Parasta just nyt

6.9.2018

Olen törmännyt monissa blogeissa näihin viikon kohokohdat tai parasta just nyt-postauksiin. Itse en ole sellaisia koskaan (muistaakseni) tehnyt, mutta koska niitä on kiva lukea niin ajattelin, että jospas minäkin kokeilisin.

Tänään voin pomppia ilosta, sillä toisen opiskeluvuoteni ensimmäinen teoriaosuus alkaa olla suoritettu. Olen tehnyt kaikki vaaditut tehtävät, suorittanut kaikki tentit ja ryhmätyöt. Lisäksi  niiden vaatimat esitykset on tänään viety päätökseen. Olo on suoraan sanottuna helpottunut. Huomenna on vielä aamupäivä koulua ja ensi maanantaina alkaa sitten kuuden viikon mittainen työssäoppimisjakso. Pääsen taas näkemään ja kokemaan aivan erilaisen ja minulle entuudestaan vieraan osa-alueen, missä tulevaisuudessa mahdollisesti voisin työskennellä. Odotan todella paljon tuolta jaksolta.

Ylemmässä kuvassa päälläni on Zizzin hauska collagemekko, jonka ostin viime viikolla Zizzin klubipäiviltä -20% alennuksella. Mekko on aivan täydellinen työasu tulevaan harjoitteluun. Mukavan rento, mutta kuitenkin siisti ja mikä parasta juuri minun tyyliseni. Leggarit vaan kaveriksi ja villasukat jalkaan, niin työlookkini on valmis.

Juhlistin tänään opiskelujeni etenemistä krysanteemikimpulla. Kauniin punertavat krysanteemit ilahduttavat nyt olohuoneessa ja niiden kaveriksi on kiva iltasella sytyttää kynttilöitä luomaan tunnelmaa. Rakastan syksyssä näitä pimeneviä iltoja. Pallovalot ovat jo palaneet useampana iltana, samoin kynttilät ja tuikut. Niin kaunista. Ihan parasta just nyt ♥

22 kommenttia:

  1. Onnittelut opiskeluiden etenemisestä ja huikeaa työssäoppimisjaksoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Onneli ja tervetuloa blogini lukijaksi ♥ Toivottavasti viihdyt blogini parissa.

      Poista
  2. Onnea opiskelujen johdosta, ahkera olet kyllä ollut!
    Kauniit kukkaset ja ihana tuo tunika ja sie sen sisällä <3

    Kivoja loppuviikon päiviä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sari ♥ Opinnot alkavat olla voiton puolella ja se tietysti tuntuu niin hyvältä. Aika on mennyt hurjan nopeasti. Tunika oli hyvä löytö. Kivaa viikonloppua Sinullekin, Sari ♥

      Poista
  3. Ensiksikin, aivan ihana asu, just sellainen, jossa itsekin viihtyisin. Sitten, onnea hienosti edenneistä opiskeluista. Ja kolmanneksi...ihanaa loppuviikkoa Krisse <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Outi ♥ Ihastuin heti tuohon mekkoon, kun näin sen. En edes sovittanut sen jälkeen muita. Sopii niin hyvin työmekoksi ja olen minä sitä pitänyt jo koulussakin. Ihanaa loppuviikkoa Sinullekin, Outi ♥

      Poista
  4. Kivat hiukset, sopivat sinulle hyvin. Onnea opintojen eteneisestä ja mukavaa työssäoppimisjaksoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tuuli ♥ Löysin keväällä uuden kampaajan, joka on nyt leikannut hiukseni jo pari kertaa tällä samalla mallilla. Tykkään itsekin.

      Poista
  5. Ihanat uudet hiukset sinulle :) sopivat oikein hyvin! Mekko on kiva myös ja NIIN sinun näköinen.
    Onnittelut opintojen etenemisestä ja todella antoisaa työssäoppimisjaksoa.
    Mukavaa alkavaa viikonloppua Krisse <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marjo ♥ Mekko on niinnmukavan rento ja siksi helppo käyttää ja pitää. Sopii siis hyvin minulle. Hyvältä tuntuu, kun opinnot etenevät ajallaan ja kohta loppusuora häämöttää.

      Poista
  6. Ihana asu! Kivaa työssäoppimista ja mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Hanna ♥ Vähän jo alkaa uusi työssäoppiminen jännittää, mutta uskon, että maanantai-iltana on jo helpompi hengittää.

      Poista
  7. Olet kyllä ahkera ja opiskelusi etenevät hienosti, hyvä sinä:)♥ Kivannäköinen tunika ja malli sen sisällä:)♥ Leppoisaa viikonloppua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Päivikki ♥ Kokoaikaisena opiskelijana opinnot etenevät nopsaan. Aikataulu on tiukka, joten hommaakin riittää. Tunika oli hyvä löytö ja ihan paras työvaate.

      Poista
  8. Hienolla mallilla siis opiskelut, onneksi olkoon <3 Mukavaa viikonloppua ja kivaa harjoittelua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Hillevi ♥ Voiton puolella ollaan jo. Hyvä niin!

      Poista
  9. NO kukas malli kaunotar se siellä kuvassa ja niin kiva mekko päällä ;)♥ Ihanaa kun opiskelut alkaa olemaan jo hyvällä mallilla, uskon että vielä on hommaa mutta sä jos kuka hoidat homman kotiin!!! Ihanaa viikonlopun jatkoa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos,Katja ❤️ Hyvältä tuntuu, kun opinnot etretene ja loppusuors kohta häämöttää. Mekko oli hyvä löytö. Kiitos hyvän myyjän!

      Poista
  10. Aivan ihana tuo ensimmäinen kuva! Ilon tunnelma välittyy kyllä tosiaan! :)
    Kiva tunika ja sen sisällä kaunis sinä! <3

    Mukavaa työssäoppimista ja uutta viikkoa sinulle Krisse! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Sari ♥ Vähän alkaa jo jännittää huomenna alkava harjoittelu, mutta eiköhän kaikki mene tälläkin kertaa ihan hyvin.

      Poista
  11. Pitkästä aikaa tulin lukemaan kuulumisia tänne blogiin. Tämä olikin huippu postaus siihen tarkoitukseen. Hienoa, että opinnot etenee!
    Pitääkin googlata, minkälainen on lastenhoitajan kalenteri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun tulit ja kiitos, kun jätit jäljen käynnistäsi! Lastenhoitajan kalenteri on oiva apuvälinen lastenhoitajalle. Sieltä löytyy ajantasainen ja uusin tieto alalta.

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan