Terassin uusi ilme

22.8.2015







 Innotuin vähän laittelemaan meidän terassille uutta ilmettä. Terassi on tosi pieni ja sijaitsee tuossa sisäänkäynnin yhteydessä. Vein terassilta pois pitkän penkin kesähuoneeseen ja laitoin tilalle noita miehen tekemiä puulaatikoita. Laatikoihin sitten laittelin mun talolyhdyt, puoliksi kuoleet pelargoniat kesähuoneelta, jotka joku "viherpeukalo" oli unohtanut kesähuoneelle oman onnensa nojaan. Hups, ja vähän muutakin vanhaa somistetta!

Nuo tuolit on uusia. Pinkin jakkaran ostin clasulta puoleen hintaan. Jakkarasta oli vähän lähtenyt parista kohtaa maalia, mutta se ei minua haitannut. 2,50e hinta miellytti minua. Sitten tuo toinen tuoli. Aaah, mikä löytö! Mies toi sen kierrätyspisteestä, kun vei sinne pahveja. Toisen romu on toisen aarre. Musta toi tuoli vaan on niiiin ihana ♥ Istua se ei kestä, mutta on kaunis koriste ja jos pikku tuennan tekee istuinosan alle, siihen voi laittaa vaikka kukan.

Terassin toisella puolella on keittiön ikkuna ja sen alla pieni pyöreä pöytä ja kaksi tuolia. Siinä miehen kanssa istuskellaan aina iltaisin saunan jälkeen ja haistellaan ulkoilmaa. Kovasti mielessä pyörii jo meillä kummallakin isomman terassin rakentaminen tuonne talon toiseen päähän. Ehkäpä jo ensi kesänä vilvoitellaan siellä kuumien löylyjen jälkeen?!

26 kommenttia:

  1. Noi puulaatikot on tosi kätsyjä. Pitäisi omankin miehen pyytää tekemään mulle tollaisia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Näille löytyy kyllä niin paljon erilaisia käyttötarkoituksia. Vain mielikuvitus on rajana.

      Poista
  2. Noi laatikot on niin ihanat.
    Minäkin juuri löysin vaaleanpunaisena tuollaisen pinkin tuolin, sai tyttö oman yöpöydän :)
    Kierrättäminen on niin mukavaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika ♥ Kyllä, kierräminen on niin hyvä juttu! Aina ei tarvitse ostaa uutta.

      Poista
  3. Mukavaa, kun on mies joka osaa ja saa aikaan. Eipä silti, kiitettävästi minullakin puoliso toteuttaa to do -listan toiveita. Sillä listalla vaan on jo niin paljon kaikenlaista, että taidanpa itse kokeilla syntyisikö muutama puulaatikko. Löysin varastostamme vanhoja, jotka päätyivät meillä eteisen säilytyskalusteiksi, mutta enemmänkin niitä voisi olla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Kiva, kun poikkesit blogiini. Meillä naisilla tuppaa noita ideoita syntymään ja kerääntymään oikein jonoksi asti tuolle to do-listalle. Hienoa, jos itsekin osaat tehdä. Mä en kyllä saisi minkäänlaista puulaatikkoa aikaiseksi.

      Poista
  4. Nuo laatikot on kyllä niin makeita.

    VastaaPoista
  5. Kaunista ja tunnelmallista!
    Oikein mukavaa lauantaita sinne<3
    Täällä meillä on tosi lämpöinen ja aurinkoinen päivä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari ♥ Täälä oli myös eilen oikein kaunis ja aurinkoinen päivä. Oli mukavaa istua tuolla lehmusten alla varjossa ja vain nauttia lämmöstä....ja kylmästä juomasta.

      Poista
  6. Ihana hyllykky noista laatikoista tulikin ja tosiaan terassin ilme muuttui ihan toiseksi.
    Ihanaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  7. Ihan mahtavat laatikot! Noista voisi kasata vaikka kirjahyllyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ No, näistä tosiaan saisi vaikka minkälaisen hyllykön! Käyttötarkoituksia on monia; säilytykseen, hyllyiksi, yöpöydäksi....jne.

      Poista
  8. Oi miten romanttisen näköistä!

    VastaaPoista
  9. Niin on nättiä! Ja räsymatot ihan piste ii:n päälle <3

    VastaaPoista
  10. No etpä suotta innostunut kun tuli niin nättiä lopputulosta <3 Kivasti oot käyttänny noita puulaatikoita hyödyksi, siitä ne ajatukset lähtee ;) Jospa vaikka ensi kesänä sitte kilistellään teidän uudella terdellä ;) Minä oon taas ollu täällä into pinkeenä kun fyssarin teippaukset autto nopsasti ja tänään niin innoissani viritin puhtaat ektorpin päälliset sohville ja miehen pesemän maton lattialle. Vaikka oli jokusen verran kuumah niin oli kynttilöitäkin sytyteltävä, niin tunnelmallisia alkaa olla nää illat että TYKKÄÄN <3 Oikein rentoa pyhää ja minä teekuppien kanssa sinua täällä odottelen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja ♥ No, toivottavasti saadaan ensi kesän aikana se uusi terassi! Se onkin sitten vähän isompi projekti, mutta niiin odotettu. Kiva kuulla, että olo on helpottunut. Samalla se mielikin piristyy ja aina siivoilujen jälkeen on niin ihana fiilis itselläkin. Meilläkin paloi eilen ulkona "muutama" lyhty ja tuikku, hih...kaunista ♥

      Poista
  11. Ihanan näköistä. Nuo puulaatikot ovat kyllä tosi käytännöllisiä ja näyttävät kivoilta.

    VastaaPoista
  12. Kiitos Kati ♥ Mäkin tykkään näistä tosi paljon. Itsellä on myös kaksi oikein vanhaa puulaatikkoa. Liekkö niissä joskus kauan sitten kuljetettu hedelmiä?!

    VastaaPoista
  13. Niin kiva tunnelma, nuo puulaatikot ovat todella kivoja, hieno tuo jakkaralöytö ja mikä hinta! Kivaa kun miehesi osaa tuoda tuollaisia kivoja ja persoonallisia löytöjä kotiin. <3 Upea räsymatto, jetsulleen minun värit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jakkara oli todellakin löytö. Kerrankin olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Mies tykkää myös laitella kotia ja tietää, mistä minä tykkään. Aina välillä sitten aarteita nähtyään, tuo niitä kotiin tuliaisina. Räsymatto on yksi kesän kirppislöydöistä. Hintaa oli 4e. Ei paha!

      Poista
  14. Niin viihtyisää ja tunnelmallista! :)

    VastaaPoista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan