Loviisan Wanhat Talot ♥

24.8.2016

En ole koskaan käynyt Loviisassa, vaikka meiltä ei sinne ole matkaa kuin noin 60km. Olen kuullut, että kyseessä on kaunis ja idyllinen kaupunki, jossa on ihania, vanhoja puutaloja. Minusta on äärettömän ihanaa, että vielä joissain kaupungeissa on säilytetty näitä ihania puutalokortteleita. Loviisan vanhat talot ovat yli sata vuotta vanhoja. Talot ovat käsittääkseni kaikki yksityisomistuksessa. Talojen omistajat ovat kunnostaneet niitä vuosien kuluessa ja useimmista niistä löytyy myös kaunis piha/pihapiiri. Joka vuosi elokuun viimeisenä viikonloppuna nämä yksityiset kodit avaavat ovensa ja niissä voi siis kuka tahansa poiketa vierailulla.

Riesamaa
Villa Ekholm
Villa lilla gulaVilla Degerby
Stengård
Villa Jose
Villa Linnea. Pohjoinen Tullitie 9, Norrtullsvägen 9
Villa Hanna

Itselläni oli tarkoitus tänä vuonna osallistua ensimmäisen kerran tulevana lauantaina tähän tapahtumaan, mutta viime viikon tapahtumat estävät sen nyt ikävä kyllä minun kohdallani. Mutta menkää te, suosittelen lämpimästi. Keräsin tähän postaukseen teille tuolta Loviisan Wanhojen Talojen fb-sivuilta muutamia herkkupaloja, jotka miellytti eniten minun silmääni. Kuvat eivät siis ole omiani. Loviisan wanhat Talot avaavat siis ovensa ensi lauantaina ja ovat auki vielä sunnuntainkin. Alueella vallitsee varmasti kiva tunnelma. Talojen omistajat ovat todella vieraanvaraisia, joten ympäri kaupunkia on myös paikallisten asukkaiden pitämiä kirpputoreja ja pop-up kahviloita. Lisää tietoa tapahtumasta löydät tapahtuman nettisivuilta.

10 kommenttia:

 1. Miten kauniita koteja ja taloja!!
  Ihania!
  Lempeää elokuun viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Susanna ♥ Tuolla olisi kyllä ollut niin kiva päästä käymään.

   Poista
 2. Onpas hienoja taloja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, niin kauniita ja kodikkaita ♥

   Poista
 3. Aivan ihania taloja. Kodikkaan näköisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Olen niin harmissani, kun en päässyt tänäkään vuonna tuonne kiertelemään ja tutustumaan noihin koteihin. Onneksi joulun alla on vastaava tapahtuma ♥

   Poista
 4. Kivaa nähdä kuviani täällä :-) Ja kiitos siitä kun etukäteen mainostit tapahtumaa.
  Hyvää kesän ja syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Carita ♥ Mielelläni mainostan tälläistä tapahtumaa, josta aidosti pidän. Harmi, etten itse päässyt paikalle, mutta jospa joulun alla onnistaisi.

   Poista
  2. Anonyymi6.9.16

   Tervetuloa jouluna jo! Ja ensi kesänä!
   T. Carita

   Poista
  3. Kiitos, Carita ♥

   Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan