Kaunis iho on kaiken perusta

28.8.2018

                                                                                                                                              Kaupallinen yhteistyö Nivea Cellular/40+Blogit

Viidenkympin rajapyykin uhkaavasti lähestyessä on vaan pakko alkaa kiinnittämään entistä enemmän huomiota kasvojen sekä myös kaulan ja dekolteen alueen ihonhoitoon. Olen siitä onnekas, että olen aina saanut nauttia hyvästä ihosta eikä suurempia iho-ongelmia ole oikeastaan koskaan ollut. Minulle tarjoitui juuri sopivasti tilaisuus päästä tekemään yhteistyötä Nivean kanssa ja sain testiin heidän juuri meille yli 40-vuotiaille naisille suunniteltuja ja tarkoitettuja Nivea Cellular Hyaluron Wrinkle Filler+ Firming sekä Volume Contour- tuotteita.

Kaunis ja hyvinvoiva iho on naisen kauneuden perusta. Huolehtimalla kasvojen ihosta iho voi hyvin ja meikkikin näyttää paremmalta. Miten tämä sitten tapahtuu? Se ei vaadi paljon aikaa, kun käytössä on hyvät ja toimivat tuotteet. Itselle riittävä uni ja kiireettömät aamut ovat ensisijaisen tärkeitä asioita ja sen vuoksi on aivan mahtavaa, kun ihon päivittäiseen hoitoon ei tuhraannu liikaa aikaa. Nivea Cellular Hyaluron Wrinkle Filler+ Firming sekä Volume Contour- tuotteiden avulla tämä on mahdollista. Huolellisen ihon puhdistuksen jälkeen hieron kasvoille muutaman tipan seerumia ja annan sen hetken imeytyä. Tämän jälkeen levitän kasvoille päivävoiteen ja viimeiseksi silmänympärysvoiteen. Siinä se on. Kaikki, mitä tarvitsee tehdä ennen meikin tekoa. Nopeaa ja yksinkertaista.


Cellular Hyaluron Wrinkle Filler-tuotteet ovat tulleet markkinoille jo muutama vuosi sitten. Keväällä 2018  uudistuneissa tuotteissa on korostettu entisestään hyaluronihapon ryppyjä tasoittavaa merkitystä ja sen kohottavaa vaikutusta ihossa. Tuotteissa on siis aktiiviaineosana hyaluronihappo, joka imeytyessään ihoon, tasoittaa tehokkaasti pintaryppyjä ja parantaa ihon kosteustasapainoa. Toinen aktiiviaine näissä tuotteissa on magnoliakukan uute, joka nopeuttaa ihosolujen uusiutumista. Kolmas aktiiviaine on kreatiini, joka parantaa ihon kosteustasapainoa ja yhdessä nämä aktiiviaineet stimuloivat ihon omaa kollageeni-elastiinisäikeistöä ja tämän vuoksi iho kiinteytyy ja napakoituu. Tuotteet soveltuvat siis todella hyvin 40+ vuotiaiden naisten ikääntyvän ihon hoitoon. Minusta oli ihanaa löytää vihdoin hyvät ja kohtuuhintaiset ihonhoitotuotteet, jotka ovat tarkoitettu juuri oman ikäiseni, aikuisen naisen ihon hoitoon.

NIVEA Cellural Hyaluron Filler+Firming Day Cream -päivävoide on koostumukseltaan ihanan kevyt. Se levittyy helposti iholle ja tuoksuu ihanalle. Voide soveltuu hyvin meikin alle. Muistat vain antaa sen imeytyä hyvin ennen meikkivoiteen levitystä. Lisäksi se sisältää tärkeän suojan UV-säteitä vastaan. 

NIVEA Cellular Hyaluron Filler+Firming Night Cream -yövoide on päivävoidetta täyteläisempi, mutta niin yövoiteen kuuluukin olla. Voide kosteuttaa ihoa tehokkaasti sekä kiinteyttää ja uudistaa ihoa. 

NIVEA Cellular Hyaluron Filler + Volume Contour PlumpingPearls Serum -kasvoseerumi on ylellisyyttä päivittäiseen ihonhoitoon. Voit käyttää seerumia tehokuurina tai kahdesti päivässä; aamuin illoin. Tuote on todella tehokas ja erittäin riittoisa. Hyvä teho perustuu siihen, että aktiiviaineet ovat pienissä helmissä, jotka sitten vapautuvat helmien rikkoutuessa, kun pumppaat seerumia pari painallusta pullosta. Seerumi soveltuu erittäin hyvin myös sinne kaulan ja dekolteen alueisiin, jossa ikääntymisen merkit näkyvät erityisesti. Säännöllisellä seerumin käytöllä voimme viivyttää ihokudoksien veltostumista. Silmänympärysiholle tuotetta ei kuitenkaan tule laittaa.

NIVEA Cellural Hyaluron  Filler+Firming Eye Cream -silmänympärysvoide on hajustamaton ja testattu silmälääkäreiden valvonnassa. Voide on miellyttävän ohut eikä turvota silmiä. Itsellä on ollut muutaman vuoden jo haussa hyvä silmänympärysvoide, mutta nyt se on löytynyt!

Nivea Cellular Hyaluron Wrinkle Filler+ Firming sekä Volume Contour- tuotteiden pidempiaikainen käyttö näyttää lopulliset tulokset, mutta tämän testijakson perusteella olen kyllä ollut tyytyväinen testaamiini tuotteisiin. Plussaa tuotteille antaa niiden helppo saatavuus (tavaratalot ja hyvin varustetut kaupat) ja kukkarolleni sopiva hinta. 

Kiitos Nivea ja 40+blogit ♥ Nivea Cellular-sarjaa ovat testanneet myös Souliina ja Tiia, joten kannattaa käydä lukemassa myös heidän kokemuksiaan tuotteista. 

12 kommenttia:

  1. Nivea on kyllä ikiklassikko, joka osaa uusiutua ja on aina ajan hermolla. Oma suosikki on Plumping Pearls, joka on ihan selekosmen laatua.

    Ihania hetkiä Nivean kanssa Krisse.
    ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tiia ♥ Mä olin niin yllättynyt tuon Plumping Pearlsin helppokäyttöisyydestä. Ihastuin tuotteeseen heti ja nyt käytänkin sitä aamuin illoin.

      Poista
  2. Totta, kaunis iho on kaiken perusta. Itselläni on aina ollut aika hyvä iho, mutta nykyään stressi näkyy kasvoilla heti. Joten, hyvät ihonhoitotuotteet ovat erittäin tärkeitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikävä kyllä stressi ja väsymys näkyy iholla. Suosittelen kokeilemaan näitä Nivean uudistuneita tuotteita. Tuo seerumi on ihan mun ykköstuote ♥

      Poista
  3. Minulla on ollut käytössä koko setti toukokuusta lähtien ja iho on voinut todella hyvin. Pidän tuotteiden tuoksusta, mutta herkälle silmänympärysiholle tuoksuton silmänympärysvoide on oikein tervetullut. Testijaksonkin jälkeen jäävät perusihonhoitoon, ihan loistava hintalaatusuhde : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua ilahduttaa myös tuo hyvä hintalaatusuhde, joka osaltaan edesauttaa sitä, että tulen käyttämään näitä tuotteita testijakson jälkeenkin. Nivea on kyllä tehnyt hyvää työtä ja hyvällä omallatunnolla voin myös suositella näitä muille.

      Poista
  4. Muistan Nivean tuotteet jo nuoruudesta ja onkin ihana, kuinka ne jaksavat uudistua ja vakuuttaa edelleen:)
    Oma suosikkini on ehdottomasti seerumi, se on kaunis ja tehokas!
    Kivaa syksyn alkua Krisse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Souliina! Minustakin on tosi hienoa, että Nivean suosio pysyy ja säilyy vuodesta toiseen. Mä olen ihan hullaantunut tuosta seerumista. Loisto tuote.

      Poista
  5. Olen käyttänyt Nivean tuotteita säännöllisen epäsäännöllisesti vuosien mittaan ja tästä postauksesta sain uutta intoa kokeilla taas jotain uutta Nivealta. On ollut hakusessa täsmätuotteita 40+ iholle ja kiva kun nämä tuotteet löytyvät ihan marketin hyllyltä kivaan hintaan ♥ Kiitos kivasta postauksesta ja ihanaa syksyn alkua Krisse ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Katja ♥ Hienoa, jos postaukseni innosti ja auttoi sinua vihdoin löytämään itsellesi sopivat ihonhoitotuotteet. Annan kyllä vahvan suosituksen näille uudistuneille Nievea Cellular-tuotteille. Ihanaa syksyn alkua Sinullekin ♥

      Poista
  6. Tuo seerumi on kyllä erinomainen hintaluokassaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Olen, Tuuli, kanssasi samaa mieltä. Mukavaa viikonloppua ♥

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan