Joulu lähestyy ♥

12.12.2017





Ensi viikolla on joulu. Tänään olisi pitänyt lähettää joulukortit, mutta toissa iltana muistin vasta koko asian. Niinpä askartelen muutaman joulukortin ja laitan ne "pakettikortteina" läheisilleni. En siis tänä(kään) jouluna meinaa ehtiä mukaan. Miten ihmeessä tämä aika menee näin nopsaan? Tiedän kyllä syyn. Olen todella lahjakas järjestämään itselleni päiviin täytettä ja sitten kaikki muu jää. Joululomankin tulen pääosin viettämään keikkatöissä, hups!

Vähän olen kuitenkin ehtinyt jo laitella kotiin joulua. Kuusi on koristeltu, muutama tonttu on hyppelehtinyt ulos laatikosta ja himmeli roikkuu katosta. Noh, mitäs sitä vielä muuta tarvitsisi? Varmasti paljonkin, mutta meillä ei oikein muita joulukoristeita edes ole. Joka joulu olen jonkun tontun ostanut lisää ja mieluiten alennusmyynneistä. Niin teen varmasti tänäkin vuonna. Cittarista löysin edullisen huonekuusen, johon virittelin rautalankavalot. Kuusi RM:n ruukkuun ja ruukku kuistin pöydälle. Tuonne kuistille on ollut vaikea laittaa mitään valosarjoja tms, kun siellä ei ole pistorasioita oikeilla kohdilla. Nuo pattereilla toimivat rautalankavalot pelastivat tilanteen. Tykkään ♥ Muutenkin tykkään, että jouluna on kukkia. Hyasintti tuoksuu ihan joululta ja niitä meiltä jo pari löytyykin. Amaryllis on niin kaunis sekä leikkona että ruukussa. Joulutähti on sitten se perinteisin joulukukka. Itse pidän siitä eniten valkoisena.

Tänään täällä meillä on ollut ihan mieletön lumimyräkkä. Lunta on tullut päivän aikana reilusti yli kymmenen senttiä. Koulupäivän jälkeen sain hetken harjailla autoa paksun lumivaipan alta. Ajokeli oli huono, mutta ulkona oli niin kaunista. Nyt toivon koko sydämestäni pientä pakkasta, ettei kaikki lumet taas kerran sulaisi pois. Valkoinen joulu olisi ihan täydellinen. Minulle kun tunnelma on joulussa tosi tärkeä juttu. Mitkä asiat sinulle ovat tärkeitä jouluna? Muistitko sinä lähettää joulukortit vai käytätkö sähköisiä kortteja?


16 kommenttia:

  1. No ihan viime tinkaan meni kortit mulla... varmaan puoli tuntia ennen "H-hetkeä" lähti meiltä se punainen kuori postiin... Jotenkin vasta sunnuntaina minäkin tajusin, että siis ne kortit todellakin pitäis pikaisesti saada laitettua! Karsin kortteja tänä(kin) vuonna rutkasti, ja ensi vuonna taitaa vielä muutama sieltä listalta kyllä pudota pois.

    Yhtään ei ole vieläkään jouluinen fiilis. Ihan tajutonta, että joulu on jo ensi viikolla!! Jos viikonloppuna koittaisi vähän jostain sitä fiilistä tiristellä ja edes lapsille jotain lahjan tynkää hommailla. Ja vaikka vähän koristuksia laitella. Ja ees vaikka hyasintteja vois ostaa pari, ne on ihania ja ne tuoksuu joululle.

    Voi että... jos ei viime vuosina ole oikein tuo joulufiilis mua saavuttanut kunnolla, niin tänä vuonna ei sitten senkään vertaa. En oikein tajua, miksi näin. Olen mielestäni aiemmin ollut jouluihminen, intoillut siitä jo etukäteen, näpertänyt lahjoja jne. No, mulla on ensi viikko lomaa. Jos silloin sitten viimein saisin vaikka tartuttua siihen ompelukoneeseenkin... (edelleenkin ne suunnitellut lahjalapaset aloittamatta...)

    Toivotaan, että edes osa lumista nyt pysyis... mies tuli äsken autotallista sisälle ja sanoi, että siellä sataa vettä. Mukavaa viikon jatkoa sinne, ja tsemppiä töihin ja muualle! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Heli ♥ Kyllähän meillä varmasti on vaikuttanut paljon tuo, kun kaikki aika menee opiskeluihin, niin ei oikein ehdi edes ajattelemaan muuta. Meillä tarkoitus perjantaina käydä ostamassa vähän lahjoja, mitä nyt sitten vähän aiomme hommata. Lahjahommat kun saa hoidettua niin kaikki muu menee sitten ihan rennosti hyggeilyn ohessa.

      Kivaa viikon jatkoa sinullekin, Heli ♥

      Poista
  2. Niinhän se uhkaavasti lähestyy. :D En laittanut kortteja minäkään, ihan hullun hommaa minusta, aikani sitä rumbaa jaksoin kunnes päätin että ehkä elämä jatkuu ilman minun korttejanikin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin lähetin aikoinaan monia kymmeniä joulukortteja. Niihin upposi kyllä aika iso summa rahaakin. Kyllähän sitä joulua voi toivotella muillakin tavoilla.

      Poista
  3. Lunta on sadellut tänään kyllä runsaaasti, toivottavasti ei häviä yhtä nopeasti kun tuli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään on ollut tosi liukasta, kun ainakin yöllä oli pakkasta. Toivotaan, että ilma pysyy pakkasella joulun yli jaa saamme valkoisen joulun ♥

      Poista
  4. Täälläkin sataa lunta koko ajan, ainakin valkoinen joulu on varma asia :)
    Tänään kirjoittelin vasta minäkin joulukortit, monta juttua on vielä hoidettava ja joulukin on kai osittain töitä, aika kuluu liian nopeaan!

    Mukavia joulunalus päiviä sulle ja tsemppejä koulunpenkille ja ajelehan varovasti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sari ♥ Minäkin olen joulun pyhät töissä, muttaa aattona aion nauttia joulusta läheisteni kanssa ♥ Mukavaa joulun odotusta Sinullekin, Sari ♥

      Poista
  5. Ihania kuvia, niin kauniita ja jouluisia❤️ Toivotaan kovasti että saataisiin valkea joulu! Minulla on muutamat vaki kortit jotka lähetän joka joulu:) Joulussa odotan eniten tunnelmaa ja mukavaa yhdessä oloa. Leppoisaa viikon jatkoa ja joulun odottelua❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Päde ♥ Valkea joulu kyllä kruunaisi kaiken. Silloin joulun tunnelma olisi ihan parhaimmillaan. Kivaa loppuviikkoa Sinullekin ♥

      Poista
  6. Kivan jouluisia kuvia :) Meille joulu on tullut vain hyasinttien ja jouluruusun myötä. Ja totta kai joulutähdet ovat jo ikkuinoissa. Muuten laitan joulukoristeet esille vasta paria päivää ennen joulua koska meillähän joulua vietetään Nuutinpäivään saakka tammikuussa.
    Tsemppiä sinulle ja kyllä se joulu tulee ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marjo ♥ Minulle tulee usein jouluähky jo pian vuodenvaihteen jälkeen, mutta minä aloitankin jouluisesta tunnelmasta nauttimisen jo ensimmäisen adventin aikaan. Minusta joulussa onkin parasta sen odotus. Mukaavaa joulun odotusta Sinullekin, Marjo ♥

      Poista
  7. Ihania kuvia ♥ Mulla meni korttien lähetys viime tippaan mutta ehtisi just ja just eilen postiin.On käynyt joskus niinkin että unohtuneet lähettää vaikka jo merkitkin liimattuina :D
    Meillä on jo kuusi, joitain koristeita ja eilen ostin jouluistutuksen ja näillä mennään.
    Ihanaa joulun aikaa Krisse ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Maiccu ♥ Voi ei, varmasti harmittaa, jos unohtaa viedä kortit postiin, kun niissä on jo merkitkin!? Onneksi tänä vuonna ehdit "ajoissa". Ihanaa joulun aikaa Sinullekin, Maiccu ♥

      Poista
  8. Hauskoja tonttuja, kiva kun istuskelevat missä vain.
    Mulla ei ole kuusta, mutta muuta jouluista on aika paljon.
    Kynttilöitä palaa !!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tuija ♥ Minäkin tykkään poltella paljon kynttilöitä. Niillä saa niin ihanan tunnelman kotiin. Itse haluaisin lisään joulukoristeita, kun yksi vuosi hävitin aika paljon vanhoja koristeita pois.

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan