Pieniä vieraita mummolassa ja hiihtolomasuunnitelmia

26.2.2018







Niin on taas uusi viikko pärähtänyt käyntiin ja samalla täällä Kaakonkulmalla myös hiihtoloma. Itsekin saan pitkän tauon jälkeen vähän lomailla, vaikkei omat lapset enää asukaan kotona. Sain viikonloppuna toiseen harjoitteluun kuuluvan näytön päätökseen ja nyt voi sitten hyvillä mielin nauttia hiihtolomasta. Perjantaina saimme lapsenlapset pitkästä aikaa tänne mummolaan viikonlopun viettoon. Mikä voisikaan olla parempi tapa aloittaa hiihtolomaa?!

Kylläpä olikin jo ikävä taas noita pikkuisia, kun ei mummo ollut opiskelujen vuoksi pystynyt ottamaan noita pikkuisia tänne mummolaan vielä kertaakaan aiemmin tänä vuonna. Ikävä oli tainnut olla noilla mummon muruillakin, koska malttoivat katsella perjantai-iltana mummon kainalossa telkusta Risto Räppääjä elokuvaa ihan leffan alusta loppuun asti. Toinen toisessa ja toinen toisessa kainalossa katseltiin Riston seikkailuja ennen yöunille menoa. Lauantaina sitten lapsenlepset saivat viettää aamupäivän ukin kanssa, kun itse olin tuolla harjoittelupaikassa päättämässä jo mainitsemaani näyttöviikkoa. Tärkeä homma tuokin niin ukille kuin lapsillekin.

Monenlaista puuhaa mahtui taas viikonloppuun eikä ikävän hellitettyä vauhtiakaan puuttunut tästä viikonlopusta. Kylmä sää hiukan rajoitti ulkoiluja, mutta onneksi sisältäkin löytyy paljon mukavaa puuhastelua lasten kanssa. Minusta oli mukava myös huomata, kuinka lapset osasivat jo leikkiä keskenäänkin. Kotileikki oli nyt suosituin yhdessä leikittävä leikki. Hymyssä suin sai kuunnella noiden pienten leikkiä ja varsinkin jutustelua leikin lomassa. Samalla tuli todistetuksi se tosiasia, kunka tarkkaan lapset meidän aikuisten puheita kuuntelevat ja painavat mieleen meidän aikuisten puheet. Lasten suusta kuultuina nuo lauseet kuullostivat niin hauskoilta. Lasten toiveena ruokalistalla oli spaghettia ja tämä toive sitten toteutettiin ukin toimesta lauantaina. Onneksi ukki teki ruokaa niin suuren annoksen, että saimme lasten kanssa syödä sitä vielä sunnuntain lounallakin. Spaghetti kun maistuu hyvin myös meille aikuisille.

Tänään lapset jatkavat lomailua oman perheensä kanssa lumisen Rukan maisemissa. Olen niin iloinen lasten puolesta, että heillä on mahdollisuus viettää hiihtolomaansa noissa lumoavan kauniissa ja lumisissa maisemissa. Itse vietän lomaa kotosalla, mutta hekstisen arjen vuoksi osaan nauttia siitä. Ohjelmassa on mm. läheisten ihmisten tapaamista ja liikuntaa eri muodoissa, mutta niistä lisää myöhemmin tällä viikolla. 

Oletko sinä tämän viikon lomalla vai joko hiihtolomasi on ohi? Miten aiot lomasi viettää tai mitä tuli lomalla tehtyä, jos loma on jo ohi?

20 kommenttia:

  1. Aivan ihanat pikkuiset ja miten herkät kuvat <3 Täällä hiihtoloma meni miten meni, mutta tyttärillä oli kivaa, toinen isoveljensä luona viikon Tampereella ja toiselle yökylähommia ja muuta. <3

    Ihanaa tätä viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tiia ♥ Kyllä ne ovat niin suloisia lapsia ja tyttö osaa hyvin jo poseeraamisen kameran edessä. Ihanaa, kun isommat sisarukset ottavat pienempiä luokseen. Onni on myös, että lapsilla on ystäviä. Nuo yökyläilyt on niiin tärkeitä juttuja.

      Ihan viikkoa Sinullekin ♥

      Poista
  2. Ihania pienokaisia <3 Meillä lomaa vietetään kotoillen ja päivän kestävällä Tallinnan reissulla :) Mukavaa uutta viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ He ovat niitä elämäni aarteita. Teidän loma kuullostaa kivalta. Kotoilua ja reissu sopivassa suhteessa.

      Mukavaa lomaa ♥

      Poista
  3. Oih miten suloisia pikkuisia♥ Ihanaa hiihtolomaa sinne koko poppoolle♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Päivikki ♥ Nämä pikkuiset ovat niin rakkaita ♥ Kivaa viikkoa Sinullekin ♥

      Poista
  4. Voi mitkä söpöläiset ♥ Ihanaa ja erityisesti rentouttavaa hiihtolomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Maiccu ♥ Menneen viikonlopun voimalla taas jaksaa sittten porskuttaa arjessakin.

      Ihanaa viikkoa Sinullekin ♥

      Poista
  5. Lomailu rakkaiden pikku-ihmisten kanssa on niin parasta! Itselläni oli viime viikolla lapsenlapset lomailemassa ja nyt ollaan taas sorvin ääressä.
    Aurinkoisia lomapäiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lastenlasten vierailut ovat tosiaankin ihan parasta. Yritän aina omillakin lomillani ottamaan nuo pikkuiset tänne mummolaan. Heidän kanssaan vietetyt hetket ovat kultaakin kalliimpia ja toivon, että myös lapset muistavat ne vielä vuosienkin päästä.

      Työniloa sinulle sinne sorvin ääreen ♥

      Poista
  6. Ihania mummin muruja siellä! En pidä hiihtolomaa, mutta lapset olivat viime viikon lomalla. Poika tosin jatkaa lomaa, mutta ikävä kyllä sairastamalla. Täällä Espoossa jyllää RS virus.
    Ihanaa hiihtolomaa sinulle Krisse!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Outi ♥ Nyt tuntuu, että jyllää monenlaista virusta ja useampi on kaatunut sängynpohjaan. Toivottavasti poikasi paranee pian.

      Kivaa viikkoa Sinullekin, Outi ♥

      Poista
  7. Hyvää hiihtolomaa! ❤ Mulla on huomenna vielä iltavuoro ja sitten minäkin heitän loppuviikoksi lomavaihteen silmään ja keksin jotain kivaa puuhaa lasten kanssa! Voi kun ei nyt tulis ihan hirveän kylmää ja viimaista säätä, että päästään ulkoilemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marika ♥ Mulla on loppuviikosta myös muutama työvuoro, mutta sitten jatkan lomailua vielä ensi viikollakin. Viiden asteen aurinkoinen pakkassää olisi paras sää lomailuun. Toivotaaan, että paukkupakkaset hellittävät. Tänä aamuna meillä -24, hrr....

      Poista
  8. En kestä...miten suloisia vieraita♥♥

    VastaaPoista
  9. Oi, teillä on ollut kyllä ihania vieraita! <3 <3

    VastaaPoista
  10. Ihan paras hiihtoloman seura ainakin sinulla ollut. Kyllä noi lapsenlapset tuovat jotain niin suurta, ihmeellistä ja rakkauden täyttämää elämää tullessaan. Ihanat kuvat olet heistä napannut. Iloa ja sitkeyttä myös opiskeluun <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sari ♥ Olen niin onnellinen, että olen saanut olla alusta asti mukana lastenlasteni elämässä. Mummo on aina väsyksissä, kun pienet lähtevät kotiin, mutta kyllä se myös antaa niin paljon ♥

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan