Hyvää Vappua

1.5.2019Oikein hyvää vappua teille kaikille! Toivottavasti teidän kaikkien vapun vietto on alkanut hyvin ja saatte viettää sitä juuri omalla haluamallanne tavalla. Itse vietän tätä työn juhlaa kirjaimellisesti työn merkeissä. Vappunakin, ja varsinkin ehkä juuri silloin, pitää pelastustoimien, sairaanhoidon ja puollustuslaitoksen  toimia ja se tietää silloin minulle töitä ja juuri siksi, minä saan myös tänään mennä töihin. Olen äärimmäisen onnellinen siitä, että saan tehdä työtä, josta pidän ja vieläpä sellaisessa työpaikassa, jossa viihdyn. Olen myös onnellinen siitä, että olen kouluttanut itseni irtisanomisen jälkeen uudelleen. Koulutus ei koskaan mene hukkaan. Päinvastoin se tuo paljon uutta sisältöä elämään. Me skoolasimme miehen kanssa vapulle ja työlle tänä aamuna. Olen iloinen ja kiitollinen myös siitä, että mies on löytänyt pitkän työttömyysjakson jälkeen töitä ja viihtyy myös hyvin työssään. Toivottavasti sinäkin saat tehdä työtä, josta pidät.

Miten sinun vappusi on mennyt ja miten sinulla on tapana juhlistaa sitä? Oletko vapaalla vai töissä, kuten minä? 

12 kommenttia:

 1. Oikein hyvää vappua sinullekin! Täällä leppostellaan, arjen vauhti ollut viime aikoina sen verran hurjaa, että tälle päivää ei ole aikomustakaan millekään aikatauluille. Kiitomieli kumpuaa toki työstä ja sen merkityksestä. Nautitaan vapusta ja toukokuun alkamisesta hyvän ruoan ja pienen herkuttelun kera. Olipa kiva löytää blogiisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hannah ♥ Teidän vappunne kuullosti oikein kivalta. Hyvä ruoka ja seura tekevät hyvää kiireisen arjen keskellä. Kiva, kun poikkesit blogiini ja jätit kommentin. Toivottavasti viihdyt blogini parissa jatkossakin.

   Poista
 2. Anonyymi1.5.19

  Ihanaa vappua 🥂🎉🎈🎊Me juhlimme vappua kotosalla grillaten ja chillaten 💖 Iso merkitys elämässä on tuo työ ja sen pitääkin olla sitä mistä itse tykkää 🤩 on mukava astua työpaikan ovesta sisään ja mennä tekemään työpäivä iloisin mielin.... Mieheni on ollut lokakuusta lähtien sairaslomalla ja tässä kuussa pitää ruveta miettimään uutta ammattia ja koulutusta, joten olemme aika paljon miettineet näiden asioiden merkitystä ja vaikutusta elämäämme 😃⭐

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Teillä on perheessä suuria asioita pohdinnan alla. Onneksi uudelleenkouluttautuminen on mahdollista. Toivottavasti miehellesikin löytyy uusi, mielenkiintoinen ammatti ja sitä kautta työ sekä ennenkaikkea, että pystyy tekemään työtä eikä mikään sairaus tai vamma estä sitä. Kaikkea hyvää teille ♥

   Poista
 3. Mukavaa vappua sinulle Kristiina! <3
  Eilen grillailtiin ja munkkeja ja simaa mutustettiin. Ihan kotosalla oltiin. Tänään vietellään leppoisasti vapaata. Huomenna työt sitten taas kutsuu! :)


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sari ♥ Teillä on ollut ihanan perinteinen vappu. Minä vietän sitten tänään vapaapäivää, kun olin eilen töissä. Työniloa sinulle, Sari ♥

   Poista
 4. Iloista vappua ja työpäivää!<3 Hyvä kirjoitus! Työn merkitys on hirmuisen suuri, ja tällä hetkellä käyn keskustelua itseni kanssa siitä, onko työni enää sitä, mitä haluan eläkeikään saakka tehdä...Aika tavalla on muuttunut maailma 20 vuodessa...Parasta työssäni on edelleen lapset, pienet tähtihetket heidän kanssaan. Ikävimpänä koen sen, ettei ylemmillä tasoilla taideta enää arvostaa suomalaista koulujärjestelmää, saati luottaa opettajien ammattitaitoon. Se syö.

  Täällä on ihan vain kotosalla syöty ja joutu vappuherkkuja, miehen kanssa käväistiin vapputorilla, ja vaikka väkeä oli todella paljon liikkeellä, tai ehkä juuri siksi, en tuttuja näkynyt...muutamaa oppilasta lukuun ottamatta.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Taina ♥ Työpäivä meni eilen hyvin ja lopulta tosi nopsaan, vaikka olikin superpitkä päivä. Suomalainen koulujärjestelmä on varmasti muuttunut paljon viimeisen 20 vuoden aikana. Minusta on hyvä pysähtyä välillä miettimään, mitä elämältä ja työltään haluaa. Muutoksia voi aina tehdä ja toivon, että päädyt itsellesi parhaaseen ratkaisuun työsi suhteen.

   Katselinkin instastoryn kuvaa vapputorilta ja ihmisiä näytti olevan tosi runsaasti liikkeellä. Melkoista vappuhulinaa kirjaimellisesti.

   Poista
 5. Eilen tein lähes 9h päivän, mutta tänään olen ollut kotosalla, kun kaikki ryhmikset ovat kiinni!
  Ihanaa pääsiäistä sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Outi ♥ Pitkä päivä ollut sinullakin aattona, joka olikin vielä normityöpäivä. Kiva, että sait viettää vapunpäivän vapaalla. Meillä homma pyörii 24/, jos tarve niin vaatii.

   Poista
 6. Ihan mahtavaa kun olet löytänyt sellaisen työn, josta nautit ♥
  Me ollaan otettu vappu iisisti kotosalla, kun vasta eilen tultiin reissusta.

  Kivaa vappupäivän iltaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maikku ♥ Oi, te olette olleet reissussa! Toivottavasti teillä oli hyvä matka. Olen tosi kiitollinen, että olen työllistynyt tuohon työpaikkaan ja saan olla osa tuota työyhteisöä.

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan