Hyvän mielen lauantai ♥

20.5.2015


Mies oli koko viikonlopun Ahveniston Moottoriradalla Rata-autojen SM-kisoissa. Niinpä minä suunnistin lauantaina prisman kautta äitini luo maalle. Olin luvannut tehdä äidin luona kevätsiivouksen. Matot ulos ja moppi heilumaan. Ai, kuinka itselle tulikin hyvä mieli siitä, kun pystyi auttamaan toista ja kun huomasi, kuinka hyvä mieli siitä tuli äidillekin. Omaatuntoani on monesti kolkuttanut, kun ihan liian harvoin olen ehtinyt siivoamaan äidin luo. Nyt se kuitenkin tuli tehtyä. Hyvä niin! Siivoilun lomasaa napsin muutamia kuvia äidin kauniista kodista ♥


 

Äitini pitää todella paljon kukista. Äitienpäivänä hän olikin saanut tuon ihan mahtavan hortensian. Itsellänikin oli viime kesänä kesähuoneessa kaksi valkoista hortensiaa. Viihtyivät siellä tosi hyvin koko kesän, joten tänäkin vuonna aion ostaa sinne ainakin yhden hortensian. Vaaleanpunainen voisi olla mun tämän kesän väri.
 
Mennessä ostin prisman puutarhamyymälästä äidille jo muutaman kesäkukan, jotka sitten istutin kahvihetken jälkeen ruukkuihin. Prismasta löytyi myös tuo ihana sinkkimalja noille pelargonioille sekä tuo suloinen enkeli. Lähteissä nostin pelargoniat kuitenkin vielä sisälle keittiön ikkunalle, etteivät palellu. Täällä meillä, kun on vielä ollut noita yöpakkasia. Joko sinä olet ostanut kesäkukkia vai hankitko niitä yleensä ollenkaan? Itselläni ei vielä ole kotona kuin orvokkeja.



Toivotaan, että ilmat alkavat nyt jo viimein vähän lämpiämään, jotta päästäisiin oikein kunnolla nauttimaan tuosta niin ihanasti vihertyneestä luonnosta ♥ Lapsillakin loppuu jo ensi viikolla koulu ja alkaa kesäloma eikä omaankaan kesälomaan ole enää pitkä aika.

 

12 kommenttia:

  1. Kauniita esineitä äitisi kodissa, sisustus-silmä on näköjään periytyvää laatua <3 Ihana tuollainen yhteinen päivä siivoillen ja puuhastellen, ainakin tulee oltua läsnä. Kallisarvoisia hetkiä :)

    Meilläkin on vasta pelargonia ja orvokkeja, kun on ollut niin kovin kylmä sää, etten ole viitsinyt ostaa enempää niitä paleltumaan. Mutta jospa tässä loppuviikosta hakisi muutaman lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kallisarvoisia hetkiä tosiaan ♥ Pitää ottaa tavaksi/tavoitteeksi että jatkossa edes kerran kuussa kävisin siivoamassa äidin luona.

      Pelargoniat ovat myös mun ostoslistalla. Voisi aluksi laittaa kuistille tai kesähuoneeseen, kun nuo ilma on niin kylmät ja sateiset vielä :(

      Poista
  2. Ihania retroesineitä ja muumejakin :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muumiastioita löytyy muistakin...keksipurkki, pikkuvati, pannunalunen.... ♥ Tuo punainen pata on oikea aarre ♥

      Poista
  3. Kauniita purkkeja äidilläsi! :)
    Upeannäköinen hortensia, kovin oon naapurin yhtä mahtavaa hortensiaa karehtinut! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Joskus nähnyt vastaavia kirpparilla,mutten ole raaskinut ostaa. Hortensia on kyllä kaunis kukka ♥

      Poista
  4. Kaunis koti äidilläsi! <3 Juuri tuollaista vanhaa kahvimyllyä olen itsekin monesti ihaillut vanhempieni luona käydessä. ;)
    Kesäkukkien hankinta taitaa siirtyä edelleen, sillä meillä on parveke vieläkin siivoamatta (olen odotellut isompaa siivous-inspiraatiota ja lämpimämpiä säitä). ;) Toivottavasti pian alkaisi ulkona tuo lämpötila olla paljon korkeampi!!

    Auringonsäteitä päivääsi! :)

    T: Emppu / Iloa & Unelmaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ♥ Kahvimyllyt ovat myös tosi ihania. Minäkin tykkään ♥ Vielähän noita kesäkukkia saa pitkän aikaan Onneksi. Ei minullakaan vielä itsellä ole. Aurinkoista loppuviikkoa Sinullekin Emppu ♥

      Poista
  5. Anonyymi20.5.15

    Kauniit kukat <3
    K ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukat on ihania, vaikka minä en mikään viherpeukalo olekaan ja meinaa aina unohtaa niiden kastelun.

      Poista
  6. Minäkin menossa huomenna äitini luokse, tosin en siivoamaan kun vain käväisemään, mutta kun loma alkaa niin laitan mopin heilumaan ajan kans :)

    VastaaPoista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan