Kuormalavasta kukkalava ja ihanainen kesävieras ♥

7.6.2015

 

Sain hommattua pari kuormalavaa, joista toisesta mies teki äidilleni kukkalavan. Helppo ja melko nopea tehdä. Kuormalavan lisäksi tarvitaan vain maalia ja muutama laudan pätkä noihin kukka-"altaisiin" pohjalle. Torstaina vietiin sitten kukkalava äidille. Mies kiinnitti sen terassin kaiteeseen ja minä istutin siihen kukat. Kaunis ♥ Meilläkin on tälläinen ja siitähän se äitikin sai idean pyytää sellaista itselleen. Tokihan se hänelle hommattiin/tehtiin heti, kun lava löytyi.


Meillä tuo kukkalava on tuolla kesähuoneen ulkoseinällä. Kuvat ovat viime kesältä. Tänä kesänä en vielä ole siihen kukkia laittanut, kun ei oikein ole ollut varaa, mutta ehkäpä tuossa puolen kuun maissa saan nekin hommattua. Tykkään kuitenkin tosi paljon tuosta kukkalavasta ja olisi kurjaa pitää sitä koko kesä ihan tyhjillään.
 

Perjantai-iltana olimme anoppilassa kutsuttuina syömässä, kun appiukko oli saanut suuren korvasienisaaliin mökkireissulla. Meille tarjottiin siis perunamuusia, lihapullia ja korvasienikastiketta, mums mums...niin hyvää! Perjantaina saimme myös ihanaisen kesävieraan. Esikoiseni toi tyttärensä meille yökyläilemään. Yhdessä olemmekin viettäneet mukavaa viikonloppua ulkoillen ja nauttien alkavasta kesästä. Aamuisin heräämme tytön kanssa hiukan eri tahtiin. Saattaa nimittäin olla, että mummolla herääminen ei tapahdu ihan yhtä nopealla temmolla kuin tuolla pikku-neidillä, hih...
 
Huomenna minulla alkaa kolmen viikon kesäloma. Ihan en vielä ole sisäistänyt asiaa, mutta ehkäpä se lomafiiliskin pian löytyy. Mukavaa kesäkuun jatkoa kaikille teille ihanaisille lukijoilleni!

19 kommenttia:

  1. Eikös ne nyt sitten tule koko Suomeen hyvät kelit kun sinulla alkaa loma :)? Meinaan ois jo tarpeeseen - Tänään alkoi itseänikin jo naurattaa oma möllötykseni - kun en oikein ole kotiaskareiden lisäksi muuta tehnyt kuin katsellut sisältä ulos sadetta naama pitkänä - nyt ei enään riitä huumori näihin keleihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei taida tällä ensimmäisellä lomaviikollani mennä 20 astetta rikki. Itse sain kyllä viikonloppuna oltua yllättävän paljon ulkona. Kiitos ihanaisen kesävieraamme ♥ Sade on tietenkin se pahin vaihtoehto. Silloin kun rajoittuu tuo olemin pitkälti sisätiloihin. Toivotaan, että aurinkoa riittäisi jokaiselle päivälle.

      Poista
  2. Oi kuinka ihastuttavat :)
    Äitisi oli varmasti tyytyväinen ja oikein mukavaa lomaa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika S ♥ Äiti tykkäsi tosi paljon kukkalavasta ja onhan se niin ihanan kesäinen ♥

      Poista
  3. Hieno kukkalava <3 Ja hei ihanaa lomaa! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitoa ideasta! Nyt vaan täytyy löytää lava.
    Kesäkelejä odottelen jo kovasti. Eilen pelkäsin vedenpaisumusta. Niin tylsää....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti lava löytyy ja sinäkin saat itsellesi ihanan kukkalavan. Tuo sade on kyllä pahin sää, mitä nyt voi olla. Hiukan lämpimämpää minäkin toivon, vaikken helteistä välitäkään.

      Poista
  5. Tosi kiva! Kuormalavoista on kyllä vaikka mihin. Mukavaa viikkoa Krisse!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa ♥ Kyllä. Kuormalavoista voi kyllä tehdä ihan mielettömän paljon kaikkea ihanaa. Monta juttua itselläkin mielessä, mitä voisi meille tehdä.

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Eikös vain! Jostain netin ihmeellisestä maailmasta taisin idean napata.

      Poista
  7. Kaunis kukkalava ja ihana kimppu! :)

    VastaaPoista
  8. Kiva tuunaus! :) Ja tosiaan, kesäkukat tuntuu välillä tosi kalliilta (siltikin viime perjantaina ostelin niitä muutaman kympin edestä, hups) mutta onneksi luonnosta saa ihan ilmaiseksi kauniita kimppuja! :) Niin ja mä oon myös kylvänyt ihan siemenestä suoraan muutamaan ruukkuun kukkia, saapi nähdä milloin kukkivat, hih!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä huijaan itseäni ja ostan kukkia pienissä erissä. Tuntuu vähemmältä. Tosin en tänä vuonna osta niitä niin paljoa kuin aiemmin. Nykyisin teen ostokset paljon harkitummin kuin ennen. Joinain vuosina minäkin olen kasvattanut itse kukan taimia. Samettiruusu on ainakin kiitollinen kasvatettava. Tänä vuonna tosin se homma jäi tekemättä.

      Poista
  9. No jokos loma fiilis on kohdillaan :) Toivottavasti!! Ihana tuo kuormalava tuunaus, kivan näköset on kukat siinä. Ihania mummoilu hetkiä sulle, nähdään pian :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se pikku hiljaa alkaa hiipiä luokseni, mutta ei ihan vielä ole täysin minua vallannut. Mummoilu on ollut äärettömän tärkeää lomafiiliksen löytämiseksi. Olen paljon toimeliaampi tuon ihanaisen kesävieraani kanssa kuin, että olisin yksikseni. Pian tosiaan nähdään, jeee...!!

      Poista
  10. Anonyymi23.4.18

    Oi, niin kauniit kuvat! Täytyypä itsellekin tälle kesälle tehdä kuormalavasta mansikkahylly!

    VastaaPoista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan