Lapsenlapset ♥

24.10.2016


































Viikonlopun kakkuhommien jälkeen saimme taas rakkaat lapsenlapsemme tänne mummolaan viikonlopun viettoon. Lasten vanhemmille suotiin siis yhdessä toisten isovanhempien kanssa vapaa viikonloppu lasten hoidosta ja mahdollisuus juhlia isä-henkilön ikääntymistä ja pyöreitä vuosia. Näihin juhliin matkasi myös tekemäni synttärikakku. Teen tuosta kakusta oman postauksen tuonne leivontablogini puolelle ihan pian. Linkin leivontablogiini löydät tuolta blogin yläpalkista.

Aika menee noiden pikkuisten kanssa aina kuin siivillä. Yhdessä touhuamme ihan arkisia asioita, ulkoilemme, pelaamme, katselemme leffoja, luetaan ja piirretään. Lauantai-illan huipentuma on aina saunareissu ja vaahtokylpy. Joka kerta lapset ovat taas oppineet jotain uutta, kehittyneet ja kasvaneet pituutta monta senttiä. Tällä kertaa kiinnitin erityistä huomiota siihen, kuinka kaksivuotias poikakin osaa leikkiä yksikseen niin hyvin. Mikä onkaan rauhoittavampaa katseltavaa kuin leikkivä lapsi?!

Sunnuntaina päikkäriajan jälkeen pakkasimme pikkuiset autoon ja ajelimme ukin kanssa lasten toiseen mummolaan. Nuorison juhlapaikka oli siinä lähellä, joten toimme samalla lapset jo puolimatkaan vastaan illan kotimatkaa silmällä pitäen. Samalla oli tosi kiva pitkästä aikaa vierailla tyttäreni anoppilassa, istua kiireettä kahvipöydässä ja vaihtaa kuulumisia. Välillä naurettiin vedet silmissä ja välillä taidettiin salaa pyyhkäistä jokunen kyynelkin silmäkulmasta. Olemme kyllä miehen kanssa todella onnekkaita, kun olemme saaneet tutustua tähän perheeseen tyttäremme kautta ♥

Meillä on siis takana tosi kiva viikonloppu. Vaikka tässä "mummoiässä" pikkuisten kanssa jo vähän väsyy, toisaalta heiltä saa myös paljon voimaa. Heidän käyntiensä jälkeen on aina hyvä mieli ja voi aloittaa uuden viikon iloisin mielin. Miten teidän viikonloppunne meni? Toivottavasti teilläkin oli kivoja hetkiä ja tapahtumia ♥

23 kommenttia:

  1. Voi, sä olet niin nuori mummo, että jaksat varmasti olla ihanan paljon tyttäresi lasten kanssa, ja teistä tulee läheisiä puolin ja toisin!<3 On tuossa mummoudessa omat puolensa, voi vähän kuin poimia rusinat pullasta.;D Nauti siis!:)

    Sulle ois mun blogissa tunnustus/haaste. Ole hyvä!<3 Ja upea, uusi ulkoasu blogissasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnekseni olemme ukin kanssa saaneet olla alusta asti mukana näiden lasten elämässä. Olen myös sitä mieltä, että se vaikuttaa positiivisesti meidän suhteisiimme. Nautin jokaisesta hetkestä heidän kanssaan ♥

      Kiitos tunnustuksesta, Taina ♥ Otan haasteen vastaan ja teen siitä postauksen mahdollisimman pian.

      Blogini uusi ulkoasu miellyttää minuakin. ERityisesti pidän näistä isommista kuvista ja blogin yksinkertaisuudesta. Kuvat ovat minusta erittäin tärkeä osa blogia ja siksi haluan panostaa niihin.

      Poista
  2. Reipas mummi ja ihanaa kun annatte aikaa vanhemmille olla kaksin.
    Mukava viikonloppu takana täälläkin, messuiltu ja perheilty :)
    Ihanaa viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Outi ♥ Kahdenkeskinen aika puolison kanssa on tärkeää meille kaikille. Siihen on hyvä panostaa aina kuin mahdollista.

      Teillä varmasti upea messuviikonloppu takana. Minulla sattui nyt nämä jutut yhtäaikaa messujen kanssa, mutta toisen kerran sitten.

      Poista
  3. Voi miten söpösiä lapsenlapsia <3 ja olet tosi nuori mummo!
    Ihana uusi ulkoasu blogissa - hyvä Krisse!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marjo ♥ Blogin uusi ulkoasu miellyttää minuakin. Olen niin iloinen noista isoista kuvista. Tosin valokuvaamisen opettelu jatkuu edelleen. Välillä tuntuu, että on kuvakulmat hukassa.

      Lapsenlapset ovat kyllä niin hania söpöläisiä ♥ ja onni sinänsä, että olen vielä näinkin nuori, niin jaksaa paremmin touhuta heidän kanssaan.

      Poista
  4. Onpas teillä ollut ihana viikonloppu pienten kanssa!Terveisiä täältä Nizzasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos terkuista, Aikku ♥ Ihana viikonloppu tosiaan takana. Toivottavasti tapaamme taas pian näiden pikkuisten kanssa.

      Poista
  5. Minä se vaan haaveilen lapsenlapsista, kun en enää omiakaan iän puolesta voi hankkia 😂 Tosin tyttäreni asuu Lontoossa eli jos saisi lapsen, en tätä ihanuutta pääsisi kovinkaan usein paijaamaan...

    Kivaa tiistaita Krisse

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapsenlapset ovat ihania ja toivon, että sinäkin saat jonain päivänä omasi ♥ Harmillista tosiaan, että tyttäresi asuu niin kaukana, ettekä voi tavata niin usein kuin haluaisitte.

      Poista
  6. Menoa ja meininkiä varmaan piisaa muksujen kanssa =).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, touhua ja vauhtia piisaa ihan joka kerta, mutta se on niin kivaa!!

      Poista
  7. Meilläkin oli "osa-aika-mummoilua" viikonloppuna. Lauantaina oli vapaapäivä ja pikkumurunen oli täällä illalla, tosin äitinsä oli myös mukana. Oli hauskaa hoitaa murusta samaan aikaan kun äitinsä ja tätinsä (eli siis meidän molemmat tytöt) intoutui leikkimään... =D Ne hyppäsi esteitä pihassa, siis leikkivät hevosia. Mummo sitten sillä aikaa hoiti lapsosta, kylvetin ja syötin iltapalat jne. Aivan ihana tuo meidän pikkuinen neiti, oltiin kaupalla silloin kun olivat tulleet jo meille ja sitten kun näki minut ikkunasta oli kuulemma ihan innoissaan hihkunut, että "mummo tulee". Ja tuli halaamaan mua moneen kertaan aina uudelleen. Sydän sulaa! ♥♥♥♥ On se pieni vaan niin mahdottoman rakas mulle!! ♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin muuten, tämä sinun uusi pohja on hankala lukea puhelimen kautta. =( Ei näy sillein kuin entinen, että tulee teksti isolla, vaan näkyy koko blogi sivupalkkeineen kaikkineen, ja teksti on silloin aivan pikkiriikkistä. Saisiköhan sen jostain asetuksista laitettua "mobiiliystävällisemmäksi"?

      Poista
    2. Ihania hetkiä ollut sinullakin pikkuisen kanssa ♥ Hienoa. Mun puhelimella tämä uusi pohja on tosi helppolukuinen. KUvat näkyy kokonaisina ja teksti on ihan samallalailla helppoluista kuin vanhallakin pohjalla. Johtuisko ihan sun oman puhelimen asetuksista, en tiedä!

      Poista
    3. Ok, ehkä kyse on sitten mun puhelimesta. Se onkin kyllä sellanen karvalakkimalli, että paljon mahdollista. Sun blogin lisäksi yksi toinenkin näkyy samalla lailla hankalasti. Täytyy sit vaan tihrustaa. =D

      Poista
  8. Lastenlapset ovat ihania. Kyllä minä ainakin väsyn, on muutakin kuin lasten kanssa touhuamista, esim. ruuanlaitto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän niiden kanssa riittää monenlaista touhua, mutta on se sitten niin antoisaakin!!

      Poista
  9. Ihana mopoajelija siellä ♥ Mulla tuo aika vielä jossain edessä jos luoja suo, on kyllä taas ollt niin kiireinen viikko että toivoisin että sitten aikanaan olisi aikaa myös nauttia lastenlapsista :) Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Lapsenlapset ovat ihania ja tuo on ihan totta, että kun tulee mummoksi nuorena niin omakin arkikin on vielä kiireistä. Onneksi olemme kuitenkin saaneet järjestettyä aikaa myös lapsenlapsillemme ♥ ja on tässä sekin hyvä puoli, että näin nuorempana jaksaa varmasti paremmin kuin sitten vanhempana.

      Poista
  10. Minäkin pidän blogisi selkeästä ulkoasusta ja kertakaikkisen ihanat kuvat olet ottanut söpösestä mopoilijasta ♥
    Minä olen täällä onnesta "soikeana" kun ensimmäinen lapsenlapseni syntyi pari viikkoa sitten. Tuskin maltan odottaa että pääsen viettämään yhteistä aikaa hänen kanssaan :)
    Leppoisia lokakuun loppupäiviä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Ansku ja hurjasti onnea tuoreelle mummolle ♥ Mummoksi tuleminen on yksi elämäni ihanimmista asioista, mitä minulle on tapahtunut.

      Poista
    2. Kiitos Krisse ♥ Sanoinkuvaamattoman ihanalta tuntuu, ehdottomasti yksi elämäni hienoimmista asioista!

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan