Kaikenlaisia harrastuksia

25.11.2014

Heipä hei! Reissuväsymys alkaa pikku hiljaa helpottaa ja kintutkaan eivät ole enää kipeät. Niimpä tässä aletaan olemaan taas iskussa ja valmiina suuntaamaan katseet kohti loppuviikon tapahtumia. Joulun lähestyessä minulla lisääntyvät myös nuo kynttiläkutsut. Tällä viikolla pääsen esittelemään noita PartyLiten ihanuuksia kolmeen eri kotiin. Vähän jännittää kyllä tuo huominen reissu, kun en ole aiemmin käynyt tuon emännän luona ja olisi tarkoitus suunnistaa taas maalle peltojen keskelle. Nyt olisi kai vaan pakko uskoa sitä navia, että varmasti löydän perille. Vaikeaahan se voi olla, nimittäin se navin uskominen, mutta yritän parhaani.

 Mies on taas pitänyt huushollia pystyssä, kun äiti-ihminen on ollut töissä ja harrastanut. Hyvä niin! Ilman miehen panostusta ei niin vain lähdettäisi kutsuilemaan ja tapaamaan ystäviä. Aiemmin olen hiukan potenut huonoa omaatuntoa siitä, jos minulla on paljon omia menoja. Tiedän, ettei tarvitsisi, mutta niin vain on tapahtunut. Uskon, että syy siihen, miksi olen tuntenut näin, on siinä, että vasta nyt viimeisen viiden vuoden aikana, minkä olen ollut yhdessä nykyisen mieheni kanssa, olen päässyt menemään johonkin myös yksin. Minulta on vienyt aikansa ennenkuin olen pystynyt sisäistämään, että minullakin on siihen oikeus. Eiköhän se mies sitten sano, jos äiti-ihmistä näkyy liian harvoin kotona?!


Mies on sitten puolestaan taas harrastanut kotosalla. Sytykeruusuja on jo kaksi isoa korillista odottamassa pakkaamista. Aiomme antaa niitä joululahjaksi, mutta osan pidämme myös itse. Hän oli oikein käynyt ostamassa niihin hilettäkin, joilla saikin mukavasti niihin lisänäköä (hilettä ei vielä yläkuvassa). Lisäksi mies oli tehnyt viikonloppuna ihan mielettömän ihanan lyhdyn tyhjästä kurkkupurkista. Purkki on maalattu mustaksi ja purkin kylkeen hän oli tehnyt piikillä eli purasimella tähtikuvion (minkäs muunkaan, hih...). Valo tulee ihanasti noista reijistä ulos. Oih, musta tää vaan on niin hieno!


 Perjantaisella blogitapaamisella keskustelimme myös blogien ulkoasun muokkaamisesta. Joku vinkkasikin eräästä blogista, joka sisältää pelkästään bloggaamiseen liittyviä ohjeita. Jos haluat käydä tutustumassa, pääset sinne TÄSTÄ. Itsekin kävin tutustumassa tuohon blogiin ja innostuin sitten kokeilemaan mm.bannerin tekoa. Noh, naisen mieli on aika ailahtelevainen ja eihän se homma jäänyt pelkästään bannerin lisäämiseksi, vaan kaikki meni taas ihan uusiksi. Oliko yllätys? Blogin nimenkin menin sitten sunnuntaina vaihtamaan, kun esikoiselta tuli niin hyvä ehdotus nimeksi, etten vaan yksinkertaisesti voinut jättää sitä käyttämättä. Nyt nimi on lopullinen eikä enää muutu. Ulkoasusta en mene lupaamaan mitään. Onhan tää nyt nähty jo niin monta kertaa, hih...

12 kommenttia:

  1. Ihana askartelijapariskunta! :D <3 Hieno lyhty ja noi sytykeruusut on ihania, mun pitäis tehdä niitä myös. :)
    Ja Pink bubble on ihan huippublogi, moooooonenmonta hyvää vinkkiä saanut sieltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Minunkin täytyy vielä oikein ajan kanssa tutustua tuonne Pink bubbleen. Ihan huippu blogi kyllä...täynnä tietoa!

      Poista
  2. Anonyymi25.11.14

    Mä jo ehdin ajatella että "ai jaa, seuraanko mä tämänkin nimistä blogia... :-D " mutta tuttu muruhan se täältä löytyi! Sytykeruusut on ihania; oikeasti aivan älyttömän käteviä, tosi kauniita ja halpoja lahjoja. LIsäksi niitä on kiva tehdä!!
    Haa, tonne vinkkiblogiin pitääkin mennä vilkaisemaan, josko minäkin keksisin jotain uutta (ja halpaa) tuonne mun "majaani".
    Vietähän kiviat partyillat ja hyvää myyntiä!
    K. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että löysit uudistuneeseen blogiini! Nimenvaihdossahan aina piilee se vaara, että menettää lukijoita. Mies on tosiaan meillä innostunut tehtailemaan noita ruusuja ja sai eräänä päivänä pojankin innostumaan hommasta. Hienoa! Käyhän kurkkaamassa Pink bubblea, jos sieltä tietomerestä löytyisi jotain sinullekin. Nyt eletään tosiaan kynttiläsesonkia ja kaikki tilaukset ehtii vielä hyvin jouluksi, joten olen toiveikas myyntien suhteen =)

      Poista
  3. Tuota linkkiä olen muutamasti jo lukenut ja opetellu sieltä uusia asioita..
    Mukavaa loppuviikkoa, kaiken homman kanssa, minäkin äitinä olen paljon poissa varsinkin iltaisin töissä, mutta loppuviikko menee sujuvasti niinkin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä tosi hyvä blogi kaikille bloggareille...paljon erilaista tietoa! Mukavaa loppuviikkoa sinullekin, Marika!

      Poista
  4. Anonyymi26.11.14

    täytyypä käydä itsekin lukemassa,jos löytäisin omaani blogiini myös vinkkejä :)ihani no sytykeruusut,minullaki niitä suunnitelmissa tehdä ja ved joululahjaksi rakkaill <3 kaunis lyhty,taitava sinun miehesi tosiaan on :) mukavaa loppuviikkoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä. Blogista löytyy ihan valtavasti tietoa ja hyviä ohjeita, kun vaan jaksaa kahlata/lukea blogia läpi.

      Mies osaa kyllä suunnitella ja tehdä kaikenlaista...ja yllättää, kuten nyt tämän lyhdyn kanssa.

      Mukavaa loppuviikkoa Sinullekin!

      Poista
  5. Voi vinde, mie niin tunnen sun "tuskan" tuosta huonosta omasta tunnosta...mun on todella vaikeaa olla monta iltaa pois kotoa, jos vielä sattuu olemaan päivät töitä. Mun mies harrastaa kalastusta ja kauden aikana tulee lukemattomia koko päivän reissuja, alkukesän kahden viikon ahvenanmaanmatkoista puhumattakaan. Eli mun ei todellakaan tarvisi kokea huonoa omaatuntoa, mutta lasten takiahan sitä podenkin. Kyllähän meillä äideilläkin pitää olla omia harrastuksia ;)

    Ja hienot bannerit oletkin osannut tehdä, minähän tyydyin vain ihan valokuvan lisäämään banneriksi. Ja tykkäysnapitkin löytyy :O Taitava askartelija pariskunta muutenkin. Ihana mies kun ymmärtää somisteiden päälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minusta sinun bannerisi on todella upea ja kaunis. Kuvabanneri sopii tosi hyvin blogiisi, missä on muutenkin paljon ihania ja laadukkaita kuvia. Itse yritin tehdä monenlaista ja tämän lopullisen huitaisin sitten lopulta aika nopsaan.

      Mies tykkää kyllä myös sisustaa ja laittaa kotia. Tämä on vähän niinkuin meidän yhteinen harrastus. =)

      Poista
  6. Ihanat ruusut, upea tähti purkki ja vitsit mikä mies!!!! :) Ja tietysti sinä :D Jotenkin ihanan herkkä tää blogin ulkoasu ja kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja! Olen sanaton...kerrakin ;) Itsekin kyllä tykkään nyt bloin ulkoasusta. Tää on jotenkin selkeämpi kuin edeltäjänsä. Fonttien kanssa pähkäilin pitkään. Minun täytyi miettiä tarkkaan, mikä fontt spii mihinkin, että fontin koko on oikea ja että itse blogiteksti olisi mahdollisimman helppolukuista. Tosi monta pikku asiaa pitää huomioida.

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan