Ihania kohtaamisia Pihapiirimessuilla

2.5.2018

Viime lauantaina kävin ystäväni kanssa Lahdessa. Kirjoittelinkin jo aiemmin tuosta ihanasta Sisustuskahvila Wanha Justiinasta, jossa kävimme, mutta reissumme päätarkoitus oli Pihapiiri-messut, jotka pidettiin viime viikonloppuna messukeskuksessa. Nyt varmasti pidempään blogiani seuranneet voivat ihmetellä, mikä minuun on mennyt, kun kävin jo toisilla puutarhamessuilla tänä keväänä. Minähän en ole koskaan pitänyt itseäni minään viherpeukalona enkä puutarhaihmisenä, mutta ikuisena esteetikkona kaikki kaunis ja erityisesti kukat viehättävät ja voihan sitä pitää jostain, vaikkei siinä niin taitava olisikaan.


Messuilla oli paljon hienoja kukkateoksia, kuten ylimmässä kuvassa oleva Kukka ja Sisustus Neilikan teos. Itse en osaa sitoa kukkakimppuja, joten arvostan ja ihailen suuresti sellaisia ihmisiä, jotka tämän homman taitavat. Välillä toivoisin, että minulla olisi edes himpun verran enemmän mielikuvitusta ja luovuutta, että pystyisi sitomaan edes jonkinlaisia kukkkimppuja omaksi ilokseen. Ehkä senkin oppisi, jos oikein paneutuisi asiaan. Messuilla olisi ollut mahdollista tehdä itselleen kukkakranssi kymmenen euron hintaan (sis. opastuksen), mutta en sitten malttanut keskittyä messujen tiimellyksessä sellaiseen, kun olokin oli silloin vielä aika flunssainen. Olisihan siinäkin varmasti jo oppinut jotain.



Ystäväni oli erityisen kiinnostunut messuilla myynnissä olevista kukista ja perenneoista, joten myyntipisteet tuli kierrettyä muutamaankin otteeseen läpi. Messuilla oli runsaasti paikallisia puutarha- ja kukkayrittäjiä myymässä erilaisia kukkia ja taimia. Kaupanpäälle messuvieraat saivat heiltä vielä ne parhaat puutarhavinkit. Messutarjoukset hyödynnettiin ja ostoskasseistamme löytyi niin kukkasipuileta, juurakoita kuin taimiakin. Minun kassistani löytyi kolme pussillista liljan sipuleita ja syysleimun sekä monivärisen liljan (en muista nimeä) juurakoita. Huvittavintahan tässä on se, että minulla ei ole edes kukkapenkkiä, mihin nämä laittaisin, mutta onneksi on sentään piha, johon sen penkin voi tehdä.


Näillä messuilla näin vihdoin livenä ihastuttavan Riinan Versoja Vaahteramäeltä blogista. Jo Kevätmessuilla tavoittelin Riinaa hänen osastoltaan, mutta ikäväkseni satuin paikalle juuri, kun Riina oli lounastauolla tai kahvilla. Nyt kuitenkin tavattiin ja Riina ehti hetken jutellakin kanssani, vaikka hänen osastollaan taisi kyllä kuhista ihmisiä ihan kokoajan. Riina esiintyi myös Pihapiiri-ohjelmalavalla ja kertoi siellä, miten teet puutarhastasi juuri sinun näköisesi ja nautit siitä ympäri vuoden. Riina esittelin minulle myös iloisen siskonsa, Suvin, joka niinikään on bloggari ja kirjoittelee myös puutarha-aiheista blogia Kesätuulian mutamäki. Kannattaa muuten käydä tutustumassa tuohon blogiin. Suvilla on tosi kiva blogi ja ihanat kuvat hänen postauksissaan. 



Tapasin messuilla vielä uudestaan Tainan Mansikkatilan mailla blogista ja Sadun Talossa no23 blogista. Ihania kohtaamisia siis useampi ja Tainan ja Satun kanssa puhuttiinkin, että kesällä treffataan taas vähän paremmalla ajalla. Minusta on niin mukavaa, kun vielä aikuisiälläkin löytää uusia, samanhenkisiä ystäviä, joiden kanssa juttu luistaa ja pystyy olemaan rennosti ihan ensikohtaamisesta asti. Nämä ihanat tapaamiset muiden bloggareiden kanssa oli hyville messuille ja kivalle päivälle ystävän kanssa se piste iin päälle. Kävitkö sinä Pihapiirimessuilla? Tuliko tehtyä taimihankintoja vai lähditkö kotiin tyhjin käsin?


Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

14 kommenttia:

  1. Ollaan varmaankin samoihin aikoihin tuolla pyöritty. Harmi, ettei törmätty! Ihania messukuvia :) Kivaa viikon jatkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Aaah, sinäkin olit messuilla! Messuvilinässä silmät oli tiukasti kiinni kukissa ja kaikessa kauniissa niin on varmasti monta muutakin tuttua mennyt ehkä ohi ja jäänyt huomaamatta,

      Poista
  2. Oi, miten ihania messukuvia😊 Näille messuille täytyy kyllä joskus päästä katselemaan ja ihailemaan. Kiva, että tapasit Riinan nyt vihdoin livenä. Mukavaa viikon jatkoa ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marjo ♥ Oli kyllä tosi kiva tavata Riina ja jutella hetki hänen kanssaan. Pihapiirimessut ovat mukaavn kotoisat messut. Ensi vuonna sitten Lahteen.

      Poista
  3. Ihania kukkakuvia! Messuilla ei tullut käytyä. Kaikkea mukavaa näytti siellä kyllä olevan.
    Mukavaa alkanutta toukokuuta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sari ♥ Messuillaa oli kyllä paljon kaikkea kaunista ja sieltä sai itselleenkin paljon hyviä ideoita.

      Poista
  4. Kyllä varmasti tavataan paremmalla ajalla!!! Oli ihana nähdä sinua Ihanan pirteä Krisse <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana Satu ♥ Ollaan yhteyksissä ja nähdään pian.

      Poista
  5. Mä en nyt saanut lähdettyä, vaikka Satu vähän vinkkailikin, kun kahdet puutarhamessut oli jo pohjilla. Olisi pitänyt lähteä! Ehkä sitten ensi vuonna. Ja bloggaajamiitingit on niin ihania. Mäkin nään sunnuntaina ihanissa merkeissä kaksi ihanaa bloggaajaa...

    Kivaa alkanutta toukokuuta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tuija ♥ Kivat messut olivat ja kannattaa ehdottomasti tulla sitten ensi vuonna. Kiva olisi taas sinuakin nähdä ♥

      Poista
  6. Voi miten upeita kuvia, ihanaa messutunnelmaa ja niin kauniita kukkia! Kivoja tuollaiset kohtaamiset:) Mukavaa alkanutta toukokuuta♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Päivikki ♥ Blogiystäviä on aina hauska nähdä ja jotenkin nämä kohtaamiset ovat aina todella inspiroivia.

      Poista
  7. Vau mitenkä upeita asetelmia ja niin suuriakin. Ihania olivat nuo pullossa olevatkin. En ihmettele että oot käynyt messuilla useamminkin.
    Niissä on ainakin silmäruokaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messuilla tosiaan riittää tuota silmänruokaa ja se onkin juuri yksi syy, miksi minä tykkään käydä messuilla. Tällä kertaa mukaan tarttui vähän kyllä noita kotiintuomisiakin.

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan