Ulkoistamista

24.6.2015


Tämä valtaisa piha pakkottaa minut siirtymään sisätiloista ulos. Mies ei ehdi eikä jaksa yksin hoitaa tätä kaikkea. Minun on siirryttävä mukavuusalueeni ulkopuolelle. Laitettava puutarhakäsineet kästeen ja siirryttävä kitkemishommiin. Puskan juuret huutaa minua...ja isäntä. Tänään kuitenkin sataa. Vielä voin käpertyä viltin alle sohvalle lukemaan vanhoja sisustuslehtiä. Loma. Viimeinen viikko tällä erää menossa. Voin levätä, kunnes sade lakkaa.

17 kommenttia:

 1. Voi itse niin rakastan ulkoistamista :) tänään vapaapäivä ja sataa kaatamalla, ei pääse jatkaan, toki maalaan talliin voisin mennä, tämän kuudennen kahvikupin jälkeen, jos viitsis. Ensiviikolla alkaa kahdenviikon loma, joten kerkii sitä kai sitten..
  Hyvällä omallatunnolla voi levätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sinulla loma vielä edessä päin! Minulla loppusuoralla tällä erää. Hyvää lomaa, Marika ♥

   Poista
 2. Ompas teilä iso piha, kyllä siinä vain onki hommia!
  Ja ruoho kasvaa vauhdilla nyt kun kosteutta ja vettä riittää...
  Itse olen niin kyllästyny pihapuuhiin, että olen lopetellut kaikki 6 kukkapenkkiä hiljalleen ja nyt vain tahdon puita ja pensaita laittaa, ei tarvi rikkaruohojen kanssa taistella;)
  Tääläki kun vielä miljoona sääskeä kimpussa, kun kitkee, hyi!!!
  Mutta tsemppejä Krisse <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän tontti on 4500 neliötä eli tilaa on ja sen myötä hoitamista. Mies kyllä leikkaa nurmikon tuolla ajettavalla leikkurilla, joten siihen minun ei tarvitse puuttua. Minä olen myös tuhonnut monta kukkapenkkiä, kun ovat olleet vähän olleet huonolla hoidolla, joten parempi ola nurmena.

   Poista
 3. Upea piha <3 Minä en kitke, se on kamalaa hommaa! Tyynesti annan heinien puskea kukkapenkeistä ja istutin vaan uusia kukkasipuleita sinne sekaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika ♥ Kyllä meilläkin on noita boheemeja kohtia tässä pihassa, mutta joitan puskan juuria sitten täytyy kai mennä poutasäällä kitkemään ihan perhesovun vuoksi, ha haa...

   Poista
 4. Ota sateesta ilo irti,lue ja lepäile :) Nyt on ollut niin kylmä ja sateinen kesä,että pihahommat ovat jääneet minimiin..Mitäpä tuota laittamaan,kun ei siellä tarkene olla.Jos tulee lämmintä ja aurinkoista,niin se on sitten eri juttu.Teillä on kaunis piha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne ♥ Olen kyllä levännyt nyt sateilla ihan hyvällä omallatunnolla. Jaksaa sitten taas töissäkin paremmin.

   Poista
 5. Anonyymi24.6.15

  Kaunista on, vaan työlästäkin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis ja hyvinhoidettu piha vaatii paljon ja jatkuvasti työtä!!

   Poista
 6. I feel you... Voi että, onneks meillä ei oo pihalla juurikaan mitään laitettavaa... ja mies ajaa nurmikon. Se mun mansikkapenkkikin kun todettiin niin toivottomaksi tapaukseksi, että jäi kitkeminen, vaikka olin siihen hommaan (pitkin hampain...) asennoitunutkin jo. Sanoin miehelle sen suhteen, että annetaan olla jatkossa, ei noihin kannata aikaa ja energiaa saatikka rahaa laittaa, kun ei me kummatkaan kuitenkaan niistä huolta pidetä. Ja mies jo tosissaan kauhisteli niiden meidän kukkienkin hintaa ja piti moisia ihan turhana... Mä ehkä vielä hetken kattelen niitä puisia laatikoita, mitä näkyy blogissani niissä nurmikkokuvissa, ja mietin myisinkö ne tyynesti vaan pois mieltä häiritsemästä, kun ei niihin näköjään ole edelleenkään tullu mitään laitettua, vaikka ne on mulla jo monta monta vuotta tuolla olleet... että "näihin vois laittaa kukkia/vihanneksia/yrttejä/jotain..."

  Tsemppiä, ota kahvikuppi mukaan (tai fresitapullo...) niin menee mukavammin hommat. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli vinkistä ♥ Ehkä otan tuon jälkimmäisen....

   Poista
 7. Semmossen mökkipihan voisin omistaa mutta en kaipaa enää valtavaa tilaa vaikka onhan tuo niin ihanaa omistaa iso piha ja leikkimökki ja ja <3 Teille mahtuu kaikkia kivoja juttuja sinne ja se tunnelmallinen kesäkeittiö!! Mutta nyt lepäät ja lueskelet ja tunnelmoit, kerkii noita hommia myöhemminkin, lomalla saa tehdä mitä haluaa ;) Ihanaa loman loppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja ♥ Joo, monenlaistahan tuolle pihalle mahtuu! Tuo lasten leikkipaikka on kyllä minusta ihan parhautta, kun pikkuiset tulevat meille. Siellä viihtyy niin mummo kuin lapsetkin. Loma tosiaan lähenee loppuaan ja on varmasti paljon ilmoista kiinni, mitä tulee viikonlopun aikana tehtyä, mutta uskon, että siihen mahtuu myös lepoa.

   Poista
 8. Kaunis teillä on tuo piha. Se ihan totta, että hommansa ne vaatii. Nyt nauti kun sade sopiva syy pysyä pois sieltä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne ♥ Mä nin tykkään maata selälläni sängyssä ja kuunnella sateen ropinaa. Silloin varmasti relaakin kaikista parhaiten, kun voi tehdä sen sateen vuoksi hyvällä omallatunnolla, hih...

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan