Varma syksyn merkki

6.9.2015

Viime sunnuntaina saimme viettää koko perheen kesken Huvipäivää Tykkimäen Huvipuistossa, Kouvolassa. Työnantajani on jo useiden vuosien ajan järjestänyt kyseisen Huvipäivän aina elokuun lopussa heti ensimmisenä sunnuntaina, kun huvipuisto on sulkenut ovensa siltä kesältä. Tuolloin kaikki huvipuiston laitteet ovat vapaassa käytössä, tarjolla on ilmainen keittolounas, tavarantoimittajat esittelevät ja maistattavat syksyn uutuuksia ja henkilökuntakerho myy arpoja. Tänä vuonna sääkin suosi suurimman osan aikaa, vaikka kyllä sitä vettä sitten saatiin viimeisten tuntien aikana oikein kunnolla.
Meillä lapset alkavat jo hyvissä ajoin kesällä kyselemään, koska päästään taas Tykkimäelle viettämään yhdessä Huvipäivää. Lapset juoksevat innoissaan laitteesta toiseen niin, etteivät meinaa malttaa välillä edes lähteä syömään. Itse en nosta hurjista laitteista piittaa. Ne eivät vain ole tehty minua varten vai ikäkö se jo vaikuttaa tähänkin asiaan, ettei vaan pysty enää niihin menemään!? Huvipäivä on tarkoitettu työntekijöille ja heidän kotona asuville lapsilleen. Mukaan saan ottaa myös lapsenlapsia. Niinpä mekin otimme jälleen tänä vuonna vanhemman lapsenlapsistamme mukaan. Hän onkin jo kokenut Huvipäivä kävijä. Tämä oli jo kolmas kerta Tykkimäellä. Ensi vuonna otetaan sitten pikku veikkakin mukaan.Henkilökuntakerhon arpajaisissa oli tosi hyvät palkinnot. Onni ei suosinut tällä(kään) kertaa meidän perhettä, mutta oli ilo olla ojentamassa hyviä palkintoja niiden onnellisille voittajille. Myös pääsylippujen kesken on joka vuosi arvottu joku tosi hyvä palkinto. Viime vuonna se oli tv, toissa vuonna tabletti ja tänä vuonna kännykkä. Henkilökuntakerhon arpajaisten pääpalkintona oli ihana Jopo ♥


Nyt on siis taas yksi Huvipäivä taakse jäänyttä elämää. Tästä on hyvä jatkaa syksyä eteenpäin. Lapset ahertavat kouluissaan, F uudessa päiväkodissa ja me, vanhemmat, ainakin toistaiseksi vielä molemmat tuolla töissä. Huvipäivä on meidän perheelle yksi syksyn merkeistä. Mistä teillä tietää, että syksy on tullut?

12 kommenttia:

 1. Tykkimäellä en ole käytnyt, mutta olen kuullut paljon kehuja. Mahtava Jopo, kyllä kelpaisi. :) Tosin meidän pojalta varastettiin miltei heti maastonvärinen Jopo eli niiden kanssa saa hieman jännittää. ::)

  Kivaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jopo taitaa olla nyt joka nuoren ja lapsen unelmapyörä. Ihan kauheesti nykyään varastellaan noita pyöriä. Tosi kurjaa, kun pyörät on kuitenkin kalliita.

   Poista
 2. Kivoja tuollaiset huvipäivät! Mua ei myöskään enää saa edes kirveellä uhaten mihinkään hurjiin laitteisiin. Ei oikeastaan sen takia, että niistä tulisi huono olo, vaan sen takia, etten oikeasti uskalla! Kävin vuosi sitten kesällä Wasalandian Viikinkilaivassa ja melkein itkin, kun mua pelotti niin kovasti siellä ylhäällä. Olin ihan varma, että putoan :D Mutta mä ajattelen, että se on merkki siitä, että musta on nyt tullut järkevä aikuinen, jolla on hyvä itsesuojeluvaisto :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kävin viimeksi pari vuotta sitten juuri Huvipäivässä laiteessa ja pelkäsin myös, että putoan. Kyseessä oli juuri tuo kuvassakin oleva Trombi. Musta tuntui, että lennän noiden mäntyjen latvaan. Silloin päätin, ettei enää koskaan. Mulle riittää lasten karuselli. Siinäkin kyllä meinaa vähän huipata päästä :))

   Poista
 3. Koulukuvaus ja minulla tietenkin myös töissä valokuvaus on selvä merkki syksystä. Samoin metsäretkillä on jo alkanut luonto tuoksua syksyltä.
  Todella kiva, että firma järjestää tuollaisen rentoutumispäivän koko perheelle.
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiios Outi ♥ Ilmassa tuntuu ja näkyy jo selkeästi, että syksy on tullut. Huvipäivä on kyllä mukava juttu, varsinkin lapsille, kun meillä ei ainakaan ole ollut kesällä varaa mennä huvipuistoihin lasten kanssa. Useamman lapsen rannekkeet maksavat aika paljon.

   Poista
 4. Niin oikea pyörämerkki ;)

  VastaaPoista
 5. Tykkimäellä ollaan kerran käytykin, kun lapset olivat pieniä... kiva paikka oli!
  Tuollaiset päivät on kyllä hauskoja:)
  Mukavaa uutta pian alkavaa viikkoa sulle Krisse<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari ♥ Tykkimäki on löytänyt paikkansa muiden huvipuistojen joukossa. Kiva paikka tosiaan! Kesällä siellä järjestetään myös torstai-iltaisin live-konsertteja. Itse en vielä koskaan ole käynyt, mutta voin kuvitella, että siellä on kiva tunnelma.

   Poista
 6. Onpas kiva idea viettää tuollainen päivä yhdessä perheen ja tuttujen työkavereiden kanssa! :)
  Hmm, meillä varmin merkki syksyn saapumisesta on kynttilöiden polttamisen lisääntyminen ;) ja pipojen/hanskojen kaivaminen esille kesän jälkeen. ;) Jännä miten nämä kylmemmät aamut tulevat aina yhtä yllättäen! :D

  Minulla on muuten blogissani sinulle tunnustus! :)

  Auringonsäteitä syyspäiviisi! :)

  T: Emppu / Iloa & Unelmaa

  VastaaPoista
 7. Kynttilöiden polttaminen on myös meillä alkanut pikku hiljaa niin ulkona kuin sisälläkin. Tykkään kyllä syksystä tosi paljon. Syksy on minusta tosi tunnelmallista aikaa ♥ Hyvää vointia Sinulle, Emppu ♥ ja kiitos haasteesta!

  VastaaPoista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan