Mukavia kohtaamisia ja blogisuosituksia

26.2.2019

Hiihtoloma on lähtenyt hyvin alkuun. Olen levännyt, puuhastellut vähän rästissä olleita kotihommia, neulonut sekä tavannut ystäviä ja läheisiäni. Tuntuu tosi hyvältä, kun kerrankin on ollut aikaa tehdä tätä kaikkea. Kuten ystävänpäiväpostauksessani kirjoitin, ei ystävien tapaaminen aina onnistu, vaikka kuinka haluaisi. Nyt olen jo istunut alas muutaman ystäväni kanssa ja vaihtanut kuulumisia kahvikupposen äärellä. Lauantai iltana olimme miehen kanssa yhdessä kälyni syntymäpäivillä. Sunnuntaina  flunssa kaatoi miehen sänkyyn ja minä ajelin äidin luo päiväkahveille. Syntymäpäivävillä tapasimme luonnollisestikin miehen sukua ja äitini luona siskoni ja veljeni avopuolisonsa kanssa. Ihania kohtaamisia ja niin voimaannuttavaa. Eikä nämä kohtaamiset ole tämän viikon osalta vielä tässä. Jatkoa on luvassa viikon edetessä.












Lomalla on myös aikaa lukea ja vierailla muiden blogeissa enemmän. Törmäsin Willa Lemmelle blogissa Katjan blogilistaan muutamista hänen suosikkiblogeistaan. Ajattelin itsekin toteuttaa tuon saman ja tässä teille muutama blogi, joista pidän erityisen paljon ja joissa vierailen säännöllisesti.

Blogilista

Marjon Matkassa
on sisustuksen parissa työskentelevän espoolaisnaisen lifestyleblogi. Marjo on intohimoinen muodin, kenkien, sisustuksen, hyvän ruoan ja koirien ystävä. Marjon blogi elää ajan hermolla. Blogista saa aina parhaan tärpit taidenäyttelyistä, erilaisista tapahtumista ja käymisen arvoisista paikoista niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Kesäaikana lukijat pääsevät seikkailemaan ympäri suomea Marjon matkassa. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen blogi.


Mansikkatilan mailla
on iloinen ja rento lifestyleblogi. Tämän blogin takana on ihana Taina, joka ammentaa ilonsa elämän kauniista asioista. Tainalle koti, perhe, sisustus, kukat ja erilaisten DIY-juttujen tekeminen on lähellä sydäntä ja tämä näkyy myös hänen blogissaan. Tainan blogissa ihailen suuresti todella kauniita kuvia hänen hyvällä maulla sisustetusta kodistaan. Ai niin, Tainalla on ihan mielettömän ihana kesähuone ♥


Hupsistarallaa
on minulle uusi blogituttavuus. Päädyin blogiin googlettaessani muumivillasukkia. Hupsistarallaa on siis kässäblogi, jossa on mukavasti myös muutakin. Blogin emäntä, Terhi, on perheen äiti, joka seikkailee ja reissaa lasten ja perheensä kanssa milloin missäkin ja esittelee blogissaan käsitöitään. Pidän kovasti blogin tyylistä ja sen rempseästä emännästä.


Sopusointuja
on aikuisen naisen blogi. Blogi pitää sisällään kauneutta, tyyliä, sisustusta, helppoa ja herkullista kokkaamista sekä matkustelua. Blogia kirjoittaa Maarit, jolla on jalat tukevasti maan pinnalla, mutta hän kirjoittaa blogiaan suurella intohimolla ja elämänkokemuksella. Kaiken kruunaa Maaritin upeat kuvat. 


100% outdoor by Kati Jukarainen
on 38-vuotiaan pihasuunnittelijan, puutarhatoimittajan, kirjailijan ja kahden kouluikäisen lapsen äidin puutarhablogi. Kati nauttii puutarhasta, käsillä tekemisestä ja kuvaamisesta. Katin blogin kuvat ovat satumaisen kauniita ja ovat saaneet ainakin minut lumoutumaan niistä. Blogista löytyy ohjeita niin viherkasvien hoitoon, jouluisiin sammalaskarteluihinkin kuin isompienkin puutarhahommien tekemiseen. Tänne blogiin palaan aina, kun tarvitsen inspiraatiota, vinkkejä ja ohjeita oman puutarhani hoitoon.



Mukavia hetkiä kaikille blogien parissa!

13 kommenttia:

  1. Ystävät ovat niin tärkeä voimavara elämässä ja heidän tapaamisesta saa aina uutta virtaa. Itsellänikin arjen pyörteissä käy helposti niin, että tapaamisille ei tahdo löytyä aikaa. Ihanaa, että olet saanut lomailla ja tavata ystäviä ja läheisiä! Kiitos blogivinkeistä, siinä olikin muutama tuttu, mutta myös uusia tuttavuuksia. Mukavaa loman jatkoa ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Virpi ♥ Ystävien ja läheisten tapaaminen piristää aina ja sen jälkeen jaksaa taas arjen pyörteissä entistä paremmin. Kiva, jos blogilistaltani löytyi sinulle joku uusi blogituttavuus. Toivottavasti viihdyt blogien parissa.

      Poista
  2. Ihanaa hiihtolomaa sinulle! <3

    VastaaPoista
  3. Hyvää lomaa sinulle Krisse!

    VastaaPoista
  4. Oi mikä yllätys! Pistelen täällä uunifetapastaa suuhuni, kun tulin kampaajalta nälissäni kotiin ja ajattelin, että nyt luen pitkästä aikaa oikein pieteetillä oman suosikkiblogilistani läpi - ja täältä pompsahti tämmöinen harmaan päivän ilahduttaja.
    Lämmin kiitos Krisse ja mukaia lomapäiviä <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Maarit ♥ Blogipostauksissa kuvat ovat todella tärkeitä. Kuvien koko ja laatu ovat tärkeitä ominaisuuksia. Sinun blogissasi nämä kriteerit täyttyvät ja lisäksi pidän kuviesi kuvakulmista. Itselläni siinä olisi paljon vielä opiskeltavaa. Minusta on myös kivaa, kun blogin aihepiiri on laaja eikä sisällä vain jotain yhtä tiettyä aihetta. Sekin toteutuu blogissasi ♥

      Poista
  5. Välillä on tosiaan vain järjestettävä aikaa läheisten tapaamiselle.
    Kiva listaus, täytyypä käydä tututusmassa blogeihin!
    Iloista maaliskuuta sinne! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Taina ♥ Tuo ajan järjestäminen kuitenkin kannattaa ja tapaamisen jälkeen on niin hyvä mieli. Kiva, jos blogilistalta löytyy uutta luettavaa.

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan