Kakkukioski ♥

20.2.2016


 

Leivoin viikko sitten blogitreffeille kahvipöytään gluteenittoman kasvispiirakan. Tänään lisäilin tuon superhyvän ohjeen tuonne leivontablogini puolelle. Leivontablogini päivittyy nykyisin tosi harvoin, koska käytän paljon samoja, hyväksi havaitsemiani ohjeita (+olen leiponut viime aikoina tosi vähän). Blogiin tulee sitten vain lisättyä uudet ohjeet kuvineen, joita uskon, että tulee vielä itsekin joskus tehtyä ja jotka haluan jakaa myös lukijoilleni. Leivontablogini toimii siis minun, mutta myös sinun, sähköisenä reseptikirjana. 

Tänään innostuin hiukan myös muokkaamaan leivontablogini ulkonäköä. Blogin värimaailma muuttui enemmän minun tyylisekseni, samoin fontit menivät uusiksi. Mitäs tykkäätte? Minusta blogi on nyt paljon tyylikkäämpi ja kauniinpi ♥

Käykäähän tutustumassa myös tuohon minun leivontablogiini! Kaikki reseptit siellä ovat vapaasti myös teidän käytettävissänne. Kannattaa vaikka kokeilla tuota Välimeren kasvispiirakkaa. Se on helppo tehdä ja maistuu hyvin vaikkapa iltapalana saunan jälkeen. Tuplaamalla sekä pohjan että täytteen aineet, saat pellillisen piirakkaa, josta riittää sitten jo isompaankin nälkään tai isommalle porukalle.

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

♥ ♥ ♥

6 kommenttia:

  1. Herkullisen näköinen piirakka! Ja ihania on muutkin sinun tekemät tuolla kakkukioskilla!
    Mukavaa lauantai iltaa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sari ♥ Onhan tässä vuosien varrella tullut monenlaista leivottua välillä enemmän ja välillä vähemmän. Mukava välillä itsekin katsella taaksepäin blogia, mitä sitä onkaan tullut tehtyä :))

      Poista
  2. Hyvältä näyttää leivontablogikin.
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Oih, täytyy käydä tutustumassa <3

    VastaaPoista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan