Koukussa

25.8.2019

Hei, mitä teille kuuluu? Olen ollut viimeiset pari viikkoa ihan koukussa. Niin koukussa, että en ole oikein malttanut edes käydä täällä blogissakaan enkä myöskään kenenkään muunkaan blogissa. Kahden viikon täydellinen blogihiljaisuus tuli ihan vahingossa, mutta ehkä sellainen on välillä ihan hyväkin juttu. Päivät ovat menneet tietenkin töissä ja iltaisin olen sitten pääsääntöisesti ollut kotona. Hiukan sosiaalistakin elämää on sentään näiden viikkojen aikana ollut kiitos ystävien, lapsien ja sukulaisten. 

Mikä minua on sitten koukuttanut näiden kahden viikon aikana? No, kesän jäljiltä kaivoin langat ja puikot esille ja sittenhän se taas olikin menoa. Neuloosi iski salakavalasti ja lahjakassi alkoi jälleen täyttyä villasukilla. Ensin valmistui Novitan seikaveikan sateenkaarilangasta iloiset raitasukat ja sen jälkeen puikoille pääsi niinikään seiskaveikan raitalanka, mutta tällä kertaa sinisävyisenä. Viime jouluksi neuloin tuosta samaisesta langasta appiukolle unisukat. Pidän tosi paljon noista väreistä ja kun lankaa oli vielä melkein täysi kerä jäljellä, päätin neuloa sen sukiksi. Jouluna sitten joku miespuolinen läheiseni saa siitä kivat raitasukat lämmittämään varpaitaan. 

Neuloessa olen sitten katsellut ruudusta kotimaista suosikkisarjaa Sykettä. Löysin ensin aiemmin kesällä CMoresta kaksi viimeisintä tuotantokautta ja silloin jo tykästyin sarjaan. Pari viikkoa sitten löysin vahingossa ruutu.fi stä neljä ensimmäistä tuotantokautta. Pakkohan niitä oli sitten alkaa katsomaan, koska tuo sairaalamaailma on vaan jotenkin niin kiehtovaa. Lisäksi sarjassa on tuttuja, hyviä kotimaisia näyttelijöitä. Niinpä olen sitten neuloessani katsellut Sykettä ja jäänyt siihen ihan koukkuun. Jopa suosikkisarjani Emmerdale on saanut väistyä enkä ole malttanut katsoa sen uusia jaksoja vielä lainkaan. 










Mutta jotain muutakin olen siis malttanut tehdä. Sydämellä tehtyä blogin Katjan luona kävin yhtenä aamuna aamukahvilla. Kahvini sain juoda uudesta nuku hyvin-muumimukista, joka on siis ollut myynnissä vain IittalaShopeissa. Postauksen ensimmäinen kuva on siis otettu tuolta vierailulta Katjan suloisen kauniissa kodissa. Kaksi lapsistani asuu ihan meidän lähellä ja on tosi mukavaa, kun he aina välillä laittavat viestiä ja kysyvät saavatko tulla käymään. No tottakai saavat ♥ Tiistai-iltana appivanhempani piipahtivat meillä iltakahveilla ihan yllättäen, kun mieheni täytti maanantaina pyöreitä vuosia. Keskiviikkona minulla oli aikainen aamuvuoro ja sen jälkeen hain anopin kyytiin ja kävimme hiukan pyörimässä Kouvolan keskustassa. Kävimme mm. kahvilla Kahviputiikki Papulaarissa. Tuo ihanan tunnelmallinen kahvila onkin nimetty hyvin osuvasti kouvolalaisten toiseksi olohuoneeksi. Ihana paikka ja alakerrasta löytyy vielä Vintage&Design liike Korentotori, josta ei koskaan tiedä, mitä aarteita sieltä löytää. 

Eilen olin sitten Katin kanssa Loviisassa kiertelemässä kauniita vanhoja taloja, Loviisan Wanhat talot tapahtumassa. Ihana päivä ♥ Loviisan Wanhat talot ovat avoinna vielä tänäänkin ja itse olen hiukan suunnitellut, jos lähtisin katsastamaan etäkohteita Ruotsinpyhtäälle ja Ahvenkoskelle. Oletko sinä aikeissa mennä Loviisaan vai kävitkö jo eilen? Käytkö mieluummin katsomassa vanhoja taloja kuin uusia taloja asuntomessuilla? 

Aurinkoista sunnuntaita sinullekin ♥

25 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja tunnelmia ja värejä. Villasukat on parhautta ja itsehän en osaa niitä neuloa, joten arvostan tuota taitoa ja lahjoiksi saatuja villasukkia kovasti. Kylläpä kivoja villasukkaliineja olet siellä koukutellutkin.

    Aurinkoista sunnuntaita. 🌻🌞❤️🌞🌻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tiia ♥ Villasukat on todellakin parhautta ja niiden neulominen niin hyvä rentoutumismuoto työpäivän jälkeen ja muutenkin. Itsekin luulin, etten osaa niitä neuloa, mutta sitten vain viime syksynä kokeilin, opettelin kantapään neulomisen ja huomasin osaavani. Ihana tunne, kun huomaa oppivansa jotakin uutta.

      Aurinkoista uutta viikkoa sinulle, Tiia ♥

      Poista
  2. Tiian sanoin, ihania kuvia, tunnelmia ja värejä. Itsekin taidan kohta kaivaa langat esiin ja ruveta sukkaa kutomaan. Kesällä ei jostain syystä käsityöt innosta, mutta syksyn hämärtyvien iltojen myötä se innostus yleensä herää. Emmerdalesta en kuitenkaan jätä yhtäkään jaksoa katsomatta. Se on lempisarjani vaikka välillä meneekin hiukan överiksi. Ei voi pikku kylässä tapahtua niin paljon kaikenlaista kuin siellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Kristiina ♥ Kesällä minäkään en oikein innostunut neulomisesta, muutaman isoäidin neliön virkkasin, mutta en muuta. Elokuulla, kun ilmassa tuntuo syksyn sävähdys, kaivoin minäkin kutimeni esille ja aloin taas neuloa. Nyt se onkin sitten jokapäiväistä hommaa.

      Emmerdalessa tosiaankin sattuu ja tapahtuu ihan hurjasti kaikenlaista ja välillä menee tosiaankin överiksi. Kyllä minä meinaan katsoa kaikki nyt katsomatta jääneet jaksot, kunhan saan Syke-maratonini loppuun.

      Poista
  3. Oi että, ihanat koukutukset sinulla! Ja niin hurmaavat kototunnelmat. Teillä on niin kaunista!
    Minä koukutuin kesän aikan totaalisti Downton Abbeyyn. Tipahdin aikoinaan sen seuraamiselta, mikä harmitti moneen otteeseen. Nyt aukesi autuus, kun yleareenan kautta katselin kaikki kaudet.
    Elokuu on tuonut napakasti arkiset aikataulut ja työsara pitelee viikolla tiukasti imussaan. Huomaankin jälleen arkirumban ympäriltä, miten ensiarvoista on huolehtia omasta jaksamisesta ja hyvinvoinnista.
    Josko Loviisa olisi liki niin enpä empisi vaan kävisin ihastelemassa ihanat vanhat talot!

    Suloista sunnuntaita♥ Voi hyvin♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Hannah ♥ Pidän itsekin tosi paljon tästä meidän olo- ja ruokailuhuoneen tunnelmasta. Se on muovautunut vuosien mittaan tälläiseksi. Siis yleareenastahan minäkin nuo ensimmäiset kaudet löysin enkä ruudusta, kuten kirjoitin tuonne tekstiini. Itse en aikanaan päässyt kiinni tuohon Sykkeeseen, kun sarja alkoi, mutta nyt se uppoaa ja olen ihan koukussa. Työ pitää tosiaankin tiukasti imussaan ja välillä tuntuu, ettei oikein muuta ehdikään. Loviisa on ihana paikka ja sen vanhat talot niin kodikkaita ja tunnelmallisia. Missä päin asut? Olisiko teidän lähellä missään vastaavaa tapahtumaa?

      Mukavaa uutta viikkoa sinullekin, Hannah ♥

      Poista
  4. Anonyymi25.8.19

    On sullakin taas huvit http://katjansisustus.blogspot.com/.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neulominen on tosi rentouttavaa ja hyvää vastapainoa työlle. Olen iloinen, että opettelin sen viime syksynä uudelleen. Jos viittaat Katjan blogiosoitteella vierailuun hänen luonaan niin ystävien tapaaminen, jos mikä, on voimaannuttavaa ja auttaa jaksamaan kiireisenkin arjen keskellä. Ystävät ovat minulle todella tärkeitä ja olen onnellinen, että minulla on niitä.

      Kivaa uutta viikkoa sinullekin ♥

      Poista
  5. Kauniita villasukkia! Minä en enää osaa neuloa sukkia. Joudun ostamaan omani torilta, kun ei ole enää sukanneulojia suvussa jäljellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Rva Kepponen ♥ Oletko kokeillut uudestaan neulomista? Minäkin luulin, etten osaa, mutta Novitan hyvillä, kuvallisilla ohjeilla onnistuin ja opettelin homman uudestaan. Suosittelen kokeilemaan.

      Poista
  6. Oih mitkä sateenkaarisukat ♥ Jos saisin valita, menisin Loviisaan. Tosin mulla oli liput asuntomessuille, mutta annoin ne eteenpäin kuin ei keritty sinne.

    Kauniita kesäpäiviä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Maikku ♥ Loviisan Wanhat talot tapahtuma on kyllä ihana. Taloissa on paljon katseltavaa ja niistä saa myös kivoja ideoita oman kodin sisustamiseen. Suosittelen kyllä lämpimästi tuota Loviisan Wanhat talot tapahtumaa, koska siellä on silloin myös paljon muuta nähtävää ja koettavaa.

      Kaunista uutta viikkoa sinulle, Maikku ♥

      Poista
  7. Välillä on hyvä koukuttua jostakin muista kun somesta! Sukkien teko liittyy minulla kovasti syksyyn, joten kai se on aika kaivaa puikot ja langat kohta esille. Loviisaan en tänäkään vuonna ennettänyt, vaikka tuo mielenkiintoinen tapahtuma kyllä olisi ollut kiva käydä katsomassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neulomiseen koukuttuminen tekee hyvää koko keholle ja mielelle. Minusta on myös kiva nähdä oman käsiensä tuotokset ja kivahan toita sukkia on sitten myös antaa lahjaksi. Harmi, ettet ehtinyt Loviisaan nyt viikonloppuna. Joulukuun kahtena ensimmäisenä viikonloppuna Loviisassa on avoimet joulukodit tapahtuma. Jospa silloin pääsisit.

      Poista
  8. Koukussa täälläkin, tosin virkkuukoukussa. Tossuja olen innostunut tekemään ja mietin jopa yhden laukun virkkaamista. Ihanat nuo sateenkaarisukat <3
    Leppoisaa tulevaa viikkoa sinulle Krisse!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Outi ♥ Muistankin millaisia tossuja olet virkannut. Minä opettelin virkkaamaan isoäidinneliöitä. Suunnitelmissa tehdä niistä sohvalle istuinsuoja.

      Mukavaa uutta viikkoa sinulle, Outi ♥

      Poista
  9. Kiitos, Suvi ♥ Nuo sateenkaarisukkien värit ovat kyllä niin ihanat ja pirteät. Muistankin postauksesi villasukista. Neulominen on hyvä harrastus.

    Kivaa uutta viikkoa sinulle, Suvi ♥

    VastaaPoista
  10. Aivan ihanat nuo värikkäät raitasukat 😍 Osaisipa itsekin kutoa 😅 (arjensuklaasuukkoja.blogi.net)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo sateenkaarisukat ovat kyllä tosi pirtsakan väriset. Neulominen ei ole vaikeaa. Kannattaa vaan rohkeasti kokeilla villasukkien neulomista. Itsekin luulin,etten osaa, mutta niin vain opin.

      Poista
  11. Monesti olen ajatuksen siivin käynyt vanhojen talojen avoimissa mutta aika ja autottomuus on vielä tullut väliin, ehkäpä joku päivä. Neuloosikaan ei vielä ole iskenyt...on liian lämmin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti pääset joskus käymään vanhojen talojen avoimissa. Minusta nuo tuollaiset tapahtumat ovat niin ihania. Ulkona on vielä lämmin, mutta niin monet varpaat kaipaavat jouluna lämpimiä sukkia, että oli jo pakko aloittaa neulominen.

      Poista
  12. Ihanan värisiä villasukkia! <3

    VastaaPoista
  13. Ihanan värikkäät villasukat ❤️

    Olen tylsä kun en juuri koskaan katsoa teeveetä. Selviytyjät ja Vain elämää ovat
    ainoat ohjelmat, joita viime aikoinan olen katsellut. Talvella voi mennä viikkoja
    etten edes avaa koko telkkaria.

    Olen aikoinaan neulonut paljon villapaitoja, kaulaliinoja jne. mutta sukkia en koskaan.
    Sitten minulla meni niin jumiin niskat, että neulominen jäi. Myös virkkaaminen on ihanaa.
    Tein jo teininä pitsiliinoja ja sellaisia "hyllynreunuspitsejä". Pitäisiköhän aloittaa
    virkkaaminen uudestaan vai olisiko hyvä niskalle/hartioille...

    Kivaa viikonloppua ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tv:n ohjelmatarjonta on kyllä huonontunut tosi paljon ja ihan liian paljon tulee uusintoja. En siis kyllä yhtään ihmettele, jos telkkari pysyy kiinni. Oi, sinä oletkin oikea käsityötaitaja. Kokeile ihmeessä virkkaamista. Käsitöisen tekeminen on mukavaa aijanvietettä ja niin rentouttavaa. Mukavaa sunnuntaita sinulle ♥

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan