Pation kesäinen ilme

13.6.2018

Taas on viikko puolessa välissä ja ensi viikolla eletään jo juhannusviikkoa. Kesä on pyörähtänyt vauhdilla käyntiin. Päivät menevät sukkelaan kesätöiden parissa. Olen nyt vielä tämän ja ensi viikon eräässä palvelukeskuksessa töissä ja sitten juhannuksen jälkeen siirryn toiseen kesätyöpaikkaani, jossa meneekin sitten koko loppukesä kunnes koulu taas alkaa. Huomenna täytyy aamupäivästä käydä jo koululla tapaamassa uutta ryhmänohjaajaa eli ihan kokonaan ei voi kesälläkään koulua heittää pois ajatuksista. Kirjastossa pitäisi myös käydä kyselemässä materiaalia tulevaa vähän laajempaa koulutehtävää varten, jota sitäkin voisi alkaa jo nyt kesällä työstämään. Aikuisopiskelija ei siis lomaile kesälläkään.

Kävin viime viikolla puutarhalla hakemassa kesäkukkia. Kirjoittelinkin siitä edellisessä postauksessani. Kukkien myötä talon päädyssä oleva patio sai ihan uutta ilmettä. Kukilla on vaan niin suuri voima ja merkitys sisustuksessa. Tuolla patiolla on tuo miehen viime keväänä tekemä kuormalavasohva, josta postailinkin vuosi sitten ihan oman postauksensa. Kulmasohvan edessä oleva kestopuulaatikoista tehty pöytä on myös miehen käsialaa. Meidän kissa löytyy usein tuolta laatikosta makoilemasta. Tuollainen yksi pöydän laatikko on juuri sopivan kokoinen kisulle ja siis oikein mukava nukkumispaikka. Mikäs siinä on auringossa sitten makoillessa?!

Kuormalavasohvan päähän siirsin aiemmin ylemmällä terassilla olleen kelapöydän. Sain veljeltäni yhden Parolan rottingin nojatuolin, jonka halusin laittaa katetulle terassille, joten kelapöydälle oli löydettävä uusi paikka. Kuormalavasohvalle en ole vieläkään hommannut mitään patjoja pehmikkeeksi. Olen miettinyt, miten päällystäisin patjat. Ensin ajattelin vedenkestävää kangasta, mutta koska se on käsittääkseni aika kallista, mietin josko patjat voisi päällystää räsymatoilla. Olen nähnyt jossain (en muista missä) patjoja, joiden päälle on ommeltu räsymatoista päälliset. Minusta ne ovat olleet kivoja ja sopisivat varmasti kaikista parhaiten meidän sohvan päälle. Kirpparilta saa edullisesti ihan hyviä ja ehjiä mattoja, joista voisi tehdä patjoille suojukset. Noh, ensin pitäisi löytää ne patjat! Tällä hetkellä sohvan päälle on vain levitetty räsymattoja. Toimii niinkin, mutta ei ole kovin pehmoinen alusta, jos meinaa makoilla tai ottaa päikkärit tuossa.

Tuohon kuormalavasohvalle mahtuu kivasti isompikin porukka istumaan ja seurustelemaan. Haaveenani on kuitenkin saada tähän isompi pöytäryhmä ja aurinkovarjo. Silloin tässä pystyisi halutessaan ruokailemaan ja kahvittelemaan paremmin. Polyrottinkinen kalusteryhmä olisi tietenkin paras tähän, koska patiota ei ole katettu. Kävin Jyskissä koeistumassa myös erästä polyrottinkista kulmasohvaa. Aah, se se vasta olisikin ihana ♥ Kulmasohva toimisi tässä myös hyvin isomman pöydän kanssa. Se on kuitenkin tällä hetkellä vain haave, mutta kukaanhan ei kiellä unelmoimasta.

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille ♥

16 kommenttia:

  1. Oi miten kauniin kesäiseltä teidän patiolla näyttää :) Tuossa on mukava istuskella vaikka jo aamukaffella tai työpäivän jälkeen.

    Emmekös me nähneet niitä "räsymattopäällisiä" Mikkelin asuntomessuilla viime kesänä? Täytyy kaivella kuvia niistä lähettää sinulle yv:nä.

    Aurinkoa teidän patiolle ja haaveiluun ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marjo ♥ Niin, oliskos se siellä?! Jossain niihin olen törmännyt. Kuva olisi kiva, jos sellaisen löydät. Aurinkoista loppuviikkoa Sinullekin, Marjo ♥

      Poista
  2. Nuo kukat sopivat noihin astioihin. Mulla on pieni emalipotta, siinä pidän lannoite.
    purkkia. Minustakin tää kesäkuu on mennyt nopsaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tuija ♥ Vanhat emaliastiat ovat minusta kivoja. Olen ostanut niitä kirppiksiltä ja tuon valkoisen potan löysin viime syksynä metsästä. Siinä on useampikin reikä, mutta ne eivät estä käyttöä.

      Poista
  3. Ihana kesäpatio <3
    Kukat tekee niin paljon ja niillä saa nopeasti uutta ilmettä.
    Kiva sohva ja kelä, meilläkin muutama kela ja niitä voi käyttää kyllä moneen paikkaan.

    Mukavia ja toivottavasti myös aurinkoisia kesäpäiviä sinne sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sari ♥ Kelat ovat kivoja pöytiä. Omani ostin Taideruukista Kuusankoskelta muutama vuosi sitten. Olen tykännyt tästä tosi paljon. Minulla on myös pienempi kela, jonka olen maalannut valkoiseksi. SE on ollut tuolla leikkimökissä. Keloista on siis moneksi.

      Poista
  4. Nyt on ollut säiden puolesta ihan mahtava alkukesä! ♥ Ihanat kesäkukat ja patio, tuossa kelpaa kahvitella työpäivän päätteeksi tai kilistää saunan jälkeen kylmällä :) Kivaa loppuviikkoa sinne! Muista levätäkin välillä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marika ♥ Tänä kesänä patio on päässyt paremmin oikeuksiinsa, kun ilmat ovat olleet oikeasti kesäiset eikä ole jatkuvasti tarvinut kuskata räsymattoja ja tyynytjä pois lavasohvalta. Yritän levätä vapaapäivinä, kun muuta lomaa minulla ei ole.

      Poista
  5. Ihanalta näyttää teidän patiolla. Minäkin haaveilen polyrottinkisista kalusteista meidän takapihalle, lompakko ei vaan ole samaa mieltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Outi ♥ Minulla sama ongelma kuin sinulla. Haaveiden vieminen loppuun asti johtuu tyhjästä rahapussista. Kurjaa.

      Poista
  6. Kaunis patio ja ihanat kesäkukat!❤️
    Hyvää loppuviikkoa ja mukavia työpäiviä!💕☀️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sari ♥ Mukavaa loppuviikkoa Sinullekin!

      Poista
  7. Kauniilta näyttää! Minä haaveilen kulmasohvasta takapihalle. Nyt yksi haaveeni eli pihavarasto on valmistumassa talon taakse.
    Tsemppiä kesätöihin ja aurinkoisia päiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Minna ♥ Tämän viikon duunit tehty ja viikonloppu vapaa. Ei suuria suunnitelmia, ainoastaan akkujen lataamista ensiviikkoa varten. Kulmasohva olisi ihana. Siitä minäkin haaveilen. Varasto kuullostaa myös kivalta. Varastotilaakun tuppaa aina olemaan liian vähän.

      Poista
  8. Ihanalta näyttää♥ Kyllä tuollaisella patiolla on mukava istuskella ja nauttia vaikkapa niitä kesäkahveja! Niin kauniita kukkia! Mukavaa loppuviikkoa 😍👋

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Päivikki ♥ Petuniat on mun lempikukkia. Niitä ostan joka kesä ainakin muutaman. Patiolle paistaa mukavasti aurinko pitkin päivää ja myöhään illalla on sitten mukava siinä vilvoitella, kun aurinko painuu mailleen.

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan