimpia,
koska se on sydämeltä sydämelle
annettu lahja"

Ystävyys on lahjoista yksi parhaimmista, mitä ihminen voi saada. Itse olen saanut viettää koko menneen viikonlopun yhdessä ihanien ystävieni kanssa. Aloitin viikonlopun tapaamalla viiden muun paikallisen bloggaajan kanssa. Tapaamisemme oli ensimmäinen, joten ilmassa oli suurta juhlan tuntua ja hiukan jännitystäkin. Kokoonnuimme paikalliseen sisustuskahvilaan, jossa tutustuimme toisiimme kertomalla jokainen vuorotellen itsestämme, blogeistamme ja siitä, kuinka meistä oli tullut bloggareita. Pari tuntinen hujahti hetkessä ohi, joten päätimme, että kokoonnumme mahdollisimman pian uudelleen. Minusta oli ihanaa tutustua näihin naisiin ja haluan ehdottomasti olla jatkossakin mukana. Ihan huippua!

Jouluista tunnelmaa perjantain blogitapaamisesta

Lauantaina minulla oli aikainen herätys, koska lähdin työpaikkamme henkilökuntakerhon järjestämälle Joulumarkkina matkalle Tallinnaan. Perjantaina saimme sopivasti ohuen lumikerroksen tänne meillekin, joten fiilikset olivat jo lähteissä varsin jouluiset. Kumma vaikutus tuolla lumella. Saavuimme Tallinnaan hiukan ennen puolta päivää. Sää ei siellä ollut ihan yhtä valkoinen kuin koto-suomessa, mutta emme antaneet sen lannistaa meitä. Raatihuoneen tori oli täyttynyt ihanasti koristelluista myyntikojuista, joissa käsityöläiset myivät valmistamiaan tuotteita. Tarjontaa oli laidasta laitaan aina perinteisestä sukka ja tumppu valokoimasta villisikamakkaraan ja kaikkea siltä väliltä.

Raatihuoneentori jouluasussaan

Keskellä toria myyntikojujen seassa komeili huikea, 23 metriä korkea joulukuusi. Vaikuttavaa, etten sanoisi. Kierrellessä ja kävellessä toria ympäriinsä jalat alkoivat huutaa hoosiannaa ja teki mieli istahtaa hetkeksi alas. Niinpä suuntasimme ystävättäreni kanssa eräälle vanhan kaupungin kujalle, jossa sijaitsee yksi lempikahviloistani, Pierren Suklaakahvila. Tuo kahvila edustaa tyyliltään ihan erilaista tyylisuuntaa kuin mistä normaalisti pidän, mutta siitä huolimatta tuossa kahvilassa on jotakin aivan erityistä, mikä on sulattanut sydämeni. Kahvilan paksut, viininpunaiset plyyshiverhot ja eripari tuolit sekä rosoiset kiviseinät luovat kahvilaan aivan erityisen tunnelman. Viihdyn tuossa kahvilassa vaan niin hyvin. Kahvilan valikoima on aivan mahtava. Voit valita vitriinistä erilaisten suklaakakkujen lisäksi ihania ja suussasulavia suklaakonvehteja. Myös erikoisruokavaliot on täällä huomioitu. Niin ihmeelliseltä kuin se kuullostaakin, tuossa kahvilassa on mahdollista vetää täydelliset suklaaöverit. Se tuli tälläkin kertaa todistettua.

Pierren suklaakahvila, Vene 6, Tallinn

Vaikka lauantai päivä venyi normaalia pidemmäksi, jaksoin kuin jaksoinkin ottaa sunnuntaina aamupäivällä vastaan vajaan kymmenen hengen ryhmän konsulttiystäviäni kotiini. Meillä oli siis perinteinen PartyLite konsulttien kuukausipalaveri. Tällä kertaa kokoonnuimmekin harvinaisen suurella joukolla. Mukana oli myös kaksi uutta konsulenttia. Ryhmämme koostuu toinen toistaan ihanammista naisista. Minusta on tosi ihanaa, että jokainen voi olla ryhmässämme oma itsensä. Se ehkä onkin juuri ryhmämme rikkaus. Palaverissa kävimme läpi ajankohtaisia asioita, tutustuimme tulevaan, uuteen kuvastoon ja vaihdoimme kokemuksiamme kutsuilta. Nämä kuukausipalaverit ovat todella antoisia ja antavat aina uutta kipinää tulevaan.

Harvoin yhteen viikonloppuun mahtuu näin paljon yhteistä aikaa ystävien kanssa. Ystävät ovat lahja, josta pitää nauttia silloin kuin se vaan suinkin on mahdollista. Kiitos rakkaalle miehelleni, että minulle järjestyi tänä viikonloppuna tilaisuus tavata ystäviäni! Ihana viikonloppu ystävien kanssa on nyt kuitenkin takana. Edessä on taas ihana arki työ- ja perhekuvioineen. By the way, kuukausi jouluun. Tip tap...

20 kommenttia:

  1. Voi miten ihana viikonloppu sinulla onkaan ollut! Ystävät on kyllä parhaita! Mukavaa alkavaa viikkoa! <3

    VastaaPoista
  2. Kivalle kuulosti viikonloppusi, ystävät ja Tallinna jouluasussaan<3
    Kivaa viikkoa sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikonloppu oli ihan huippu, vaikka nyt vielä vähän väsyttääkin. Kivaa viikkoa sinullekin, Sari!

      Poista
  3. Niimpä niin, Ystävyys on elämän suola! Ilman niitä oisi kovin yksinäistä ja ikävää :) Ja ihanaa kun ikää tulee lisää niin kaikki muuttuu astetta rennommaksi ja on monenlaista ystävyyttä, eikä ystävyys lopu siihen jos ei viikkoon olla nähty vaan jatkuu siitä mihin viimeksi jäi <3 Ihana uusi nimi blogilla!!! Oikein ihanaa viikon alkua ystäväiseni ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän sitä sanotaan, että vaikka oikeaa ystävää ei näkisi vuosiin ja kun taas tapaa, voidaan jatkaa suoraan siitä, mihin viimeksi jäätiin. Niin yksinkertaista ja niin ihanaa! Ihanaa viikkoa sinullekin, Ystäväiseni <3

      Poista
  4. *vilkutivilkuti*
    Käyn teitä nyt näin läpi, kun en ehtinyt perjantaina mukaan - toivottavasti ensi kerralla sitten :)
    Mullakin on ensi lauantaina Tallinnan joulutori ohjelmassa, kiva poimia täältä vinkkejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun ehdit nyt poiketa blogiini! Tervetuloa lukijakseni! Toivottavasti viihdyt seurassani mahdollisimman pitkään ja kiva olisi myös nähdä ihan livenä.

      Poista
  5. Voi ihanuus mikä viikonloppu! Kyllä on varmasti tuonut valoa ja iloa tähän tasaisen harmaaseen loppusyksyyn. Ja uuden nimenkin olet blogille keksinyt, onnea siitä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, todella mahtava viikonloppu takana! Harvoin saan nauttia tälläisestä herkusta. Esikoiseni keksi blogille uuden nimen. Bloggari hänkin ja siinä yhteisestä harrastuksestamme keskustellessamme hän vaan sen keksi. Tykkään <3

      Poista
  6. Mukavan tunteikas ja ystäväpainotteinen viikonloppu sinulla ollut :)
    Ihanaista marraskuun viimeistä viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, oikein ihana <3 Ihanaa marraskuista viikkoa sinullekin!

      Poista
  7. Ihana viikonloppu! Tollaseen suklaakahvilaan mäkin tahdon..... uuh!!!

    Ja hei, oli kiva nähdä, nähdään taas pian!

    Tuli muuten mieleeni, että mä meinasin laittaa tuon nimen blogilleni aikanaan! Muistaakseni sen niminen blogi sitten jo olikin, joten piti keksiä toinen nimi. Mä olisin tykännyt myös sellasesta nimestä kuin Kotihiiri, mutta sellanenkin jo löytyi... Tosin mä luulen, että tuhansien blogien joukossa on hyvinkin monia blogeja, joilla on ihan sattumalta sama nimi (ei siis just tuo, vaan joku toinen). Johan me sitä sillisalaattia miettiessäkin törmättiin tähän samaan tuolla facen puolella.. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo suklaakahvila on niin ihana. Se tunnelma ja ihana tuotevalikoima, ah...

      Aika sattuma tuo nimi. Mä tykkään nyt tästä. Mähän siis vaan nyt muutin blogin nimen, en osoitetta. Mitäs, jos jollain on samanniminen blogi? Pistetäänkö mun pää pölkylle? Pelkän nimen kun muuttaa niin eihän sitä mistään näe, että onko jollain jo se nimi käytössä...tai näin mä kuvittelen.

      Poista
    2. Kyllä sä saat nimesi pitää vaikka sellanen sama jollain muullakin olis. =) Blogin osoitettahan blogger ei anna samaa tehdä, mutta monella on blogin nimi ja osoite aivan erilaiset. Mä taisin sillon googletella tai jotain, niin sillein sen löysin. Mutta väliäkö hällä, on niitä muitakin samannimisiä blogeja varmasti olemassa, tämä nimivalinta ei varmasti ole ainut. Ja minkäs teet, jos muutama muukin tykkää samasta nimestä! =)

      Mulla olis kyllä nyt aikamonen hinku lähteä käymään Tallinnassa myös.... lähtisköhän mies mukaan...?

      Poista
  8. Anonyymi24.11.14

    mukava viikonloppu siis takana pain,kuten arvelinkin kun kirjoitit noista suunnitelmistasi :) ystävät on tosiaan elämän suola <3 mukavaa alkanutta viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain! Nyt taas jaksaa elää normiarkea. Muksaa alkanutta viikkoa sinullekin!

      Poista
  9. Kyllä sitä taas kummasti jaksaa porskuttaa arkikuvioita eteenpäin, kun välillä tapaa ystäviä! Minusta oli ihan mahtavaa tavata teitä, ja kuten joka asiassa, vertaistuki on korvaamatonta! Oli kyse sitten lasten kasvatuksesta tai bloggaamisesta ;) Hramitti, kun en päässyt jouluista Tallinnaa ihailemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin meidän blogitapaaminen oli ihan huippu juttu. Odotan jo innolla meidän seuraavaa tapaamistamme =)
      Tallinnan reissu oli myös ihan mahtava ja uskon, että ensi vuonna tehdään samanlainen reissu uudelleen.

      Poista
  10. Oli kyllä tosi kiva tavata! :) Ja pianhan me nähdään taas.... ;)

    Tallinnaan - lähinnä siis vanhaan kaupunkii - haikailen minäkin, harmi että taitaa jäädä nyt taas käymättä. Siis tälleen joulun alla en ole koskaan käynyt. Se on varmasti kaunis... :)

    VastaaPoista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan