Kelaostoksilla

23.4.2016


Mä olen ollut jo vuosia ihan hullaantunut noihin vanhoihin sähkökeloihin. Olen monissa blogeissa ihaillut niitä, kun bloggarit ovat sisustaneet niillä kotejaan ja terassejaan. Meilläkin on yksi sellainen pienen pieni. Sain sen muutama vuosi sitten työpaikaltani, kun meillä tehtiin siellä remppaa. Hankin sen silloin lapsenlapsille leikkimökkiin, vaikkei meillä silloin vielä edes ollut koko leikkimökkiä. Noh, aikanaan leikkimökkikin saatiin ja hetken aikaa kela toimi siellä pöytänä. Leikkimökistä kelapöytä siirtyi yhdeksi talveksi tuohon kuistille ja sen jälkeen se vain jotenkin hivutti itsensä sisälle kotiimme ja on nyt ollut jo jonkin aikaa peilipöytänä tytön huoneessa. Sisustushulluus on kai jollain tavalla periytyvää, koska nyt tyttö ei luovu kelapöydästään mistään hinnasta. Noh, onneksi leikkimökissäkin on jo uusi, vähän erilainen pöytä!


 Kiirastorstaina meillä oli paikallisten blogimuijien kanssa blogitreffit tässä ihan meidän lähellä Taideruukissa. Itse en silloin päässyt paikalle, kun järjestelin koko kiirastorstain tytön synttärikahveja, joita juotiinkin sitten meillä pitkänäperjantaina lähipiirin kanssa. Kuulin kuitenkin blogimuijilta, että Taideruukissa on myynnissä ihan runsain määrin noita sähkökeloja. Niinpä nyt viikolla kävin sitten Sydämellä tehtyä-blogin Katjan kanssa niitä katsomassa. Keloja on siis myynnissä aika hiljattain Taideruukkiin perustetussa White Capricorn Lifestylepuodissa. Myynnissä olikin monen eri kokoisia keloja ja hinnatkin olivat minusta kohtuulliset, joten kaupathan siitä sitten syntyi.


Muutenkin tykkäsin puodista ja sen ilmeestä tosi paljon. Kuormalavoista tehdyt myyntihyllyt ja niillä esillä olevat toinen toistaan ihanammat sisustustavarat tekivät minuun syvän vaikutuksen ♥ Koko Taideruukki on jäänyt minulta aiemmin ihan huomioimatta. En vain jotenkin ole tajunnut sen mahtavuutta. Samassa paikassa useampi pieni putiikki ja kädentaitaja samoissa tiloissa vanhassa ja tunnelmallisessa tehdasmiljöössä. Muihin liikkeisiin en tällä kertaa ehtinyt tutustumaan, mutta tulen sen varmasti vielä kuluvan kevään aikana tekemään.




Nyt jatkan lauantaipäivää käymällä ylimääräisiä tavaroita ja vaatteita läpi. Meillä on vanhimman tytön kanssa ollut nyt tiistaista asti taas kirppispöytä, joten ylimääräiset tavarat pääsevät heti kiertoon. Täytyy vain laittaa riittävän alhaiset hinnat, niin silloin tavara liikkuu.

Mitäs teidän viikonloppuun kuuluu?

18 kommenttia:

  1. Kelat on kyllä niin upeita sisustuksessa. Itsekin haaveilin pitkään olohuoneeseen pientä kelapöytää. Ei vaan löytynyt sopivaa silloin. Nyt haaveilen jättikelasta takapihalle pöydäksi.
    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin ollut aiemmin tuo ongelma, että en ole mistän näitä löytänyt. Nyt olin niin onnellinen, kun kuulin, että tuo lifestylepuoti myy näitä. Itsekin haaveilen vielä yhtä kokoa isommasta tuonne talon päätyyn tulevaalle terassille. Pitää nyt vain ensin odottaa, että terassi valmistuu. Sitten näkee, millaiset kalusteet sinne käyvät parhaiten. Ihanaa viikonloppua Sinullekin, Outi ♥

      Poista
  2. Minäkin halusin kelapöydän tuohon terassille, kela jo on mutta toteutus vielä kesken. Kela on siis iso, ruokapöydän kokoinen ja haluaisin sen kaverksi pienet näppärät tuolit, vaikkapa Ikeasta. Isäntä kyllä lupasi laittaa kelan kiertoon sen massiivisuuden vuoksi, mutta vielä se tuolla ulkorakennuksessa on. Tosin täällä kotona emme juurikaan terassilla ole ja meille riittäisi ihan vaan muutama tuoli ja pieni pöytä aamukahvia varten.
    Tuo Taideruukki kuulostaa kyllä tutustumisen arvoilelta paikalta! Mukavaa lauantaita sinne! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos meidän talon päätyyn tulevalle terassille tulee iso kelapöytä, haluaisin sen pariksi kuormalavoista tehdyn sohvan. Meillä terassilla ei kuitenkaan syödä, ehkä vain kahvitellaan, joten sohva toimisi varmasti ihan hyvin.
      Taideruukki vaikutti mukavalta paikalta. Sinne on tulossa myös piakkoin kahvila, joten on ehdottomasti käymisen arvoinen paikka, jos täällä päin liikkuu. Mukavaa lauantaita Sinullekin, Marita ♥

      Poista
  3. Oi, ihastuttavan näköinen butiikki. Ja, noi kelapöydät on ihania. Itse olen metsästänyt, huonolla menestyksellä. Eli, ilm tästä täytyy lähteä Taideruukissa käymään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen niin iloinen, kun löytyi tästä ihan meidän läheltä tälläinen paikka, mistä näitä voi ostaa. Muuten kun ei näitä oikein meinaa mistään saada, joten ei muutakuin Taideruukkiin ostoksille :))

      Poista
  4. Kelapöytä olis kyllä ihana, olen niitä joskus kysellytkin sähkömiehiltä, mutta he eivät voi niitä antaa, lähettävät kuulemma takaisin sinne mistä ovat tulleetkin. Täällä paistelee aurinko ja ajattelin lähteä kohta pikku happihyppelylle :)
    Mukavaa lauantaita sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olen kuullutkin, että noissa keloissa on kai jokin panttisysteemi ja sen vuoksi sähkömiesten pitää palauttaa ne! Täällä satoi aamulla räntää, mutta onneksi sade lakkasi ja nyt on välillä jopa paistanut aurinko. Pieni happihyppely tekee aina terää ja sen jälkeen onkin mukava sitten mennä vaikka saunaan ja viettää lauantai-iltaa. Mukavaa lauantai-iltaa Sinullekin, Sari ♥

      Poista
  5. Voi vitsi, nyt minäkin haluan oman kelan! <3 Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ha haa, eikun auton nokka kohti Kouvolaa ja kelaostoksille! Täältä niitä löytyy ja mahtuu hyvin auton takakonttiin :))

      Poista
  6. Viehättävä puoti täynnä kauniita asioita!
    Ja kela on kaunis myös!
    Minäkin katselin viikko sitten keloja erään roskalavan vieressä, mutta en lähtenyt niitä sieltä raahaamaan.

    Lempeitä kevättuulia täältä Mantelilaaksosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minäkin tykkäsin tuosta puodista. Siellä oli myös myynnissä ihanan rouheita juttuja, joita on pakko käydä vielä katsomassa uudemman kerran. kaikkea kun ei voi saada yhdellä kertaa. Lempeitä kevättuulia sinne Mantelilaaksoonkin ♥

      Poista
  7. Kivan näköinen putiikki. Kelapöydät on kyllä hienoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kivan oloinen puoti ja siellä mukava, ystävällinen ja auttavainen myyjäemäntä!! Tulee varmasti poikettua toistekin.

      Poista
  8. Kelapöydästä haaveillen, Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kelapöydät on siitäkin kivoja, että sopivat myös sisälle. Nyt ei muutakuin kelaostoksille, Tuija ♥

      Poista
  9. Mielenkiintoisen näköinen putiikki! Kelapöydät näyttävät hyviltä ja ovat oivallinen tapa kierrättää materiaalia . Aurinkoa alkavaan viikkoosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marjo ♥ Mä olen niin tykästynyt noihin keloihin. Kelapöytä olisi ihana myös sisällä olohuoneessa ♥ Meillä kuitenkin miehen itsensä tekemä pöytä olkkarissa, joten aika haastava homma saada häntä hyväksymään kelapöytä sen tilalle, huoh... Mukavaa alkavaa viikkoa Sinullekin, Marjo ♥

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan