Kesäretkellä Ystävän kanssa ♥

21.7.2015

Minulle tarjoutui viime sunnuntaina mahdollisuus lähteä käymään Vanhassa Porvoossa. Ystäväni Katja, Sydämellä tehtyä-blogista, pyysi minua mukaan, kun oli lähdössä tyttäriensä kanssa tuolla käymään. No, minähän olen aina valmis tuollaisiin retkiin, jos autossa kerta oli tilaa. Päivä valkeni kirkkaana ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, kun starttasimme matkaan. Katjan tytöillä oli myös kaveri matkassa mukana, joten pian auton täytti viiden naisen innostunut puheensorina ja naurunpyrskähdykset.

Keväällä kävin ensimmäisen kerran kiertelemässä noilla muhkuraisilla nupulakivikaduilla mieheni kanssa ja silloin päätin, että kesällä tulen vielä uudestaan. Tuossa miljöössä, taloissa, pikku puodeissa ja ihanissa kahviloissa on niin oma tunnelmansa, että tälläinen sisustushörhö ei voi olla tuolla viihtymättä. Keväisestä reissusta voit lukea täältä.
 
 


Retken varmasti yksi parhaista hetkistä oli päästä hiplailemaan ja ihastelemaan sisustuspuotien tarjontaa. Kyllähän niissä oli tarjolla vaikka minkälaista ihanaa ♥ Hintataso oli aika korkea, mutta aina pyrin kutenkin jonkun pienen jutun siitä huolimatta ostamaan itselleni muistoksi mukavasta päivästä ja paikasta. Niin nytkin ♥ Uusia ideoita ja sisustusintoa toimme kotiin sitten huomattavasti enemmän, hih..
 


Tämä musta-valkoisuus on alkanut viehättää mua entistä enemmän...

....samoin noi kaikki tekstiastiat.

 
Toinen hyvin tärkeä asia minulle tälläisellä retkellä on poikkeaminen kahville, johonkin ihanaan ja tunnelmalliseen kahvillaan. Tällä kertaa valitsimme meille entuudestaan tuntemattoman paikan. Kahvila oli sisustettu todella kauniisti vanhaan tyyliin ja ensimmäiset huokaukset kuuluivat heti astuessamme ovesta sisään. Toinen huokaus kuului sitten kai istahtaessa pöytään rutkasti kevyemmän rahapussin kanssa. Hintavat olivat leivokset ja limsat, mutta oli se kuitenkin hintansa arvoista ja eihän tälläisestä pääse joka päivä nauttimaan.
 

Päivä oli kaikin puolin onnistunut ja sadekin alkoi vasta juuri, kun olimme lähdössä kävelemään takaisin autolle. Kiitos Katja, että pyysit minua mukaan ♥ Allekirjoitan nuo oman blogisi puolella lausumasi sanat siitä, kuinka ihanaa on löytää vielä aikuisiällä samanhenkisiä ystäviä, joiden kanssa voi jakaa niin ilot kuin surutkin ja varsinkin nämä sydäntä niin lähellä olevat sisustus- ja blogijutut ♥
 

20 kommenttia:

 1. Sinulla on ollut mukava päivä.
  Vanhassa Porvoossa on aina ihana piipahtaa ja pikkuputiikkeja on kiva kierrellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Ihanaa, että kohtuullisen ajomatkan päässä on tuollainen paikka, missä voi käydä aina välillä vähän fiilistelemässä ♥

   Poista
 2. Vanha Porvoo on niin ihana ! Samanhenkiset löytävät toisensa :)

  VastaaPoista
 3. Ihania pikkuputiikkeja ja suloista tunnelmaa.Vanha Porvoo on niin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, juurikin tuota ♥ Tunnelma on niin ihana ja nuo putiikit, huoh...

   Poista
 4. Voi ei, mitä ihania putiikkeja!
  Enpä ole tuolla koskaa käyny, mutta nytpä tiänki, minne seuraavalla Suomen reissulla mennään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Uskon, että tykkäisit. Tuolla vanhassa kaupungissa voi myös yöpyä. Olis varmaan ihan mielettömän ihanaa ♥

   Poista
  2. Tuollaiset retket ovat ihania ♥ Hauska idea nuo kuvien pelargoniat marjapoimurissa! Mukavaa päivää sinulle Krisse ♥

   Poista
  3. Ne piristävät päivää ja niiden voimalla jaksaa taas kummasti arjessa. Mukavaa päivää Sinullekin, P ♥

   Poista
 5. Oih, mikä putiikki ja ihanan näköinen kahvila. Toivoo pääsevänsä piakkoin Porvooseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla kyllä sielu lepää. Toivottavast ipääset käymään!

   Poista
 6. Kauniita asioita olet kuvannut! Mäkin jaksan aina vaan ihastella, vaikka pääsen usein käymään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa ♥ Mä luulen, ettei me sisustusihmiset koskaan kyllästytä tälläiseen :)

   Poista
 7. Kiitos Krisse itsellesi mukavasta seurasta ja eihän me tätä nyt viimoseksi jätetä, eihän ;) <3 Oli kyllä ihana paikka ja joulun alla tuonne täytyy singahtaa uudelleen!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tosiaankaan! Jouluinen Porvoo on pakko päästä näkemään ja fiilistelemään ♥

   Poista
 8. Ihana sisustusretki! Minäkin tykkään (kaikesta) missä on tekstiä. En ole vieläkään kyllästynyt niihin vaikka niitä on melkein joka paikassa :) Onko tuo kahvila Helmi?

  VastaaPoista
 9. Voi tuo Vanha Porvoo on kyllä niin ihana ja niissä sisustuspuodeissa on myös tullut joskus pyörittyä. Hinnathan niissä on toki kovat, niinkuin useinmiten sisutuspuodeissa tahtoo olla. Itse rakastan käydä tuollaisissa putiikeissa, vaikka vain katselemassa:)
  Minä olen myös tehnyt muutamia ihania "ihmislöytöjä" blogimaailmasta ja heistä on tullut läheisiä ystäviä. Ihana kun löytää sellaisen ihmisen jonka kanssa synkkaa ja vielä aikuisena:)
  Olen sinun uusi 60. jäsenesi. Tervetuloa vastavierailulle blogiini, jossa myös sisutetaan, tehdään käsitöitä ja kokeillaan kosmetiikkaakin: http://kristallikimara.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja tervetuloa lukijakseni ♥ Toivottavasti viihdyt blogini parissa. Tulen ehdottomasti myös vastavierailulle sinunkin blogiisi. Kiva, kun vinkkasit siitä!

   Minusta on myös kiva vain kierrellä noissa puodeissa, vaikkei välttämättä mitään ostaisikaan. Noiden puotien tunnelma on vaan niin ihana ♥

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan