Katsaus menneeseen huhtikuuhun

2.5.2019

Tuntuu jotenkin ihan uskomattomalta, että nyt alkoi jo toukokuu. Toukokuu tuntuu jo himpun verran kesältä. Vielä äsken meillä oli valtavat kinokset lunta ja nyt ne kaikki ovat yks'kaks tipotiessään. Koivut puskevat lehteä ja maisema vihertyy päivä päivältä enemmän ja enemmän. Huhtikuu mennä hujahti nopeasti ja piti sisällään monta erilaista kivaa juttua ja tapahtumaa.


Alkukuusta vietimme meillä kuopukseni syntymäpäiviä. Kuopus täytti myös pyöreitä vuosia ja 20 vuotta tuli kuluneeksi siitä, kun hän syntyi. Aika tosiaankin kulkee tosi nopeasti. Syntymäpäiväjuhlista voit lukea lisää postauksestani Viikonlopun juhlat- Kuopuksen kakskymppiset.  Juhlat olivat onnistuneet ja oli ihana saada kaikki lapset taas yhtäaikaa käymään ja tietenkin oli myös kiva nähdä muita sukulaisia ja läheisiä. 



Alkukuusta pellot olivat tosiaan vielä ihan valkoisia ja lunta oli paljon. Tiet olivat kuitenkin jo sulaneet ja tuli käytyäkin muutamia kertoja lenkillä kevätauringon innoittamana. Pajunkissat kukkivat myös jo heti alkukuusta ja mietin, mahtavatko vielä olla kukassa pääsiäisenä, joka tänä vuonna oli taas vasta loppukuusta viikkoa ennen vappua. 


Huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna oli Messukeskuksessa perinteiseen tapaan Kevätmessut, joilla oli jo kolmatta kertaa mukana messubloggaajana. Tällä kertaa olin messuilla ystäväni Katin kanssa. Meillä oli kiva messupäivä ja kyllähän sieltä tuli tehtyä myös hyviä hankintoja, kuten daahlian ja ihmekukan juurakoita, kalkkimaalia, julisteita ja kukkalaatikko. Minun messusuosikkini voit käydä lukemassa postauksestani, jonka tein messuilta


Huhtikuu hurahti pääsääntöisesti töiden merkeissä. Olen ollut jo kaksi kuukautta tuossa uudessa työssäni ja täytyy sanoa, että olen viihtynyt. Äkkiä on nämä kuukaudet menneet ja nyt vain odotan, että saisin tiedon saanko jatkaa työssäni vielä seuraavallakin toimintakaudella. Pääsiäisenä saimme viettää miehen kanssa neljän päivän mini-loman. Ilmat olivat lämmenneet pääsiäiseksi hurjasti ja melkein kaikki lumetkin olivat jo tipotiessään. Pääsiäinen menikin sitten pääosin ulkona terasseja ja kesähuonetta siivoten ja tulipa se grillikausikin avattua pääsiäisenä. Meidän pääsiäisestä voit lukea lisää esimerkiksi postauksestani Pääsiäisen tunnelmia


Paras päätös huhtikuulle oli ehdottomasti yhteinen viikonloppu lastenlasten kanssa täällä meillä mummolassa. Siivosimme yhdessä leikkimökin ja ukki teki uuden keinulaudan vauvakeinun paikalle. Monet kahvit ja smoothiet joimme yhdessä leikkimökissä ja totta kai kävimme katsomassa myös naapurin hevosia. Ikimuistoisesta viikonlopustamme voit lukea tarkemmin postauksestani Luodaan yhdessä muistoja - viikonloppu lastenlasten kanssa. 

Mukava huhtikuu siis takana ja toivottavasti ihana toukokuu edessä. Tällä hetkellä ulkona ei tosiaankaan näytä yhtään kesäiseltä eikä edes keväiseltä. Maisema on harmaa ja taitaa vihmoa jopa hiukan vettä. Meteorologit ovat ennustaneet takatalvea, mutta pidetään peukkuja, että se on ollut joku virhearviointi. Minulla on tänään vapaapäivä ja ihan ensitöikseni lähden tapaamaan äitiäni. Ihana nähdä pitkästä aikaa ♥ 

Mukavaa toukokuun alkua kaikille ja hei, huomenna on jo perjantai! 

14 kommenttia:

  1. Huhtikuu meni tosiaan hujauksessa ohi. Kaikkea mukavaa sinunkin huhtikuuhusi on kuulunut.

    Helsingissä ei ole ihan takatalvi, mutta koleaa ja sateista kuitenkin. Toivottavasti keväisemmän säät palaavat pian.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä ei onneksi meilläkään sada lunta, mutta ilma on tosi kylmä ja vettä sataa täälläkin. Vesi toki on hyväksi luonnolle ja allergisille. Koivun siitepölyä on ainakin tosi paljon tänä keväänä. Toivotaan, että toukokuustakin tulee vähintään yhtä kiva kuin huhtikuusta.

      Poista
  2. Kiva huhtikuu ollut sulla ja onnea nuorelle 20kymppiselle!Ihanat herkut teillä pöydässä😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Aikku ♥ Minusta on kiva tehdä kakut ja tarjottavat itse. Kakuista on tullut mun lemppareita.

      Poista
  3. Niin kiva huhtikuu sulla ollut ja upeat kuvat ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Maikku ♥ Huhtikuu oli tosiaan kiva ja piti sisällään monta kivaa juttua.

      Poista
  4. Huhtikuu meni jotenkin tosi nopeasti, toisaalta ihan kiva näin. Ihanaa toukokuuta sinulle Krisse <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Outi ♥ Huhtikuu meni tosiaankin nopeasti; ehkä juuri siksi, että se oli täynnä mukavaa ohjelmaa. Ihanaa toukokuuta sinullekin, Outi ♥

      Poista
  5. Paljon kaikkea mukavaa sitä mahtuukaan yhteen kuukauteen. Mukavaa alkanutta toukokuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Kaisa ♥ Huhtikuu oli kyllä kiva kuukausi. Siitä jää paljon kivoja muistoja.

      Poista
  6. Huhtikuu oli tosiaan ihanan lämmin ja meni hujauksessa ohi.
    Nyt on toukokuun alku ja lunta sataa ja on kylmä pohjoistuuli. Mutta kyllä sieltä vielä lämmintä tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt tuntuu tosi uskomattomalta, että huhtikuussa saimme nauttia jo ihanan lämpimistä ilmoista. Nyt ulkona on ihan jäätävän kylmä. Toivottavasti ilma lämpenee taas pian.

      Poista
  7. Sinulla on tapahtumarikas huhtikuu :) Harmi ettemme kohdanneet Kevätmessuilla kuten viime vuonna.
    Tässä ehti tottua jo niin lämpöiseen, että tuntuu hassulta kaivaa taas kevyttoppista päälleen koiralenkeille. Toisaalta mieluummin pukeudun lämpimästi kun hankin itselleni nuhan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huhtikuuhun mahtui normaalia enemmän erilaisia tapahtumia. Kevätmessuilla oli ollut kyllä ihana nähdä sinua. Edellisestä tapaamisestamme on ihan liian pitkä aika. Ehkäpä tapaamme nyt toukokuussa ♥ Lämpimiin ilmoihin ja ulkoilmaelämään tosiaan ehti jo tottua ja nyt ilmojen viilettyä ei tee yhtään mieli pistää nokkaansa ulos. Mutta kuten sanoit, se on pukeutumiskysymys enkä minäkään kaipaa enää yhtään nuhaa tälle keväälle.

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan