Julisteilla lisäilmettä kodin sisustukseen

6.5.2019

                                                                                                                         Yhteistyössä Poster Store

Sain jokin aika sitten todella mieluisan yhteistyötarjouksen Poster Storelta, jonka ansiosta pääsin valitsemaan itselleni muutaman julisteen kehyksineen. Yhteistyötarjous tuli todella sopivaan aikaan, koska olin jo pitkään miettinyt, miten saisin lisäilmettä kotimme sisustuksen muutamaan ongelmakohtaan. 


Vaikka tiesin paikat, mihin halusin lisäilmettä taulujen avulla, ei julisteiden valitseminen ollut helppoa. Poster Storen valikoima on todella kattava ja mieluisia vaihtoehtoja oli paljon. Valikoimasta löytyy julisteita moneen makuun ja ne sopivat hyvin erilaisiin sisustustyyleihin. Itsellenikin valikoitui lopulta hyvinkin erityylisiä julisteita. Poster Storen julisteet on painettu taidegalleria-laatuiselle raskaalle paperille, jossa on arkistointiominaisuudet eli paperi ei kellastu ajan kuluessa esimerkiksi auringon valon vaikutuksesta. Tämä on ominaisuus, jota arvostan todella paljon ja sen vuoksi taulut näyttävät hyviltä ja laadukkailta.


Kuopuksen vanhan huoneen sisustus alkaa olemaan viimeinkin valmis, mutta yksi seinä kaipasi vielä jotakin piristystä. Ostin viime kesänä kirppikseltä vanhan naulakon, jonka päälle valitsin kolmen erikokoisen taulun kokoelman. En halunnut kiinnittää tauluja seinään kiinni, vaan annan niiden nojata vapaasti seinää vasten. Näin niiden paikkaa voi muuttaa ja taulut voi asetella uudelleen. Unisiepparit ovat aina kiehtoneet jollakin tavalla minua. Ihastuin tähän Dreamcatcher feathers julisteeseen, jossa unisieppari roikkuu vapaasti auringonlaskun edessä. Tässä julisteessa on unenomainen tunnelma ja sen vuosi se sopiikin hyvin tuonne pikku huoneeseen, jossa välillä itsekin nukun. Dreamcatcher feathers julisteen rinnalle valitsin täysin erilaiset taulut. Erikokoisilla tauluilla sain kokoelmaani näyttävyyttä ja Pink perfume- sekä ihana tekstijuliste olivat minun valintani Dreamcatcher feathers julisteen rinnalle.


Ruokailuhuoneessamme oli kaksikin paikkaa, mitkä kaipasivat hiukan uudistusta. Toinen niistä oli ikkunaseinän nurkkaus, johon valitsin ison, 50x70 kokoisen, taulun alumiinikehyksillä. Poster Storen valikoimista löytyy alumiinikehysten lisäksi myös tammen ja saksanpähkinän värisiä puukehyksiä sekä klassisen mustat ja valkoiset mäntypuiset kehykset. Tähänkin tauluun sopisi mainiosti myös tammen väriset kehykset. Tämä kaunis ja mielikuvituksellinen juliste kuvaa rakastavaa paria kävelemässä vaaleanpunaisen ja punaisen eri sävyjen väristen kukkien täyttämällä niityllä. Parin surrealistisen pitkät jalat antavat julisteelle mielenkiintoisen näkökulman. Motiivin on maalannut taiteilija Catrin Welz-Stein, joka tunnetaan surrealistisesta ja tunteellisesta taiteestaan, joka kutsuu kauniiseen fantasiamaailmaan. Ihastuin tähän julisteeseen heti ensisilmäyksellä. Julisteessa on todella harmooniset värit ja siinä oleva sadunomaisuus kiehtoo minua.

Kahvin suurkuluttajina toiseksi ruokailuhuoneen tauluksi huoneen vastakkaiselle puolelle valikoitui vintagesarjan Coffee juliste. Pidän julisteen värimaailmasta ja tyylistä. Mustat puukehykset vielä viimeistelivät kokonaisuuden. Aiheensa puolesta se sopi mainiosti juuri tuonne ruokailuhuoneeseen. Katselin julistevalikoimasta toinen toistaan kauniimpia kukkajulisteita aina uudestaan ja uudestaan. Vaikka julisteet olivat todella kauniita, eivät ne mielestäni sopineet meidän kotiin. Niinpä valitsin olohuoneeseen myös mustavalkoisen valokuvataidejulisteen. Mustavalkoiset kuvat miellyttävät minua erityisen paljon ja mielestäni ne ovat myös tyylikkäitä. Kuvat eivät anna oikeutta tälle hurmaavan retrolle valokuvataidejulisteelle, jossa kaksi vintage nyrkkeilyhansikasta roikkuu seinällä. Mustilla metallikehyksillä kehystetty taulu on nyt olohuoneemme katseen vangitsija, johon oma katseeni siirtyy kerta toisensa jälkeen. Taulu vaan on niin hieno.


Poster Store on ruotsalaisten veljesten Oscar ja Tobias Renlundin vuonna 2014 perustama yritys. Yrityksen liiketoiminnan liikkeellepanevana voimana on halu luoda paikka täynnä inspiraatiota. "Kotisi pitäisi olla keidas, joka antaa sinulle inspiraatiota ja energiaa - haluamme olla auttamassa ihmisiä luomaan juuri näin"; sanoo yrityksen toinen perustaja Oscar Renlund. Yritys tarjoaa meille sisustuksesta kiinnostuneille kuluttajille laadukkaita julisteita ja kehyksiä eri tyyleissä. Yrityksen omat suunnittelijat tekevät yhteistyötä tunnettujen taiteilijoiden kanssa ja näin avaavat ovet upeiden taideteosten maailmaan. Ympäristö on tärkeä Poster Storelle. Julisteet ovat painettu paperille, jolla on vastuullisen metsäalan FSC-ympäristömerkki.

Poster Store tarjoaa nyt kaikille blogini lukijoille -30% alennuksen julisteista ( ei koske Selection osion julisteita, kehyksiä eikä tätä tarjousta voi yhdistää jo alennettujen tuotteiden kanssa) alennuskoodilla HELMIA30. Alennus on voimassa 21.5 saakka.

18 kommenttia:

  1. Vau! Tosi hienoja julisteita! Aurinkoista alkanutta viikoa toivottelee Tarja / Ruusu-unelmia ja villasukkia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tarja ♥ Poster Storen verkkokaupasta löytyy ihan hurjan paljon ihania julisteita. Monta kivaa ja hyvää vaihtoehtoa jäi vielä sinne. Kivaa alkanutta viikkoa sinullekin ♥

      Poista
  2. Upeat valitsit. Oikeesti ei mikään helppo homma vaikka niin luulis :D
    Kivaa viikkoa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Maarit ♥ Valinta ei ollut tosiaankaan helppo, kun valikoima on niin laaja ja hienoja julisteita oli paljon. Lisäksi piti miettiä, minkä kokoinen juliste käy mihinkin. Kokovaihtoehtojakin kun on monia. Kivaa viikkoa sinullekin, Maarit ♥

      Poista
  3. Tosi kivoja, teidän kotiin sopivia julisteita olet valinnut.
    Mukavaa viikkoa sinulle Krisse <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Outi ♥ Itsekin tykkään näistä tosi paljon. Julisteilla saa myös kivasti väriä sisustukseen. Mukavaa alkanutta viikkoa sinullekin, Outi ♥

      Poista
  4. Kauniisti teidän kotiin sopivat julisteet. Kivaa viikkoa sinulle.

    VastaaPoista
  5. Sama yhteistyö juttu täälläkin, juuri postasin :)
    Oli kyllä vaikeaa valita, mitä ottaa, kun niin ihania julisteita kaikki!
    Kauniit julisteet valitsit, sopivat hyvin teille.

    Kivaa viikon jatkoa Krisse <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sari ♥ Kiva, että sinäkin pääsit tekemään yhteistyötä Poster Storen kanssa. Kävin lukemassa postauksesi ja ihan mahtavan kollaasin olit kasannut Poster Storen julisteista. Kivaa viikon jatkoa sinullekin ♥

      Poista
  6. Julisteilla saa helposti ja edullisesti lisäilmettä ja piristystä sisustukseen.

    VastaaPoista
  7. Kivoja julisteita olet valinnut. Ja, julisteilla saa kyllä mukavasti sekä helposti uutta ilmettä kotiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Kaisa ♥ Nämä Poster Storen julisteet on painettu hyvälaatuiselle paperille ja ovat siten tosi laadukkaita, joten suosittelen.

      Poista
  8. Anonyymi11.5.19

    Ihanat julisteet ja voi miten kaunis asetelma niistä tulikin 💖 Toi on kiva juttu ettei laittanutkaan tauluja seinälle niin niitä saa vaihdeltua. Deseniolta olen tilannut julisteita mutta täytyypä tähän tutustua myös 😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Kannattaa tutustua Poster Storen valikoimaan ja erilaisiin kehysvaihtoehtoihin. Julisteitakin on saatavana monessa eri koossa.

      Poista
  9. Koneella kirjoittelen. En pääse kännykällä vastaamaan. Tästä juteltiin.
    Hienot julisteet olet valinnut. Sopivat mukavasti tyyliin. Kivaa sunnuntai-iltaa!

    VastaaPoista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan